The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2024, 22:49
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Bzdura.To taka belgijska Puszcza Niepołomice.Fizycznie nas stłamsili a jak się rozdaje takie prezenty jak Jaroch czy Broda to trudno o dobry wynik.Rapid był zdecydowanie lepszy piłkarsko od Belgów.
Dokładnie. Jako drużyna byliśmy lepsi, to indywidualne kompromitujące błędy przyniosły taki wynik. Jaroch to jakaś porażka ten młody co wszedł o klasę lepiej. Broda zamiast bronić to paraduje. Nawet nie próbuje sięgać piłki myślałem, że chociaż na linii coś obroni, a on nawet piłki do boku wybić nie potrafi. Udział przy 3 bramkach znaczący. A przy reszcie ręcznik w bramce i jeszcze łapami macha. Sukiennicki ma piłkę do dogrania, w pole karne wbiega 3 naszych, a ten traci jak debil idzie kontra i 4:0.

Tamci dużo szybsi, silniejsi, ale w piłkę za bardzo grać nie potrafią. Molde ich powiozło 3:0 i nie ma w tym nic dziwnego, tylko, że sami sobie bramek nie strzelali, a my w tym brylujemy.

Biedrzycki coraz bardziej mnie drażni. Chodzi na tych prostych kulasach, piłkę przyjmuje na stojąco, przy każdej główce łapie przeciwnika a żadnej nie wygrywa.

Pozytywnie zaskoczył Dziedzic, dużo lepiej wyglądał niż z Lappi, zagrał super piłę do Gogóła. Gdyby temu bramkarzowi strzelać dołem to pewnie coś by jeszcze wpadło, atak to mu ułatwiali i złapał kilka trudnych piłek.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów