|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest zmiana taktyczna. Rogi bije Kiss, a nie Rodado
![]() ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Słaby doping, gniazdowemu widocznie nie smakował WieśMac.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Online |
|
|
Ten Zwoliński to jest taki DREWNIAK, że łeb pęka.
25 minuta i dwa razy mu się piłka od korzenia odbiła, no ja pie*** jak ten zerowiec wyjdzie na drugą połowę będę bardzo zdziwiony. Do tego dołożyć beznadziejnego Alfaro, który wszystko psuje i gramy w dziewięciu. Oby szczęście Jopa nas tym razem poniosło... /edit : 29 minuta, Zwolińskiemu znowu od korzenia się odbiło ja pierdykam........... /edit : 30 minuta, Alfaro przerzut wsteczny spod szesnastki przeciwnika prawie pod koło śodkowe..... BOŻE, OBYDWAJ WĘDKA W PRZERWIE. SĄ TRAGICZNI.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 27.09.2024 o godz. 20:04.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
30 minuta. Alfaro tragedia, Zwoliński kompromitacja. Pomysł z cofniętym Rodado to zły pomysł. Alfaro i Zwoliński do boksu. Do przodu Rodado za Nim Duarte , Kiss na lewo Starzyński na prawo. jedyne wyjście bo póki co nie idzie tego oglądać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
XDkeme haha
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Jak tylko zobaczyłem, że to Alfaro wychodzi sam na sam byłem pewien, że to spartoli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No i fantastycznie to wygląda.
Kiss ma problem żeby piłkę w boisku zmieścić ![]() ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
pierdyliard wrzutek z których nie wynika nic. Zwoliński nawet piłki nie zaatakował. mam nadzieję, że będzie ława
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Macie już odpowiedź dlaczego Rodado bił różne. Znawcy buahaha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jaka atmosfera w klubie taka gra, jaki bajzel w głowie Zaskrońca taka Wisła.
My mamy taki skład węgla i papy że z tym się nic nie da zrobić. Często w jakimś meczu zagra ktos lub kilku piłkarzy dobrze a jeszcze częściej w każdym meczu kilku gra tragicznie. Także postawienie na Letkiewicza na bramce, po to aby w polu nie grał młodzieżowiec kończy się np tym że zamiast Starzyńskiego czy Sukiennickiego od początku meczu ośmiesza się Alfaro czy Zwoliński. Także pomysł na to aby w polu nie było młodego zakończył się szybciej niż się zaczął. Wnioski, dopóki nie będzie normalnie złożonej kadry i normalnej atmosfery w klubie, bez świra Królewskiego to do usranej śmierci można sobie wymyślać że zbawieniem dla Wisły będzie Jop z konfidenrem, a może Rude, a może Moskal, a może jednak Letkiewicz na bramce, a może sami Hiszpanie w ataku a może Igbekeme itd ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeden z dwóch najsłabszych dziś naszych zawodników strzela gola. piłka jest przewrotna
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ależ to Moskal przygotował. To jego zasługa!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A teraz wyobraźcie sobie, że zamiast Kissa gra Starzyński!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Duda w formie aż tak bardzo nie odstawał, a nawet zdarzały mu się niezłe spotkania. Gorzej z resztą młodzieżowców.
3-0! Jop twoją mać!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chyba jutro Odra zwolni trenera....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Nie trzeba było wymieniać Jopa. xd
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ci co chcieli zmieniać Alfaro dobrze się teraz czują?
![]() S1meone znów błysnął jak przy Brodzie... ![]() ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja chciałem zmienić Alfaro i Zwolińskiego bo w pierwszej połowie nic nie grali. Wręcz psuli wszystko czego się dotknęli. Fajnie, że wpadł farfocel Alfaro , fajnie, że Zwoliński się przełamał. Oby to był dobry prognostyk przed kolejnymi meczami
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rodado mógłby zostać zmieniony, by odpocząć. Dziś nie trzeba go tak mocno eksploatować.
![]() ![]()
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Odra nie oddała ani jednego strzału
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dobrze, że Sobolewski to totalny parodysta i podaje nam pomocną dłoń
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Ale co oczu Markusiku nie masz i nie widziałeś jaką chałę grali obydwaj w 1 połowie, czy sobie żartujesz?
Przecież ten gol idealnie podsumowuje aktualną formę Alfaro, który żeby strzelić gola musiał w ogóle nie chcieć strzelać. Bardzo dobrze, że w końcu wpadło, ewidentnie jak padł 1 gol to zeszło ciśnienie z całej drużyny i zaczęliśmy strzelać taśmowo. Ja to od dawna pisałem, że jak w końcu zaczniemy strzelać to kogoś 5tką pogonimy. Nawet ten drewniak z dwoma 9 zaczął przypominać piłkarza. Ewidentnie magia Jopa działa.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 27.09.2024 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie żal mi Moskala.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Bardzo ładna manifestacja kto tu rządzi. Nawet Sobolewskim się tego nie da wytłumaczyć.
Nie spadniemy, tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
Znane powiedzenie o ketchupie - konkurs otwarty. Autor najlepszego pomysłu nie zostanie w tym tygodniu zwolniony przez prezesa.
![]()
Jeszcze będzie pite za te wszystkie lata czekania. Jeszcze będzie pięknie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|