The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2024, 18:29
wolfy napisał(a):Wyświetl post
@MaLk - nie zmieniłem zdania. Wyjaśniłem Ci że porównanie meczy z tymi samymi rywalami jest aktualnie niemożliwe - to raz
Oczywiście. Wierzę. Wtedy było możliwe, teraz jest niemożliwe. Wtedy dało się porównać tylko te same drużyny w tych samych składach, teraz to już nieistotne kryteria. Jasna sprawa
Cytat:
Dwa - przeczytaj mój pierwszy post Rude watch, bo sam dyskutujesz ze swoimi urojeniami. Padło tam słowo "zabawa" o ile się nie mylę.
Dyskusja "na poważnie" na temat porównywania pojawiła się dużo wcześniej niż "Rude watch" jako zabawa. Przypomnę - pojawiła się już za czasów Sobolewskiego.
Cytat:
Innymi słowy - zrobił wszystko żeby te mecze wygrać.
Zasadniczo się zgadzam.

Dziwi mnie tylko, że dwa swoje posty wcześniej(!) krytykujesz Moskala, że zrobił wszystko, żeby wygrać mecz z Llapi (oraz każdy kolejny mecz w kwalifikacjach pucharów europejskich).

No dobra, nie dziwi. Przyzwyczaiłem się do Twoich podwójnych standardów w ocenie trenerów

(i nie, nie musisz tutaj wklejać długiej argumentacji, jak to Twoim zdaniem mecz z Llapi był mniej ważny od ostatnich dziesięciu minut z outsajderem, który nie był w stanie wyjść z własnej połowy przy prowadzeniu dwiema bramkami, interesuje mnie tylko Twoje podejście do oceny trenerów)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów