|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapomniałem dodać-człowiek renesansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Dramat... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fakt, że będziemy grać w pucharach to marketingowo dobrze? Czy źle? To ile zarobimy zależy tylko od nas. Zakładając że na każdy mecz które rozegramy u siebie przyjdzie 20 000, a bilet będzie kosztował 50 zł to zarobimy, 2 mln, czyli około 1,5 na czysto. Każdy punkt zdobyty w meczu to też kasa.
Drozd idż z tymi wyliczeniami do Królewskiego,on na pewno czeka na kogoś takiego jak ty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie trzymałem wtedy kciuków za przegrane. Nie nadawałem na Brzęczka na zapas, bo 1/14 wszystko wyjaśniało. To oni wydawali kasę z Ekstraklasy na Baltę, Sapałę, Bashe, Żyre... i oddali Wisłę Królewskiemu spłukaną i na 10 miejscu w tabeli. Wtedy jakoś nie płakałeś...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Online |
|
|
Ponawiam pytanie jak wyliczyłeś, że Rude zarobił zdobyciem pucharu ponad 10 baniek, mnie wychodzi prawdopodobnie 6,5 plus nie wiadomo jaka publika na nie wiadomo ilu meczach z nie wiadomo kim czyli nie wiadomo jak ustawić ceny biletów, w środku wakacji i urlopów, a twoje ponad 10 skąd? Jeszcze bardziej jestem ciekaw skąd twój szef wziął 13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ale Ty się Granat czepiasz....powiedział, że tyle będzie to tyle będzie, czego nie rozumiesz hejterze?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
.Twoje 6,5 jest gwarantowane z PZPN i UEFA. Brakujące 3,5 o których mówię wynika z ostrożnego szacunku. Bilety, sponsorzy, prawa telewizyjne. Możesz oczywiście twierdzić że nic na tym nie zyskamy, ale co ja Ci na to poradzę? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ziarko siódmy też jak Chełmecki wraca z SSW
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja napisałem tylko, że wygranie pucharu przyniesie klubowi około 10 000 000. Nie składam zeznania podatkowego tylko szacuję zyski z wywalczenia pucharu i występów w europie. Oczywiście jest grupa, która będzie te zyski maksymalnie zaniżać, po co? Bo im większy zysk tym większy sukces Rude i Królewskiego, a wiadomo przecież, że Królewski nie ma żadnych sukcesów. Tylko kompromitacje.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"po 21 latach udało nam się nam nieoczekiwanie sięgnąć po Puchar Polski z drugiego poziomu rozgrywkowego, w pełni zasłużenie po pokonaniu trzech zespołów z ESA. Jest to sukces finansowy, sportowy i medialny, który pozwoli nam po 13 latach na rywalizację w Pucharach Europejskich. Oczywiście względem celu głównego, jest to mniej znaczący sukces, lecz jako klub w obecnej sytuacji finansowej nie możemy przymknąć oko na to, że wartość tego zwycięstwa generuje/wygeneruje łącznie w najgorszej wersji około 13 mln PLN wpływu do klubu. "
https://x.com/jarokrolewski/status/1797241518324936785 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiem, że to boli, że pod Królewskim Wisła będzie grać w pucharach, na prawdę, łączę się w bólu ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Misiu Kolorowy, zakładam że na obydwa mecze będzie pełen stadion. Tylko że rachunek: ilość*cena nie daje żadnej wymiernej kwoty co do realnego zysku z meczu. Ty naprawdę tak na serio to wszystko piszesz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Płatności za eliminacje europejskich pucharów
Zasady są takie same jak do tej pory. Zmieniła się stała kwota, która obecnie wynosi 175 tys. Euro za każdą rundę. Określona kwota za odpadnięcie w eliminacjach Ligi Konferencji pozostała bez zmian: I runda 150 tys. E II runda 350 tys. E III runda 550 tys. E IV runda 750 tys. E Kwoty za poszczególne rundy się nie sumują. https://rankinguefa.pl/finanse-w-eur...arach-2024-25/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Liczysz jak Królewski.Oczywiście gdyby zgłosił się wierzyciel i powiedział-hej Jaro przytuliłeś 13 mln za PP i grę w europie weż mnie spłać z 13 mln zrobiłoby się pewnie 1,3 mln i to pewnie jeszcze straty....ehh pelikany.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli zakładasz, że do meczu dopłacimy?
Bardzo racjonalne założenie...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odpowiesz na pytanie - skąd minimum 10 baniek? Jak to policzyłeś, proszę, nawet na dużych klockach przedstaw, bez wchodzenia w szczególy.
leszekm napisał(a):
Swoją drogą rozjeżdzają Wam się wersje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A wyjaśnisz co to ma do rzeczy? Leć do wierzyciela namawiać go żeby się zgłosił. To Królewskiemu pokrzyżuje plany, a że przy okazji Wisła ucierpi to mniej ważne. Najważniejsze uwalić Królewskiego.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No jasne,Wisła ucierpi bo przecież ci wstrętni wierzyciele chcą ją nie wiedzieć czemu wydoić.Idż ty Drozd ze swoim pojmowaniem świata zapierdalać,bo to może ci wychodzi lepiej jak pisanie tych pierdół.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Droooooooozd skąd te 10 baniek?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() To teraz Ty napisz jak to się stanie że zarobimy 6,5 i nic więcej. Odpowiesz na pytanie? Oczywiście, że ucierpi, po to się negocjuje harmonogram spłaty długów, żeby wierzyciel nie przybiegał jak tylko dłużnik dostanie jakąś kasę. Jeżeli tego nie pojmujesz to przestaję się dziwić tym Twoim pytaniom.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.06.2024 o godz. 20:33.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|