krysztal napisał(a):

|
Bzdura.To taka belgijska Puszcza Niepołomice.Fizycznie nas stłamsili a jak się rozdaje takie prezenty jak Jaroch czy Broda to trudno o dobry wynik.Rapid był zdecydowanie lepszy piłkarsko od Belgów.
|
Dokładnie. Jako drużyna byliśmy lepsi, to indywidualne kompromitujące błędy przyniosły taki wynik. Jaroch to jakaś porażka ten młody co wszedł o klasę lepiej. Broda zamiast bronić to paraduje. Nawet nie próbuje sięgać piłki myślałem, że chociaż na linii coś obroni, a on nawet piłki do boku wybić nie potrafi. Udział przy 3 bramkach znaczący. A przy reszcie ręcznik w bramce i jeszcze łapami macha. Sukiennicki ma piłkę do dogrania, w pole karne wbiega 3 naszych, a ten traci jak debil idzie kontra i 4:0.
Tamci dużo szybsi, silniejsi, ale w piłkę za bardzo grać nie potrafią. Molde ich powiozło 3:0 i nie ma w tym nic dziwnego, tylko, że sami sobie bramek nie strzelali, a my w tym brylujemy.
Biedrzycki coraz bardziej mnie drażni. Chodzi na tych prostych kulasach, piłkę przyjmuje na stojąco, przy każdej główce łapie przeciwnika a żadnej nie wygrywa.
Pozytywnie zaskoczył Dziedzic, dużo lepiej wyglądał niż z Lappi, zagrał super piłę do Gogóła. Gdyby temu bramkarzowi strzelać dołem to pewnie coś by jeszcze wpadło, atak to mu ułatwiali i złapał kilka trudnych piłek.