The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2024, 21:36
Nareszcie przełamanie.
Gratulacje dla drużyny za wytrwałość - przez długi czas nie szło, ale jak już zaczęło, poszło dalej.
Okazuje się, że pierwsza bramka dla nas może ustawić mecz.
Tak trzymać.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 27.09.2024, 21:38
brawo za wygrana. Szkoda mi Sobolewskiego. brawo brawo brawo. Zwolinski jak Lewy, do dokladania nogi tylko XD
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 27.09.2024, 21:38
Widać rękę Sobola. Szkoda go, bo to trochę taki drugi Kulawik - świetny pomocnik, ale trenerska miernota. Odra mogła dzisiaj postraszyć najwyżej zaczesem Niziołka.

Ciekawe czy Królewski zwolni Rodado za to, że pobiegł cieszyć się do Krzoski. XD
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 27.09.2024, 21:39
Igbekeme to piłkarz , którego potrzebowaliśmy , rozdziela piłki , reguluje tempo itd.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.09.2024, 21:40
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Jak tylko zobaczyłem, że to Alfaro wychodzi sam na sam byłem pewien, że to spartoli.
Pięknie się zestarzało.

Jop wystawił wreszcie optymalny skład, do tego na swoich pozycjach. No i wypaliło. Daleki jestem od hurraoptymizmu, ale Jop stara się sobie pomóc. Wystawił skrzydłowych na skrzydle, napastników w ataku, do tego nie kierował się paszportem ani rzekomym talentem.
Alfaro gol, Kiss gol, Igbekeme asysta, Rodado gol, Baena asysta, Jaroch asysta, Zwoliński dwa gole.

Letkiewicz pierwszy raz piłkę złapał w ręce w 22-giej minucie. Ani razu nie musiał bronić.

Przegrali dziś miłośnicy polskiego drewna.
Przegrali dziś zwolennicy Moskala.
Wygrali kibice Wisły Kraków.
No i Królewski.
Wasz ból dupy nikogo nie obchodzi, liczy się Wisła Kraków która jest ważniejsza niż którykolwiek zawodnik czy trener.

P.S. Kurz, kryształ - jak to możliwe że Rodado przestał wykonywać rzuty rożne? Niech zgadnę - wolny ekektron przestał chcieć je wykonywać
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 27.09.2024, 21:48
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Ten Zwoliński to jest taki DREWNIAK, że łeb pęka.
25 minuta i dwa razy mu się piłka od korzenia odbiła, no ja pie*** jak ten zerowiec wyjdzie na drugą połowę będę bardzo zdziwiony.

Do tego dołożyć beznadziejnego Alfaro, który wszystko psuje i gramy w dziewięciu.

Oby szczęście Jopa nas tym razem poniosło...

/edit : 29 minuta, Zwolińskiemu znowu od korzenia się odbiło ja pierdykam...........
/edit : 30 minuta, Alfaro przerzut wsteczny spod szesnastki przeciwnika prawie pod koło śodkowe.....

BOŻE, OBYDWAJ WĘDKA W PRZERWIE. SĄ TRAGICZNI.
To żeś się popisał

Prawdziwy znafca ....

Oby teraz maszyna ruszyła.

Skawa Wadowice napisał(a):Wyświetl post
brawo za wygrana. Szkoda mi Sobolewskiego. brawo brawo brawo. Zwolinski jak Lewy, do dokladania nogi tylko XD
Hmmm

A asysta do Kissa ?

A przyjęcie głową podania Rodado i pewne wykończenie?

Jeszcze nam chłop bramek nastrzela, zobaczysz.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 27.09.2024 o godz. 21:52.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.09.2024, 21:52
Drozd napisał(a):Wyświetl post
To żeś się popisał

Prawdziwy znafca ....

Oby teraz maszyna ruszyła.
Po prostu cały S1meone, wielbiciel Brody i propagator szkodliwych dla Wisły ruchów oraz teorii.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 27.09.2024, 21:53
Zwoliński dzisiaj wyrobił jakieś 20% normy Sobczaka.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 27.09.2024, 21:57
Ale co wy chcecie?

Przecież Alfaro tego gola strzelił niechcący, fakt widać facet w gazie jest, świetna forma !
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 27.09.2024, 21:58
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zwoliński dzisiaj wyrobił jakieś 20% normy Sobczaka.
Czekamy na kluczowe bramki , które będą nam zapewniały 3 punkty , a nie gole na 4 i 5-0 z rywalem ,który był tragiczny
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 27.09.2024, 22:00
Mecze z Kotwicą i Wartą powinny skończyć się podobnymi wynikami, taka prawda.

Brawa dla Jopa za odwagę i postawienie na Letkiewicza w bramce, żeby nie osłabiać się młodzieżowcem w polu.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 27.09.2024, 22:04
Pytam serio - czy Odra w zeszlym sezonie tez grala tak beznadziejnie czy tez widac reke RS?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 27.09.2024, 22:05
Arked napisał(a):Wyświetl post
Mecze z Kotwicą i Wartą powinny skończyć się podobnymi wynikami, taka prawda.

Brawa dla Jopa za odwagę i postawienie na Letkiewicza w bramce, żeby nie osłabiać się młodzieżowcem w polu.
Z Kotwicą - może, z Wartą - w życiu. Tyle że Jop wystawił dwóch napastników i dwóch skrzydłowych, wiem że to powtarzam - ale takie są fakty.

Dzisiaj na bramce mógłby stać Królewski i nic by to nie zmieniło. Czyli - słuszna decyzja duetu trenerskiego.

@Fugiel - nie, Odra w poprzednim sezonie walczyła o awans. Tyle że mieli spore zmiany kadrowe, to już inny zespół. Trudno to porównywać.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.09.2024, 22:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Pięknie się zestarzało.

Jop wystawił wreszcie optymalny skład, do tego na swoich pozycjach. No i wypaliło. Daleki jestem od hurraoptymizmu, ale Jop stara się sobie pomóc. Wystawił skrzydłowych na skrzydle, napastników w ataku, do tego nie kierował się paszportem ani rzekomym talentem.
Alfaro gol, Kiss gol, Igbekeme asysta, Rodado gol, Baena asysta, Jaroch asysta, Zwoliński dwa gole.

Letkiewicz pierwszy raz piłkę złapał w ręce w 22-giej minucie. Ani razu nie musiał bronić.

Przegrali dziś miłośnicy polskiego drewna.
Przegrali dziś zwolennicy Moskala.
Wygrali kibice Wisły Kraków.
No i Królewski.
Wasz ból dupy nikogo nie obchodzi, liczy się Wisła Kraków która jest ważniejsza niż którykolwiek zawodnik czy trener.

P.S. Kurz, kryształ - jak to możliwe że Rodado przestał wykonywać rzuty rożne? Niech zgadnę - wolny ekektron przestał chcieć je wykonywać
Czy ty ....a jesteś tak głupi jak sugerują teraz twoje posty czy zwyczajnie pojebany?
No przestał Rodado rzuty rożne wykonywać i mieliśmy festiwal kto bardziej SFG s.......i.Wygrał zdecydowanie Kiss.Nie dość że jego wrzutka spadała praktycznie pionowo z wysokości połowy trybuny to jeszcze wyszła za bramkę.Pisząc o tym że Rodado dostał swobodę w poruszaniu się po boisku miałem na myśli momenty rozgrywania piłki a nie stałe fragmenty.Co ciekawe Rodado dzisiaj też grał gdzie chciał więc Jop pcha dalej pomysł Moskala.
Tak Rodado nie wykonuje już rzutów rożnych,niestety ich jakość spadła drastycznie.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 27.09.2024, 22:09
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Pytam serio - czy Odra w zeszlym sezonie tez grala tak beznadziejnie czy tez widac reke RS?
Odra w zeszłym sezonie robiła wyniki ponad stan. W sensie była do bólu przeciętna.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 27.09.2024, 22:11
Nic sie nie zmienia, wygralismy ale tu są ananasy które muszą sobie stale cos udowadniać, wojna Wislacko Wislacka.
Podziwiam
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 27.09.2024, 22:15
Fajnie, że ten Zwoliński się przełamał. Może jednak coś z tego będzie.

Wyciąganie jakichkolwiek wniosków po tym meczu nie ma większego sensu, bo Odra jest zwyczajnie bardzo słaba.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 27.09.2024, 22:19
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Nic sie nie zmienia, wygralismy ale tu są ananasy które muszą sobie stale cos udowadniać, wojna Wislacko Wislacka.
Podziwiam
Przyłączam się

Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 27.09.2024, 22:21
Bardzo był nam potrzebny ten wynik, może w końcu się chłopaki odblokują.

Odra zagrała kompletne padło, ale czego się spodziewać, gdy ma się na ławce kwiat PMS. Zastanawiam się czy po wylocie z Odry, ktokolwiek się jeszcze nabierze na Radka. Trajektoria jego kariery może wkrótce zacząć pokrywać się z trajektorią kariery Bogdana Zająca.

Cieszy przełamanie Zwolińskiego, chociaż on wygląda mi na takiego lekko zmulonego, jakby za bardzo przypakował na siłce. Dynamiki nie ma u niego praktycznie za grosz, przyjęcia piłki wyglądają czasem w jego wykonaniu komicznie, no ale w końcu mu dziś coś wpadło, dał też bardzo przytomną asystę.

Cieszą również bramki zawodników innych niż Rodado, oby im to dodało skrzydeł w kolejnych spotkaniach.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 27.09.2024 o godz. 22:26.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
pi0tr3k94
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 27.09.2024, 22:26
Zwycięstwo i 3pkt najważniejsze, do tego czyste konto, ale żadnych daleko idących wniosków bym z tego nie wyciągał. Ewidentnie Odra po drugim golu kompletnie siadła, a nasi złapali wiatr w żagle. Cieszy przełamanie zwolinskiego, chociaż w pierwszej połowie wyglądał tragicznie.
W dalszym ciągu mam wrażenie, że zbyt wiele chcemy żeby na boisku robił Rodado, przez co chlop jest wszędzie i nigdzie jednocześnie.
Odpowiedz cytując
Cymes
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 27.09.2024, 22:27
Komentatorzy twierdzili, że w ataku pozycyjnym Wisła wyglądała lepiej za Moskala.
Mielcarski twierdził, że w ataku pozycyjnym Wisła wyglądała lepiej za Moskala.

Odpuszczę sobie kopanie się z niektórymi i powiem inaczej. Po czterech meczach wygląda, że Mariusz ma kurewsko szczęśliwą rękę do trenerki w przeciwieństwie do większości ludzi, którzy ostatnio się tutaj przewinęli. A może karma jednak oddaje za tego nieszczęsnego samobója? Oczywiście, żeby nie było, pojęcie o trenerce z pewnością ma, ale życzę wszystkim, żeby ta magia Jopa trwała jak najdłużej.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 27.09.2024, 22:31
Cymes napisał(a):Wyświetl post
Komentatorzy twierdzili, że w ataku pozycyjnym Wisła wyglądała lepiej za Moskala.
Mielcarski twierdził, że w ataku pozycyjnym Wisła wyglądała lepiej za Moskala.
Liczy się to co w sieci , a nie posiadanie piłki czy wrażenia artystyczne
Odpowiedz cytując
Cymes
Senior Member

Stary 27.09.2024, 22:36
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Liczy się to co w sieci , a nie posiadanie piłki czy wrażenia artystyczne
I właśnie dokładnie to miałem na myśli w drugiej części posta.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 27.09.2024, 22:38
Czy ja dobry mecz widziałem?

na Onecie napisano:
Cytat:
Wisła rozkręciła się w drugiej połowie
Udało się dopiero w 49. minucie, kiedy Alfaro wepchnął piłkę do bramki, po dobitce strzału partnera z zespołu.
WTF?

Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 27.09.2024, 22:39
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Czy ja dobry mecz widziałem?

na Onecie napisano:

WTF?
Zanim to tu cytowales zrobiłeś screen shota? xD
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 27.09.2024, 22:45
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Nareszcie przełamanie.
Gratulacje dla drużyny za wytrwałość - przez długi czas nie szło, ale jak już zaczęło, poszło dalej.
Okazuje się, że pierwsza bramka dla nas może ustawić mecz.
Tak trzymać.
Dobrze, że bramkarz Odry się skompromitował bo ta bramka otworzyła mecz. Być gdyby bramkarze Warty i Kotwicy też byli tacy uczynni to tam również skończyłoby się podobnie.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 27.09.2024, 22:47
cccccccccc
Powód: bbbbbbbbbb
Ostatnio edytowane przez krzywy : 27.09.2024 o godz. 22:51.
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.09.2024, 22:48
Jest Polak w ataku i od razu grad bramek co nie Markus? Czekam na porównania jak to najwięcej w ofensywie dał Polak strzelając dwa gole i raz asystując
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 27.09.2024, 22:49
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Zanim to tu cytowales zrobiłeś screen shota? xD
Po co? Myślisz, że Królewski pojedzie po nonamie za to, że śmiał zacytować jakąś bzdurę?

Odpowiedz cytując
Cymes
Senior Member

Stary 27.09.2024, 22:54
As napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, że bramkarz Odry się skompromitował bo ta bramka otworzyła mecz. Być gdyby bramkarze Warty i Kotwicy też byli tacy uczynni to tam również skończyłoby się podobnie.
I to również miałem na myśli pisząc, że Mariusz ma kurewsko szczęśliwą rękę do trenerki, bo jak już wyżej napisano, na koniec liczy się to co w sieci.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów