|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Przy 0:2 nasi mieli już kupe w majtach a 0:2 było w 11 minucie po karygodnym kryciu Jarocha i babolu Brody. Oczekiwanie na niespodziankę było warunkowane graniem z pełną koncentracją i intensywnością a my po kilku minutach zachowywaliśmy się jak w meczu ze Zniczem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Myli ci się twoja imaginacja z rzeczywistością. To 5 drużyna Jupiter League w poprzednim sezonie, jak by nie było 8 ligi w Europie. Oczywiście w Belgii jest kilka mocniejszych drużyn, ale zarówno ich miejsce, jak i nasze odzwierciedlają doskonale różnice pomiędzy oboma zespołami.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 22.08.2024 o godz. 22:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Oczywiście to moje subiektywne odczucie więc możecie dać teraz upust własnej frustracji bo po tonie wypowiedzi widzę że na niespodziankę liczyliście chyba bardziej niż ja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Moim zdaniem przed dalszym ciągnięciem tematu potrzebne są testy antydopingowe u kolegi kryształa. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Największy pozytyw tego meczu - rozwiązanie problemu młodzieżowca do czasu powrotu Dudy
Ktokolwiek zagra w miejsce Jarocha, w miarę zdrowy i wybiegany gorzej nie zagra, gorszym być nie sposób ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To samo pomyślałem. Jaroch nie kryje już na radar tylko na sonar i co chwilę mu ktoś znika.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Tamci dużo szybsi, silniejsi, ale w piłkę za bardzo grać nie potrafią. Molde ich powiozło 3:0 i nie ma w tym nic dziwnego, tylko, że sami sobie bramek nie strzelali, a my w tym brylujemy. Biedrzycki coraz bardziej mnie drażni. Chodzi na tych prostych kulasach, piłkę przyjmuje na stojąco, przy każdej główce łapie przeciwnika a żadnej nie wygrywa. Pozytywnie zaskoczył Dziedzic, dużo lepiej wyglądał niż z Lappi, zagrał super piłę do Gogóła. Gdyby temu bramkarzowi strzelać dołem to pewnie coś by jeszcze wpadło, atak to mu ułatwiali i złapał kilka trudnych piłek. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^
![]() Nie, nie mogę... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że srogie piguły weszły.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez OnizukaTSW : 22.08.2024 o godz. 23:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Drozd się znowu dupami zderzyl...xD
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wszystkie sześć bramek to efekt katastrofalnych błędów bramkarza i obrońców. Prezenty rodem z orlika.
Z inną obroną byśmy nie wygrali ale uniknęli kompromitacji. Ci sami zawodnicy będą robić te prezenty Kotwicy. Co za różnica. I to jest najgorszy wniosek z tego meczu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jaroch w takiej formie to niech sobie nawet jaj nie robi i nie wychodzi na boisko.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.08.2024 o godz. 23:24.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W dupie mam "całe forum", a takich mundrali jak Ty w szczególności.
Co to pierdnie raz na ruski rok i myśli że ma to jakieś znaczenie...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przypominam że gra obronna świadczy o tym jaką się jest drużyną, bo jest zespołowa. Grę do przodu ratują Carbo i Rodado, przede wszystkim Rodado, ale bronić nie umiemy ani trochę. Cercle nas ośmieszyło dzisiaj i w obronie, i w ataku. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Najgorsze że z takiego meczu, całej tej lekcji z europejskich pucharów nic nie będzie bo jak co roku za kilka miesięcy 15 pilkarzy odejdzie i 15 przyjdzie a i sam klub nic nie wyciągnie bo po prostu skarbonka jest pusta a bez kasy to można się kopać w 1 lidze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
|
Twoje opinie są tyle samo warte. Zbuduj pomnik ku chwale Pana Królewskiego i się do niego módl xD Żeby było jasne, nie mam pretensji o to, że odpadniemy z Belgami, bo to było wkalkulowane. I tak osiągnęliśmy wynik ponad stan, niemniej liczylem na bardziej wyrównany mecz na własnym boisku. Niestety najgorsze jest to, że nadal zarówno w zarządzaniu, polityce transferowej popełniamy te same błędy ...
Ostatnio edytowane przez OnizukaTSW : 22.08.2024 o godz. 23:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1. Jaroch przygląda się jak chłop przyjmuje sobie piłkę ustawia i strzela z narożnika pola karnego, Broda paraduje ale nawet nie próbuje bronić. 2. Chłop strzela do pustej bramki , bo Broda antycypował wrzutkę. 3. Róg, chłop bez krycia strzela Brodzie w ręce, ten próbując wybić wystawia na dobitkę z metra. 4. Jakiś bilard w obronie 3 naszych jeden przeciwnik w efekcie strzela bez problemu z 7 metrów. 5. mamy kontrę 4/4 Sukiennicki zamiast podać traci piłkę idzie kontra gdzie pokazują nam jak się takie rozgrywa. 6. Wolny z dość daleka, po osłabiającym strzał rykoszecie piłka wpada w środek bramki bez większej zmiany kierunku. Broda paraduje ale nawet nie próbuje bronić. Poza tym co wpadło może ze dwa groźne strzały obronił Broda. Gdybyśmy sami nie strzelali sobie bramek to może w ataku szło by lepiej, bo kilka niezłych okazji spieprzyliśmy. Ale nie wiadomo czy te okazje nie wynikały z luźnej gry przeciwnika z racji na wynik. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Moltenis tercet naszych stoperów nakrywał czapką, a skąd przyszedł za grosze? Tylko trzeba sobie uświadomić w jakiej lidze gramy i nie ściągać za kasę piłkarzy z jej najgorszych defensyw... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Biedrzycki to pokłosie ciśnienia na Polaków, bo Hiszpanie źli. Już widać że Duarte jako jedyny poza Carbo i Rodado nie bał się zastawić piłki, Kiss też pare razy szarpnął ale dzisiaj za bardzo go przestawiali. Mikulec w porównaniu do Jarocha to profesor. Największy pozytyw to próba gry w piłkę, a nie wybijanie na pałę. To musi przynieść efekty w lidze.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.08.2024 o godz. 23:43.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Wiemy, że mamy słabą obronę i Belgowie to wypunktowali. Niemniej ocenianie zawodników jako piłkarzy na podstawie tego jednego meczu jest niepoważne. Jesteśmy drużyną z górnej połowy I ligi, wcale nie faworytem do awansu. Graliśmy z solidną drużyną belgijską, pucharowiczem. Większość naszych zawodników nawet nie śni o rywalizacji na tym poziomie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Ta nasza przygoda w europie pokazała głównie to, że z gównianym bramkarzem i gównianymi obrońcami nie ma co w niej szukać. Wincyj szrotu i odpadków z innych klubów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Drozd napisz jeszcze coś o winie sędziego
W ogóle zauważyłem, że już zaczynasz podgryzać Biedrzyckiego i bredzić jak Markus.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 23.08.2024 o godz. 06:23.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Drozd podgryza Biedrzyckiego bo po tym jak dostał kredyt zaufania i wyszedł na debila łapiąc tyle kartek, taryfa ulgowa u pana drozda się skończyła. Kolejny będzie za rok Kutwa. Jak osłonka, która Kutwa u drozda posiada się skończy, to nagle się okaże, że Kutwa to nygus, drewno, kaleka bez ambicji a na boisku wszystko robi źle. Oczywiście nie obejdzie się bez komentarza że polskie bagienko w tym chłopaki zabiło wszystko, a teraz on sam stał się tym bagnem i się w nim urządził.
Drozd ma sztywne zasady w życiu. Podobnie jak Markus - wylizać odbyt Hiszpanom, jebać Polaków - w tym jest stanowczy jakby nie patrzeć ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cudu nie było, w dodatku fatalna postawa kilku zawodników, choc patrzą na dyspozycję + nastawienie rywala nie sądzę że można było tu ugrać lepszy wynik.
Albo inaczej. Można było się zamurować i dostać tylko 0-3. Ale co by to zmieniło? Na nasz pech rywal bazował głównie na sile fizycznej, doskoku, agresji. Było to widać jak przy 0-5 oni skakali we trzech na ślizgu do naszego bocznego obrońcy. Rapid był dużo lepszy technicznie ale nie mieli nawet z 40% tyle zaangażowania w 1 meczu. Wiele lepszych technicznie/zaawansowanych drużyn nie zagrałoby dziś tak jak Cercle, przypuszczam że 4 runda zrobiła swoje i jakąś obawa z ich strony że powtórzy się Molde, które najwyrazbiej zlekceważyli. Indywidualnie się nawet nie chce jakoś pastwić nad naszymi kopaczami. Mamy starych, nierozwojowych przeciętnych obrońców w skali 1 ligi, więc tym bardziej nie dziwi co się odwaliło wczoraj. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|