The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2024, 21:47
Gratulacje dla drużyny i trenera, mam nadzieję, że obronicie w rewanżu przewagę.
Z nowych oczywiście Sukiennicki dobry od momentu jak został przesunięty na środek pomocy, Mikulec przyzwoicie, a reszta nowych: powiedzmy, że bez oceny.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.07.2024, 21:56
Super, że udało się zrobić to 2:0. Możliwe, że to będzie kluczowe

Ale patrząc jak my wyglądaliśmy pod koniec meczu, a tam 38 stopni i 16:30.. to może być różnie.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 11.07.2024, 22:00
Oczekiwan i tak nikt zadnych nie ma. Przejscie kozojebcow to max jaki moze wykrecic ta druzyna w kwalifikacjach.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.07.2024, 22:06
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Olivier dobrze wygląda
Takiego konia do biegania w środku brakowalo
Widziałem Sukiennickiego z 7-8 razy w SSW
zawsze dobrze wyglądał
to mnie nie dziwi, że w Wiśle też dobrze wygląda

natomiast dziwi mnie że chciał tu przyjść
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.07.2024, 22:15
Poziom rywala - powiedzmy że raczej nie utrzymałby się w naszej pierwszej lidze.

Bardzo mi się podobał debiut Sukiennickiego, Mikulca i Kiakosa. Młyński i Dziedzic już mniej...

@wieśniak - może być kolejny fajny mecz dla kibiców i kasa dla klubu. O ile obronimy przewagę po pierwszym meczu, a może fizycznie być ciężko przetrwać. Już dzisiaj w okolicach 60-tej minuty nasi siedli.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 11.07.2024, 22:19
Nie no, kolejny mecz bedzie nawet jak odpadniemy z Llapi Z Brondby w LKE.
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 11.07.2024, 22:20
Po tym meczu wiemy, ze Dziedzic powinien grac w rezerwach.
Reszte napisaliscie wyzej, wiec nie bede dublowac.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.07.2024, 22:20
Poziom meczu mocno sredni ,choc 1 polowa byla całkiem ok.

LLapi watpie czy utrzymalo by sie w naszej 1 lidze,ew walczylo by jak rowny z Sosnowcem.

gol Rodado moze okazac sie bezcenny i przepustką do drugiej rundy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 11.07.2024, 22:23
Regres w stosunku do poprzedniej rundy jest ogromny. Brakuje Alfaro, Villara, Sobczaka.

Uryga - kryminał. To jest coś niebywałego. Chłop wkręcany w murawę, wyprzedzany, zbierający się do biegu jak wół. Pamiętam sytuację jak nie chciało mu się z piłką przy nodze podciągnąć z 6-7 metrów i zagrał minę Jarochowi, który został podcięty przez rywala... Dramat.

Mikulec - solidny, dobry występ. Liczyłem, że będzie ciut szybszy.
Sukiennicki - dobry debiut. Chłop ambitny, wybiegany, zwrotny i zwinny kot. Dobry drybling. Kiepsko z podaniem: ale to u nas norma.

Młyński - po prostu Młyński. Beznadzieja.

Rywal to ogórki na poziomie Resovii. Nie ma co komentować. Parę razy mieli nas na widelcu ale nie są w stanie piłki celnie zagrać na kilka metrów.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 11.07.2024, 22:27
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Regres w stosunku do poprzedniej rundy jest ogromny. Brakuje Alfaro, Villara, Sobczaka.

Uryga - kryminał. To jest coś niebywałego. Chłop wkręcany w murawę, wyprzedzany, zbierający się do biegu jak wół. Pamiętam sytuację jak nie chciało mu się z piłką przy nodze podciągnąć z 6-7 metrów i zagrał minę Jarochowi, który został podcięty przez rywala... Dramat.

Mikulec - solidny, dobry występ. Liczyłem, że będzie ciut szybszy.
Sukiennicki - dobry debiut. Chłop ambitny, wybiegany, zwrotny i zwinny kot. Dobry drybling. Kiepsko z podaniem: ale to u nas norma.

Młyński - po prostu Młyński. Beznadzieja.

Rywal to ogórki na poziomie Resovii. Nie ma co komentować. Parę razy mieli nas na widelcu ale nie są w stanie piłki celnie zagrać na kilka metrów.
Miałem taką myśl że Resovia jednak od nich lepsza.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 11.07.2024, 22:45
Pełna transformacja Urygi w Sadloka już prawie zakończona. Tu się spóźni, tam wywali się na dupę, spieprzy wślizg, właduje kogoś na minę podaniem, ale do darcia ryja na wszystkich to pierwszy.

A Młyński jest tak chvjowy, że murawa pod nim gnije ze wstydu, że taki pipolok po niej biega.
Ostatnio edytowane przez Revolver : 11.07.2024 o godz. 22:49.
Odpowiedz cytując
Matt44
Junior Member

Od: 03.2023

Stary 11.07.2024, 23:09
Trzeba uczciwie przyznać, że nie był to mecz na najwyższym poziomie, ale jest kilka pozytywów. Po pierwsze, w pierwszej połowie, póki były siły, drużyna stosowała bardzo wysoki pressing. Co więcej, był on przeważnie skuteczny. Po drugie, Sukiennicki po przesunięciu naw środek pola grał bardzo przyzwoicie. Po trzecie, widać, że trenowano stałe fragmenty gry ( wszystkie rogi - średnio wykonywane przez Gogóła leciały w to samo miejsce i byl tam Uryga, większość autów na wysokości pola karnego wrzucaliśmy bezpośrednio) - na pierwszą ligę jak znalazł - widać, że Kaziu wie po co przyszedł i nie musi die uczyć ligi... Po czwarte Rodado. To, że udało się chłopa zatrzymać to jest zbawienie. Zdecydowanie najlepszy piłkarz jakiego posiadamy. Jest w stanie strzelić z niczego w ostatniej minucie. Z malutkich plusików to przyzwoita postawa Carbo, Colleya, Mikulca, Jarocha i o dziwo Sapały. Jak na okres przygotowawczy (a w takim jesteśmy) to naprawdę dobry mecz. Niestety są i minusy. Bez Dudy w lidze będziemy skazani na innego młodzieżowca. Dziedzic nie wygląda, Starzyński i Kutwa nawet nie weszli. Także jest bieda... Gogół na 10 nie daje tyle ile na 8. Jest niezbyt kreatywny. Lepiej żeby jak najszybciej wrócił Alvaro, bo jest nam bardzo potrzebny. (może być Goku w formie, ale tu jestem sceptyczny). Młyński po wejściu bez udanego pojedynku. Jak zaczną się kartki i kontuzje ( a to jest j Nas nagminne) to będzie ciężko o dobre wyniki w lidze z tą ławką.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 11.07.2024, 23:10
Największy dramat w tym meczu to było wejście Dziedzica. Rozumiem że młody ale te jego patyczakowate nóżki, ślamazarne ruchy, gra na alibi. Dramat, wchodzi z ławki i zamiast biegać walczyć to sobie truchta jak na sparingu, a Sukiennicki grający od początku zapieprza za dwóch. Jak może młody wejść i tak się pokazać jako wsparcie przeciwnika. Młyński i tak lepiej niż zwykle przynajmniej truchtał, bo ja go pamiętam jak głównie spacerował.

Tutaj powinno być 3:0 i względny spokój. Teraz jest jakaś nadzieja, ale tam zrobią wszystko żeby załatwić sędziego, kasę podobno mają.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.07.2024, 23:20
Fajnie że Moskal zaczął od wygranej, oby to napędziło zespół. Całe szczęście też że Rodado uratował nam zaliczkę przed rewanżem. Llapi nas dociśnie u siebie, ale na tyle żeby wygrać z nami różnica 3 bramek? No nie.

Sukiennicki lepszy niż się spodziewałem. Będzie z niego pociecha.
Mikulec również bardzo dobrze. Nie zdziwilbym się gdyby kwestia czasu było aż wejdzie na PO za Jarocha (dramatyczny mecz).

Bo i Pan Sapała. Jestem odrobinę spokojniejszy o naszą grę w środku pod nieobecność Dudy.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 12.07.2024, 04:51
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli chodzi o możliwości ofensywne, to na chwilę obecną nie ma co się bać mocnych słów
Są one na dramatycznie wprost niskim poziomie
Natomiast rywal się tak słaby trafił, że naprawdę szkoda byłoby tego nie wykorzystać
Dodatkowa runda w pucharach ogółem a w LE w szczególe ton, licząc z przychodami dnia meczowego z 4 mln zł dodatkowego przychodu
Przepraszam, jak Ci wyszło 4 miliony przychodu za jedną rundę?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.07.2024, 05:18
No markusik hejterku, czekamy na przeprosiny pana piłkarza Sa Pały.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 12.07.2024, 06:02
Sapała wyglądał na tle pastuchów po prostu poprawnie/dobrze. Możliwe też, że zakończył karierę na mieście i z tego bym się cieszył bardziej.

https://www.youtube.com/shorts/a1guzcRxH0A
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 12.07.2024, 06:32
Przyzwoity mecz, nie miałem żadnych oczekiwań ponieważ nie widziałem ani Wisły Moskala ani Llapi.

Sukiennicki bardzo fajnie, Mikulec również (kluczowe było że się przewrócił w pierwszej połowie przy kontrze dla Kosowian, znam piłkarzy nawet grających w Wiśle co by sfaulowali i prawdopodobnie byśmy grali w dziesięciu ).

Dziedzic słabiutka zmiana, myślę, że w rewanżu go nie zobaczymy, choćby się paliło to wejdzie kto inny.

Brakuje siły ognia, ale to każdy widzi.

W rewanżu myślę, że nie zagramy aż takim pressingiem jak w pierwszej połowie, będzie spokojniej i myślę, że przetrwamy te 90 minut w ukropie.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 12.07.2024, 07:15
I CYK - na forum kolejny do hejtowania GOTOWY - Dziedzic.

Nie ważne że chłopak 18 lat i chyba nawet nie pograł za dużo na poziomie II czy I ligi...

Poza tym cieszy wynik. Liczę że czas będzie pracował na nasza korzyść i przetrwamy upały w Kosowie.

Brawo zespół i pan trener.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 12.07.2024, 07:17
Wynik przed rewanżem co najmniej przyzwoity. Jak na pierwszy mecz gra wyglądała przyzwoicie.

Na gwałt potrzebujemy skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia, Baena w pierwszym składzie to niestety nieporozumienie.

Bardzo przyzwoite debiuty Sukiennickiego i Mikulca, szczególnie ten pierwszy mi się podobał - nie jest drewnianym kołkiem, ma dynamikę i kondychę, powinna być z niego pociecha.

Trzeba oczywiście w tym wszystkim brać poprawkę na poziom rywala, pewnie odnalazłby się w naszej I lidze (jej dolnych rejonach).

Na minus niestety Alan - błędy, standardowy brak dynamiki, parę razy wkręcony w glebę. Z takim rywalem tego jeszcze aż tak nie widać, z każdym lepszym będzie wyraźnie najsłabszym ogniwem na boisku. Nie wiem czy to wina tamtej kontuzji, czy masy ciała, ale jak czegoś ze sobą nie zrobi, to prędzej czy później wyląduje na ławce, z której się prędko nie podniesie.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 12.07.2024 o godz. 07:21.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.07.2024, 07:39
No, nie róbcie z Sapały boga.
Oddał dobry strzał i strzelił gola - to należy mu oddać.
A potem...jeszcze jeden strzał z dystansu - już nie takie dobry, w pierwszej połowie kilka podań, ale pan Sapała potem praktycznie zniknął.
Oczywiście Sapała jest świadomy, że w sytuacji ostatniego roku kontraktu trzeba będzie kilka razy zrobić coś błyskotliwego jednak nie tak by Boże uchowaj, wypruwać z siebie flaki.

Drugi ananas to wóz z węglem - Uryga. W II połowie była taka sytuacja przed naszym polem karnym, ze piłka toczyła się między Urygą, a napastnikiem Kosowa. Uryga czekał aż piłka potoczy się gdzieś dalej, a kosowianin po prostu do niej ruszył, co dopiero wywołało spóźniony ruch Alana.

Ogólnie w II połowie goście wyglądali jak drużyna piłkarska (z zachowaniem wszelkich proporcji) a wiślacy jak twórcy chaosu.
Zrzucam to optymistycznie na karb przygotowań, wczesnej fazy wchodzenia w sezon i wczesnej fazy pracy Moskala, ale przed rewanżem wcale nie jestem optymista.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.07.2024, 07:49
FraMat napisał(a):Wyświetl post
No, nie róbcie z Sapały boga.
Oddał dobry strzał i strzelił gola - to należy mu oddać.
A potem...jeszcze jeden strzał z dystansu - już nie takie dobry, w pierwszej połowie kilka podań, ale pan Sapała potem praktycznie zniknął.
Oczywiście Sapała jest świadomy, że w sytuacji ostatniego roku kontraktu trzeba będzie kilka razy zrobić coś błyskotliwego jednak nie tak by Boże uchowaj, wypruwać z siebie flaki.

Drugi ananas to wóz z węglem - Uryga. W II połowie była taka sytuacja przed naszym polem karnym, ze piłka toczyła się między Urygą, a napastnikiem Kosowa. Uryga czekał aż piłka potoczy się gdzieś dalej, a kosowianin po prostu do niej ruszył, co dopiero wywołało spóźniony ruch Alana.

Ogólnie w II połowie goście wyglądali jak drużyna piłkarska (z zachowaniem wszelkich proporcji) a wiślacy jak twórcy chaosu.
Zrzucam to optymistycznie na karb przygotowań, wczesnej fazy wchodzenia w sezon i wczesnej fazy pracy Moskala, ale przed rewanżem wcale nie jestem optymista.
W normalnie funkcjonującym klubie
gdzie jest normalny dział sportowy
gdzie jest racjonalnie działający prezes
a przede wszystkim tam gdzie jest kasa

i Urygi i Sapały by już nie było
no ale Uryga to wiślak z pokolenia na pokolenie
więc będzie tu stał na obronie jak ta statuja do końca świata i jeden dzień dłużej

ku wściekłości większości kibiców
o Sapale to szkoda nawet gadać, a raz do roku....
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 12.07.2024, 07:56
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Nie ważne że chłopak 18 lat i chyba nawet nie pograł za dużo na poziomie II czy I ligi...

Poza tym cieszy wynik. Liczę że czas będzie pracował na nasza korzyść i przetrwamy upały w Kosowie.

Brawo zespół i pan trener.
a Yamal ma 16 i strzela bramkę na wagę awansu do finału ME. Niestety 18-letni Dziedzic wyglądał jakby pierwszy raz grał z seniorami. Nie mówię że nic z niego nie będzie, ale wygląda na to, że kolejny sezon to powinien się ogrywać z seniorami, w III lidze.

Oczywiście nie ma się co na Dziedzicu wyżywać, to raczej świadczy że nie mieliśmy kogo wpuścić za bardzo... ofensywa musi być wzmocniona, jeśli chcemy cokolwiek w tym sezonie ugrać.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 12.07.2024, 08:26

rzeczywiście wygląda źle fizycznie (po prostu jest chudy jak szczapa i niemiłosiernie młócony), z tego co się w międzyczasie dowiedziałem to też mentalnie nie do końca dźwiga różne rzeczy (chodzi raczej o psychę niż o imprezy)
szczęście w nieszczęściu to że jest tu krótko i to nie Wisła zdążyła go spieprzyć, ale zgadzam się że na razie to poziom rezerw, chociaż w II lidze grał regularnie i dobrze - ale przecież Szywacz też tam błyszczał zanim spadł w otchłań i został tu na chwilę kozłem ofiarnym zanim wyręczył go Duda (ale już nim nie jest, ciekawe czemu)
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.07.2024, 08:34
Smiesza mnie te pojazdy po Dziedzicu. Chlopak wszedl na 20minut i nic ciekawego nie pokazal.

To byl dla niego debiut i widocznie sie troche spalil. Pobiegal chwile, zagral bezpiecznie i tyle. Oczywiscie to nie jest zaden Yamal... Elendil jako przyklad obiecujacego debiutu podaje jednego z najbardziej obiecujacych mlodziezowcow w historii pilki noznej, ktory bije kolejne rekordy.... No jakim becwalem trzeba byc, zeby to robic.

Dajcie po prostu Dziedzicowi spokoj, zadebiutowal, niczego nie zawalil, ani niczego ciekawego nie pokazal. Moze byc z niego duzy pozytek, jak i zaden. Nikt z Was tego nie wie, ja tez - 20 minut to nie jest rzetelny material do jakiejkolwiek analizy. Tym bardziej, ze to mlody chlopak, a nie zaden rozwiniety pilkarz.

Podobnie jest z ocena naszej gry.

Mi sie mecz podobal, widac reke Moskala. Tylko jak ocenic nasza gre, skoro nie wiemy jaki poziom prezentuje przeciwnik Mozna sie probowac kursami przedmeczowymi podeprzec i to by bylo w sumie na tyle. Ciezko ocenic czy przeciwnik prezentuje poziom 1, 2 czy 3 ligi - przez co ciezko ocenic rowniez nasza gre. Fajnie ze punkty zostaly w Krakowie. No i tyle.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 12.07.2024, 08:36
I CYK - na forum kolejny do hejtowania GOTOWY - Dziedzic. .
Daj nam znać kiedy będzie już można go oceniać. Dzięki.

Ogólnie co do meczu to oczy krwawiły, żeby bolały. Trzymamy poziom z zeszłego sezonu.

Na plus Sukiennicki. Zapieprzał aż miło, takich piłkarzy musimy szukać na 1 ligę.
Gogół nie pociągnął środka, jeden wielki chaos i mnóstwo strat, chociaż walki mu odmówić nie można.
Będziemy płakać wielokrotnie w tym sezonie przez Urygę. Człowiek kloc.
Coley trzyma dobry poziom z zeszłego sezonu.
Carbo jakiś taki nieswój, często niedokładny. Choć jeden z jego crossów co Baeny na centymetry- stadiony świata.
Jaroch to jest prze ch.j. Chyba nikt z taką regularnością nie potrafi dostawać kartek za faule w ataku. Mam wrażenie, że on nie kontroluje swoich ruchów.
Rodado wiadomo.
Czikczan niepewny w kilku wyjściach.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.07.2024, 08:36
No, jest jeden pozytyw jak dla mnie: znowu w rozgrywkach pucharowych pokazaliśmy, że umiemy grać z drużynami z najwyższej klasy rozgrywkowej
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 12.07.2024, 09:08
@s1meone

Dziedzic debiutował z Termalika.

Hejtowania chłopaka nie będzie, ale trzeba po prostu wskazać, że na tle chocby Sukiennickiego czy Gogola to bardzo odstawa. Śmiem twierdzić że gdyby zamiast niego wszedł Szywacz to byłoby mniej paniki i jakiekolwiek dobre podania. No ale mamy przepis o młodzieżowcu który wymusza na nas stawianie na gości nawet jeśli nie sa gotowi do gry na tym poziomie ...

Naprawdę szkoda kontuzji Dudy, wymusi ona teraz masę bezsensownych decyzji trenera.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.07.2024, 09:53
Oczywiscie, ze odsaje. W koncu zarowno Gogol jak i Sukiennicki jednak troche wiecej doswiadczenia maja w seniorskiej pilce na poziomie. Pewnie niedlugo sie przekonamy czy Dziedzic jest cokolwiek wart, czy nie - bo sila rzeczy w skutek kontuzji Dudy na pewno dostanie wiecej szans.

Co do Szywacza - na pewno bylby pewniejszy niz Dziedzic, ale on jest 4 lata starszy.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.07.2024, 09:57
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Ogólnie co do meczu to oczy krwawiły, żeby bolały. Trzymamy poziom z zeszłego sezonu.
Nie wiemy jaki poziom trzymamy. Dowiemy się po meczach w lidze. Ale w tym składzie, raczej obstawiam dalszy zjazd...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów