|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
![]() Jak pisze wyraźnie, że jego ponowne zatrudnienie w Wiśle będzie błędem, to zachwycam się jego rzekomą zajebistością? ![]() Nie było żadnych zachwytów na Rude poza pochwałami za mecze w Pucharze Polski, za które chwalili go niemal wszyscy za wyjątkiem etatowych hejterów. Wskaż też choć jedną moją wypowiedź, że chciałbym, aby Rude został w Wiśle, a Królewski nie szukał kogoś lepszego, albo żeby teraz znów tu wrócił. Przytocz choć jedną moją wypowiedź, w której mówię, że poradził sobie w lidze. Dajesz Azorku. Szczekaj dalej. Fra Mat napisał(a):
Fra Mat znów bredzi. Wskaż choć jedną moją wypowiedź,w której to ja piszę o tej "recyrkulacji piłki" i zachwycam się nią. Znów pokazujesz, że nie ogarniasz nawet, co jest cytatem, ani kto jest autorem jakichś słów, tak jak ostatnio bredząc, że napisałem coś, co napisał Wolfy, bo ci się wszystko jak zwykle pozajączkowało. Żyjesz we własnym świecie rojeń jak Koaliczek. A najzabawniejsze, jak w tym świecie rojeń Fra Mata wygląda hierarchia rzetelności źródeł: rzetelne są dla niego wypowiedzi anonimów z rumuńskich forów i mediów społecznościowych, które zawsze ochoczo cytuje i na które chętnie się powołuje, ale już statystyki wklejane przez Macieja Skuchę czy opisy Adama Surdka niekoniecznie. Skucha jest dlań mniej wiarygodny i bardziej passe niż rumuńskie Koaliczki z ichniejszych forów. ![]() Ale co się dziwić komuś, kto na podstawie jednego ujęcia kamery wyrokuje, kto kogo słucha, a kto kogo nie i uważa to za podstawę do wyciągania jakichkolwiek wniosków. ![]()
Ostatnio edytowane przez Markus : 25.09.2024 o godz. 10:44.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
||
|

|
||||||
|
|