s1mone napisał(a):

Ja jakiś czas temu wdałem się z Markusem w dyskusje i stwierdził wprost, że poniższa zależność nie istnieje :
Jest coś takiego, że jak jest za dużo obcokrajowców z jednego kraju, no to może rzeczywiście jest to niezbyt korzystne.
|
Rozmawiałem swego czasu też z nim na ten temat(jeśli można to tak nazwać, bo jak każdy już wie, to Markus dopuszcza się przeinaczeń, manipulacji i wprost kłamstw w swoich wypowiedziach), ale ten człowiek jest zamknięty na argumenty

, a sam takowych nie posiada. O czymś takim mówiło wielu dyrektorów sportowych w polskich klubach(w tym Ci najlepsi, którzy budowali i doprowadzali swoje zespoły do MP). Nie ma mowy o masowym sprowadzaniu Chorwatów, Serbów, Brazylijczyków, itd., bo w szatni robi się roz........ Góra 2-3 z danego kraju. Prasa swego czasu rozpisywała się o takich historiach i co się działo w poszczególnych klubach. Na szczęście już chyba nikt(poza nami) nie wpadł na tak "genialny" pomysł zamknięcia się na jakąś nację. W naszym przypadku zakończyło się to najgorszym miejscem w historii klubu.