|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
O Jarzębaku to szkoda nawet strzępić ryja.Sędzia na 5 ligę a nie wiedzieć czemu dalej dostaje takie mecze do prowadzenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To raczej ty potwierdzasz, że jesteś debilem w dodatku niedouczonym...
![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.08.2024 o godz. 21:24.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
To doedukuj mnie co znaczy przenosnia "zderzyc sie glowami". Jakies zrodlo?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już tłumaczyłem boiska piłkarskie od A klasy w górę. A znaczy tyle co pójść we dwóch do jednej piłki, w efekcie albo jest zderzenie rzeczywiście, albo to co miało miejsce dzisiaj czyli obaj idą i nagle obaj się zatrzymują, a przeciwnik zgarnia piłkę, to samo było w Trnawie między Mikulcem i Gogółem. Więc przestań dupę zawracać, bo się ośmieszasz...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Możemy napie%## na słabego sędziego na to,że było drukowane itd.ale To jest kolejny z tysiacpiecset ....a odcinków,w którym nie dowozimy meczu,który przy 2:0 byl spokojnie do dogrania do końca bez odpierdalania żadnych numerów.. gratulacje dla biedrzyckiego ,gratulacje dla mega chuysgs obrony,Jaroch od 35 minuty nie mial już sil na boku biegać był ciągle objezdzany ciągle spozniony ,był ciągle zbyt daleko od skrzydłowego arki,zero doskoku , nie.dalo się na niego patrzec. Bocznego obrońcę i środkowego trzeba na już.przód jaki jest wystarczy..chociaż czasami jak widzę,któraś z rzędu nie wykorzystana fajna sytuacje to sobie myślę,że tylko rodado potrafi bez kombinowania przy.......ić w róg i trafić do siatki...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prosiłeś? Zwyzywałeś mnie od debili więc kończę dyskusje, bo to jak grochem o ścianę...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
"Jestes debilem" to byla przenosnia debilu:(
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już raz dowiodłeś swojego poziomu, nie musisz się powtarzać...
Prosiłem... ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mi tez nie dlatego lamie sobie glowe nad tym co Drozd mial w glowie piszac, ze zderzyc sie glowami to jakas przenosnia
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Są takie rzeczy na niebie i na ziemi, o których się nawet nie śniło waszym fizjologom
![]() Określenie "zderzyć się głowami" najwyraźniej do nich należy... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ale przecież to nie pierwsze słowo wymyślone na nowo przez Drozda.
Wcześniej miał swoją unikalną definicję zapieprzania. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Głowa ok, dzięki, ale wydrukowałem całą stronę postów Drozda i Wieśniaka, wciskam papier do ucha, nie chce się zmieścić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Drozd to ma łeb tzn głowę na karku.
Całe to uniwersum Zaskrońca to jest parodia człowieka myślącego ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wiadomo, że klakierzy Zaskrońca, opłacani przez hiszpańskich alfonsów będą ujadać, ale faktem jest, że to wy doprowadziliście Wisłę do najgorszego miejsca w historii ligowej.
Alfonsa z Kostaryki nie ma i nie będzie, śmieciarza - handlarza Kikusia Galactico nie ma i nie będzie, tych wszystkich gwiazdorów z pastwisk hiszpańskich już prawie nie ma (zostali Baena i Alfaro) i mam nadzieję, że nie będzie. Padalec pod presją po zmarnowaniu pół roku zatrudnił wreszcie trenera. Zamknijcie się. Dajcie pracować Moskalowi, to trener zgody i stabilizacji, który naprawi Wisłę po hiszpańskim burdelu. Zamknijcie mordy i dajcie spokój Moskalowi. Lepiej pilnujcie Zaskrońca, aby w końcu opamiętał się. Kazimierz Moskal - 1906% poparcia. Jeżeli Moskalowi nie wyjdzie, to aż strach pomyśleć, co Wodzowi z Hańczowej wpadnie do głowy. Może więzień z Guantanamo na trenera Wisły? Po alfonsie z Kostaryki wszystko jest możliwe. Jeszcze raz, Zamknijcie mordy i dajcie spokój Moskalowi. Jeszcze raz, Kazimierz Moskal - 1906% poparcia.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 20.08.2024 o godz. 01:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czyli klasyczna postawa tej frakcji.
Markusika jak spytasz o błąd Hiszpana to też walnie ci elaborat na inny temat np. Jak to źli Polacy robią błędy
Ostatnio edytowane przez Jagul : 20.08.2024 o godz. 05:23.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
LIga wg BIedrzyckiego
1. Polonia - czerwona kartka 2. Znicz pauzuje za czerwona 3. Ruch zolta kartka 4. Arka dwie zolte i czerwona 4 mecze:: 3 zolte,+ 2 czerwone Udany transfer |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Serio dziwi mnie, że Moskal usilnie próbuje tak grać mimo takiego potencjału ludzkiego. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dajcie jeszcze pograć Biedrzyckiemu. Wg mnie powoli sie wyrobi i bedzie jednym z lepszych naszych obronców
Szkoda 2 punktów - ale jak sie nie dobija przeciwnika... btw Czemu nie było czerwonej kartki dla obrońcy arki? O co tam chodziło? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Dla mnie nie ma znaczenia skąd jest chłop, albo jest dobry albo chujowy. Nie ma co szukać drugiego dna. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pytanie jest raczej dlaczego nie było czerwonej dla tego Włocha z Arki jak powiedział do sędziego âvaffanculo!â i pokazywał obraźliwe gesty. Przecież gdyby powiedział do sędziego po polsku âpierdoI się!â to by automatu wyleciał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
U buka mógłby się pojawić zakład: czy Biedrzycki przekroczy np. 8 czerwonych kartek w tym sezonie
![]() Dobrze zaczął. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Transfer którego bardzo chciał trener Moskal. Teraz chce Polaka z Kotwicy. A na prawej obronie i lewej będą grać etatowi obrońcy Resovii, która zleciała do 2 ligi. Ci zawodnicy w życiu nie grali wysokim pressingiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mamy bardzo napięty terminarz, gra co 3 dni, a Moskal decyduje, że na mecz od początku wychodzimy praktycznie w 10.
Tak, mam oczywiście na myśli Kutwe, do którego reszta drużyny boi się podawać piłkę (i słusznie, bo on jedyne co potrafi to ją stracić). Jak wychodzimy z tym pozorantem w składzie, to cała reszta musi tak zapierniczac, że po 45 minutach są zajechani jak koń po westernie. Dla mnie to jest absolutnie niezrozumiałe. Od kilku meczów się Kutwie przyglądam i nie pamiętam takiej miernoty w środku pola (nawet Pawłowski który miał trudności z celnym zagraniem na 5 metrów przynajmniej coś biega, a ten nasz nowy wonderkid to tylko sobie truchta na tych usztywnianych nogach). Coś absolutnie niezrozumiałego. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|