The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2024, 21:21
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
HAHAHAHAHAH Framat piknie! Odpał w KS .... Coś ty chłopie narobił ? Po uj takie bzdury wymyslasz bez pokrycia Nie masz screena i dowodu tzn ze zmyslies te bujdy
Tera Królewski zamknie nam foruma.

To by było na tyle, miło było panowie was poznać!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.09.2024, 21:23
Jutro życzenia dla wszystkich, na oficjalnej stronie Wisły z okazji dnia forumowicza, a za 3 dni usunięcie forum. Wspomnicie moje słowa!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.09.2024, 21:26
FraMat PDW
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Cymes
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 24.09.2024, 21:30
https://www.youtube.com/watch?v=m52Zt8cLnj8
Otwieramy filmik. Trzeci komentarz od góry z siedmioma odpowiedziami. Rozwijamy odpowiedzi. Czwarta odpowiedź.

pyzior, trener rżnie głupa. Prawda według doniesień jest taka, że po przegranym meczu zorganizowali popijawę na terenie klubu. Różne osoby, różne pierdoły mówiły. Wóda rozwiązała języki. Dlatego polecieli ludzie z różnych stanowisk... trener mówi ze nie wie o co chodzi, bo co ma powiedzieć? Że wylecieli za wodę i krytykowanie zarządu? A charyzmę to się ma niezależnie od sytuacji życiowej.

Komentarz jak najbardziej istnieje, a czy brałbym go na poważnie to już zupełnie inna sprawa.
Ostatnio edytowane przez Cymes : 24.09.2024 o godz. 21:34.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.09.2024, 21:32
azor napisał(a):Wyświetl post
Chcesz się założyć, że w przypadku powrotu Rude, przez chwilę będziesz siedział cicho, a później znów wrócisz do zachwytów nad magikiem z Kostaryki?
Azorek to typowa ofiara własnej propagandy, która sama w nią uwierzyła

Jak pisze wyraźnie, że jego ponowne zatrudnienie w Wiśle będzie błędem, to zachwycam się jego rzekomą zajebistością?

Nie było żadnych zachwytów na Rude poza pochwałami za mecze w Pucharze Polski, za które chwalili go niemal wszyscy za wyjątkiem etatowych hejterów.

Wskaż też choć jedną moją wypowiedź, że chciałbym, aby Rude został w Wiśle, a Królewski nie szukał kogoś lepszego, albo żeby teraz znów tu wrócił. Przytocz choć jedną moją wypowiedź, w której mówię, że poradził sobie w lidze.

Dajesz Azorku. Szczekaj dalej.

Fra Mat napisał(a):
Dokładnie, a potem zaczną się zachwyty nad recyrkulacją piłki, cytowanie młodziutkiego szczawia Skuchy, a może nawet zachwyt nad kolejnym grubasem sprowadzonym poza okienkiem transferowym do odbudowania.
Wypowiedzi rasowego mitomana też nie mogło zabraknąć. Fra Mat znów bredzi. Wskaż choć jedną moją wypowiedź,w której to ja piszę o tej "recyrkulacji piłki" i zachwycam się nią. Znów pokazujesz, że nie ogarniasz nawet, co jest cytatem, ani kto jest autorem jakichś słów, tak jak ostatnio bredząc, że napisałem coś, co napisał Wolfy, bo ci się wszystko jak zwykle pozajączkowało. Żyjesz we własnym świecie rojeń jak Koaliczek.

A najzabawniejsze, jak w tym świecie rojeń Fra Mata wygląda hierarchia rzetelności źródeł: rzetelne są dla niego wypowiedzi anonimów z rumuńskich forów i mediów społecznościowych, które zawsze ochoczo cytuje i na które chętnie się powołuje, ale już statystyki wklejane przez Macieja Skuchę czy opisy Adama Surdka niekoniecznie. Skucha jest dlań mniej wiarygodny i bardziej passe niż rumuńskie Koaliczki z ichniejszych forów.

Ale co się dziwić komuś, kto na podstawie jednego ujęcia kamery wyrokuje, kto kogo słucha, a kto kogo nie i uważa to za podstawę do wyciągania jakichkolwiek wniosków.
Ostatnio edytowane przez Markus : 25.09.2024 o godz. 10:44.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 24.09.2024, 21:37
Markus napisał(a):Wyświetl post
Azorek to typowa ofiara własnej propagandy, która sama w nią uwierzyła

Jak pisze wyraźnie, że jego ponowne zatrudnienie w Wiśle będzie błędem, to zachwycam się jego rzekomą zajebistością?

Nie było żadnych zachwytów na Rude poza pochwałami za mecze w Pucharze Polski, za które chwalili go niemal wszyscy za wyjątkiem etatowych hejterów.

Wskaż też choć jedną moją wypowiedź, że chciałbym, aby Rude został w Wiśle, a Królewski nie szukał kogoś lepszego, albo żeby teraz znów tu wrócił. Przytocz choć jedną moją wypowiedź, w której mówię, że poradził sobie w lidze.

Dajesz Azorku. Szczekaj dalej.

Nie mam czasu ani ochoty bawić się w Twoje przebijanki. Przyjmujesz zakład?
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 24.09.2024, 21:58
Nie mam czasu ani ochoty bawić się w Twoje przebijanki. Przyjmujesz zakład?
Właśnie wykazałem jak niepoważnym jesteś człowiekiem, żyjącym w świecie absurdów. Z niepoważnymi ludźmi czy z kłamcami normalni ludzie się nie zakładają o nic.

Ale dla ciebie może zrobię mały wyjątek i przyjmę zakład jak tylko wkleisz tu te konkretne cytaty z moich wypowiedzi, o których powyżej napisałem. Dajesz. Śmiało.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 24.09.2024, 22:03
Markus napisał(a):Wyświetl post
Właśnie wykazałem jak niepoważnym jesteś człowiekiem, żyjącym w świecie absurdów. Z niepoważnymi ludźmi czy z kłamcami normalni ludzie się nie zakładają o nic.

Ale dla ciebie może zrobię mały wyjątek i przyjmę zakład jak tylko wkleisz tu te konkretne cytaty z moich wypowiedzi, o których powyżej napisałem. Dajesz. Śmiało.
Misiu kolorowy nic nie wykazałeś. Zachwytów nad Hiszpanami i ich admirałem z Twojej strony mogłoby stare php nie ogarnąć.

Zakład dotyczy najbliższej przyszłości - akceptujesz?
Ostatnio edytowane przez azor : 24.09.2024 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.09.2024, 22:06
Możecie poczekać aż zostanie potwierdzone kto będzie nowym trenerem przed kontynuowaniem tego okładania się cepami o Rude?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 24.09.2024, 22:16
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
HAHAHAHAHAH Framat piknie! Odpał w KS .... Coś ty chłopie narobił ? Po uj takie bzdury wymyslasz bez pokrycia Nie masz screena i dowodu tzn ze zmyslies te bujdy
To tam było jak wstawiał. posta.
A najważniejsze, że pokémon zwariował jak to zobaczył i było śmiesznie przez chwilę.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 24.09.2024 o godz. 22:19.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 24.09.2024, 22:18
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
To tam było jak wstawiał. posta.
Spoko, ale podobnych bzdur było tysiące, a ten gdzieś wygrzebał z podrzędnych komentarzy i tutaj wkleił zastanawiając się czy było pite na bazie z kamerami i mikrofonami w trybie "ON" czy nie

EDIT:

Posłuchaj sobie Framat:

https://x.com/Bastek1812/status/1838679228042096918

Jak można było coś takiego powielić
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 24.09.2024 o godz. 22:36.

Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 24.09.2024, 22:23
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Możecie poczekać aż zostanie potwierdzone kto będzie nowym trenerem przed kontynuowaniem tego okładania się cepami o Rude?
Z tym krętaczem? Wole pewne rzeczy ustalić na początku.

Zresztą Ty też lepszy nie jesteś - według Twojego bingo powinieneś propsować aktualnego trenera, pytanie czy to będzie Jop czy zaczekasz na kogoś, kto nie będzie p.o.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.09.2024, 23:44
Widzę że Lucek poczuł,że jego tytuł "Człowieka Tuby"który dzierży od dłuższego czasu jest mocno zagrożony.
Takiego ataku się nie spodziewał
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 25.09.2024, 08:33
nic nie wykazałeś

Dawaj cytaty, w których piszę, że chciałbym aby Rude został po poprzednim sezonie, lub że jestem za tym, aby teraz wrócił, forumowy Goebbelsie, liczący najwyraźniej na to, że 100 razy powtórzone kłamstwo stanie się prawdą - albo ignorancie cudownie popisujący się własną tępotą i życiem w świecie chorych rojeń.

Cały czas na nie czekam. Skoro według ciebie tego typu moich wypowiedzi było pełno w tych sprawach, nie powinieneś mieć żadnego problemu, by wkleić choć jedną.

Ale nie wkleisz, bo ich nie ma, a ty jesteś totalnie niepoważnym człowiekiem piszącym całkowite brednie i żyjącym w świecie chorych absurdów czy goebbelsowych idei, co właśnie kolejny raz swoimi czynami (a właściwie brakiem tych cytatów) fantastycznie znów potwierdziłeś.

Mistrzowskie samozaoranie. Potrafisz tylko bezmyślnie szczekać
(...)
"
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 25.09.2024, 08:36
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tu nie chodzi o Rude, tylko o brednie i głupoty wypisywane przez Azorka. Właśnie popełnił kolejną pokazując jakim jest ignorantem i prawdziwym krętaczem, co próbuje przykryć gadaniem o jakimś idiotycznym zakładzie, myśląc że w ten sposób uratuje twarz. Nawet Tobie w swej desperacji i amoku próbuje insynuować kompletne głupoty. Gość jest totalnie niepoważny. Tyle w temacie.
(...)
"
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 25.09.2024, 08:47
Czyli nie przyjmujesz zakładu?
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 26.09.2024, 12:52
Moskał u Kołtonia:

https://www.youtube.com/live/Ba3yikC...XwCVHzTpV7m7aS
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 28.09.2024, 18:02
Nie ma czego żałować
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 28.09.2024, 22:36
Nikt już nie płacze tu za Moskalem poza 3 naszych forumowych muszkieterów-hejterów.
Odpowiedz cytując
OnizukaTSW
Senior Member

Od: 08.2014

Stary 29.09.2024, 05:44
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Nikt już nie płacze tu za Moskalem poza 3 naszych forumowych muszkieterów-hejterów.
Już się tak nie wywyższaj, sam napinasz na potęgę na tym forum.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 30.09.2024, 19:13
OnizukaTSW napisał(a):Wyświetl post
Już się tak nie wywyższaj, sam napinasz na potęgę na tym forum.
Jeśli widzisz w mojej wypowiedzi wywyższanie się, to kłania się czytanie ze zrozumieniem.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 03.10.2024, 09:54
KULISY zwolnienia Kazia:

https://www.youtube.com/watch?v=17sVtEtAYcY

Poruszony motyw, o którym wspominał Framat (rzekoma libacja na terenach klubowych)

Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 03.10.2024, 10:43
Swietna parodia, gratuluje.
Odpowiedz cytując
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Stary 15.03.2025, 08:03
ostatni który się postawił układowi panującemu w gabinetach i filozofii wielkich wiślackich starożytnych filozofów. Tak skończy każdy kto ma swoją wizje inną niż Ci którzy go zatrudniają.
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 15.03.2025, 12:25
Co z tego, że się postawił, skoro i tak miał beznadziejne wyniki w lidze i idiotyczne pomysły na skład?

Pisałem już wcześniej - Kazek to nie jest trener, który potrafi adekwatnie reagować na wydarzenia boiskowe. Wiesz, że Moskal nie był w stanie wygrać przez całą karierę trenerską ponad 90% spotkań, w których jego drużyny jako pierwsze traciły bramkę?
Ostatnio edytowane przez Revolver : 15.03.2025 o godz. 17:19.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 29.03.2025, 10:02
Revolver napisał(a):Wyświetl post
Co z tego, że się postawił, skoro i tak miał beznadziejne wyniki w lidze i idiotyczne pomysły na skład?

Pisałem już wcześniej - Kazek to nie jest trener, który potrafi adekwatnie reagować na wydarzenia boiskowe. Wiesz, że Moskal nie był w stanie wygrać przez całą karierę trenerską ponad 90% spotkań, w których jego drużyny jako pierwsze traciły bramkę?
Wiem, że to było dawno i ludzie już zapomnieli ale Kazek nie wybieral składu. Chłop musiał wystawiac zawodników, którzy akurat byli na chodzie.
Jeśli masz na obiad zupę pomidorową, zupę pomidorową lub zupę pomidorową to nie możesz powiedzieć że wybrałeś na obiad zupę pomidorową

Przecież u Kazka na skrzydłach grali Młyński ze Starzyńskim. Nie dlatego, że ich Kazek wybrał tylko dlatego, że nie było nikogo innego.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów