The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2024, 18:37
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście. Wierzę. Wtedy było możliwe, teraz jest niemożliwe. Wtedy dało się porównać tylko te same drużyny w tych samych składach, teraz to już nieistotne kryteria. Jasna sprawa

Dyskusja "na poważnie" na temat porównywania pojawiła się dużo wcześniej niż "Rude watch" jako zabawa. Przypomnę - pojawiła się już za czasów Sobolewskiego.

Zasadniczo się zgadzam.

Dziwi mnie tylko, że dwa swoje posty wcześniej(!) krytykujesz Moskala, że zrobił wszystko, żeby wygrać mecz z Llapi (oraz każdy kolejny mecz w kwalifikacjach pucharów europejskich).

No dobra, nie dziwi. Przyzwyczaiłem się do Twoich podwójnych standardów w ocenie trenerów

(i nie, nie musisz tutaj wklejać długiej argumentacji, jak to Twoim zdaniem mecz z Llapi był mniej ważny od ostatnich dziesięciu minut z outsajderem, który nie był w stanie wyjść z własnej połowy przy prowadzeniu dwiema bramkami, interesuje mnie tylko Twoje podejście do oceny trenerów)
Ja nie będę Ci wklejał mojej argumentacji, bo to bez sensu. Jeśli nie rozumiesz że priorytetem dla nas jest pierwsza liga mimo naszej sytuacji finansowej, jasnych deklaracji właściciela i Moskala - żadna argumentacja tutaj nie pomoże.

To tak jak z Twoim udowadnianiem że Sobolewski to dobry trener. Ty sobie, rzeczywistość - sobie.

Albo ogarniasz że mecz z Kotwicą - mimo że mniej sexi - był dla przyszłości Wisły ważniejszy niż rewanż z Rapidem, Cercle i Llapi, albo nie.

P.S. Jak Ci bardzo zależy to możemy porównać mecz Moskala z Polonią W. z meczem Jopa z zeszłego sezonu. Jeśli nie czaisz czemu nie możemy porównać np. meczów z Kotwicą... Trudno. Ja Ci tłumaczył nie będę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.10.2024 o godz. 18:41.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów