|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Fajnie się ten mecz oglądało. Czerwona kartka spowodowała u mnie pewność i spokój o końcowy wynik.
Swietna informacją jest to ze jest duze prawdopodobienstwo ze przyjedzie do nas ekstraklasowa druzyna w grudniu. Bedzie to swietny sprawdzian dla druzyny czy sie wgl nadaja do Esa. Teraz bardzo wazny mecz dla Sobolewskiego. Mecz z Lechia pokaze czy dalej bedziemy go cisnac czy kupi sobie chwile spokoju. Co do dopingu. Swietny. Natomiast przyspiewka Puchar jest nasz - to troche wstyd na tym etapie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ta magia zadziałała też na boisko
w życiu nie widziałem takiego pastwiska na R22 no chyba, że ze 30 lat temu ![]() ![]() ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
1. Gratulacje dla Drużyny i Trenera za zwycięstwo 2. Graliśmy z beniaminkiem I ligi grającym w rezerwowym składzie, dodatkowo osłabionym czerwoną kartką. Zwycięstwo cieszy, ale nie ma go co przeceniać.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Przeciez w ekstraklasie tej druzynie szlo by zdecydowanie lepiej niz w 1 lidze. To nie jest nawiedzona opinia tylko i wylacznie krolewicza. Bedzie okazja sie przekonac
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Wisle przy życiu trzymają wyłącznie emocje i spotkania "o coś". A porażka to od 10 lat nasze drugie imię, więc jedna więcej niewiele zmieni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Heh odpadniemy po prostu rundę później, z sensownym zespołem, a nie Polonią grającą 2 składem
![]() I tyle emocji z tym całym pucharem.. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Pewnie, najlepiej przeżyć emocje związane z kolejnym skompromitowaniem się i utratą tzw. prymatu w mieście przed zawinięciem się do IV ligi. "Maksymalizm"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Spokojnie możemy się sprawdzić na tle Pogoni czy innego Widzewa.
Również nie widzę potrzeby dostania piątki od Legii czy parchatych ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Zgadzam się, że Sapała dawał dobre piłki, tylko co z tego jak i tak nie zagra w pierwszym z Lechią. Wiem, że pewnie jestem jedyny, ale ja grałbym Sobczakiem i Rodado na tych słabszych rywali cały czas, tak wiem z Sosnowcem była chujnia. My musimy mieć klocka w polu karnych w takich meczach, by strzelić z tych 5 metrów. Dobrze, że nikt się nie pozabijał na tej murawie, przecież na tym się nie da grać praktycznie. Zna ktoś powód? Przecież po tych igrzyskach ona wyglądała przyzwoicie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
A o tym że wyglądała przyzwoicie po igrzyskach to bym polemizował. Przecież tam ledwo wyrobil z jej położeniem, o jakimkolwiek zakorzenieniu mowy nie było. Gdzieś też była plotka że murawę dopadł grzyb ale być może to plotka. Tak czy siak, jest dramat. Po zimie nie będzie lepiej. Może latem 2024 wróci do poprzedniego stanu swojej poprzedniczki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pewne osoby pisały na tt, że klub był ostrzegany, że za wcześnie wchodzą na nową murawę.
Pytanie, co z gwarancją teraz etc.. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jezus maria... Ja miałem ochotę wziąć papierową słomkę do napoju i wydłubać sobie oczy. Gdybym tego nie oglądał na stadionie to bym wyłączył TV i poszedł na balkon popatrzyć w niebo.
Zgadzam się i się nie zgadzam. Jak dla mnie Baena jest lepszy w pojedynkach na skrzydle od Villara, Alfaro, Muli w ich najlepszej formie. Łatwość z jaką potrafi zakręcić, minąć i odjechać przeciwnikowi może imponować. Ale z drugiej strony jego zachowanie pod bramką, strzał i ostatnie podanie są tragiczne, gorsze od wymienionej trójki.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 08.11.2023 o godz. 12:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
I to tylko przykład tego jak "nieświadomie" można sobie zniszczyć murawę vide boisko w Gliwicach czy Niepołomicach. Nikt świadomie nie robi sobie gnojownika/piaskownicy. Kwestia zaniedbań i nieprzemyślanych działań. Później się klub ratuje jak się da. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Wisle wiedza lepiej. Jest zielona? To mozna grac!
Coz... kasa z biletow byla potrzebna, to sie nie sluchalo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czy nikt nie dostrzegł, że Polonia grając w 10 potrafiła nie wypuścić nas z połówki? Bajki o dominowaniu przeciwników, krakowskiej piłce to przekaz chyba dla niewidomych. Kiedy ktokolwiek do nas doskoczy, albo zwyczajnie się cofnie stajemy się bezradni jak dzieci we mgle. Gdyby nie gra w przewadze przez godzinę to gówno by było anie awans.
Sposób marnowania okazji pod bramką jest zatrważający. Cały sztab won... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
Dobre losowanie w pucharze - ogólnie wydaje się, że mamy póki co farta w tej edycji. Podpowie ktoś na jakiej zasadzie przydzielani są gospodarze tych spotkań? Rozumiem, biorąc pod uwagę kolejność w jakiej podano zespoły w komunikacie po losowaniu, że gramy tę 1/8 u siebie?
Ostatnio edytowane przez viktor56 : 11.11.2023 o godz. 00:58.
![]()
Jeszcze będzie pite za te wszystkie lata czekania. Jeszcze będzie pięknie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy wylosowany z pary gra u siebie. Jeżeli są z tego samego poziomu.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Gówniane losowanie. Gdybyśmy trafili na jakiś topowy zespół albo Cracovię to byłaby szansa na podreperowanie budżetu, a tak - mecz o nic z kibicowską padliną. Nawet taka Arka byłaby lepsza.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ej wiadomo że każdy chciałby sąsiadkę czy tam Amice czy Legie. Mamy Stal Rzeszów. Przynajmniej sektor gości będzie zapełniony bo to zgoda Widzewa i chyba Ruchu. Czyli coś w rodzaju meczu przyjaźni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
Za przeglądem sportowym:
1/8 finału â 90 tys. zł ćwierćfinał â 190 tys. zł półfinał â 380 tys. zł finał â 760 tys. zł triumfator â 5 mln zł Nie są to duże pieniądze, ale pewnie warto nawet na tyle liczyć. Pewnie różnica frekwencyjna się zwróci, jakby tak poawansowali trafiając na kolejnych ogórków. ![]()
Jeszcze będzie pite za te wszystkie lata czekania. Jeszcze będzie pięknie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2020
Offline |
|
|
Przy takim szczęściu przy losowaniach, to i do finałów może dojdą ;-). sorry, rozmarzyłem się.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gpat,
z Panem Trenerem na lawce i wlascicielem, ktory choc odrobine ma swojego hajsu (patrz np MADA) mozna by bylo sie jeszcze bardziej rozmarzyc o zdobyciu PP i awansie w jednym sezonie i doprowadzeniu do sytuacji (chyba) bez precedensu, gdzie beniaminek gralby w europejskich pucharach ;-) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Różnica się nie zwróci, bo mecz na szczycie i pełny stadion to około milion złotych na czysto. Czyli musielibyśmy dojść do finału żeby jeden taki mecz się zwrócił (licząc że będziemy trafiali jakieś cienkie zespoły nie interesujące nikogo).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.11.2023 o godz. 12:55.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest gdzieś transmisja pucharu do wykupienia tak jak ligi?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Jop zdobedzie Puchar Polski i w nagrode 2 letni kontrakt 1 trenera , robcie screeny
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Później awansuje do Ekstraklasy, zrobi grupę w LM, a następnie film o nim na Netflixa nakręci Keanu Reeves. Nie róbcie screenów.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Po jutrzejszym dobrym meczu, mam nadzieję, że Broda zostanie na następne mecze za panowania Jopa.
Ciekawe jak nasza murawa po tych mrozach będzie wyglądać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mecz się jeszcze nie odbył, nie wiadomo czy Broda w ogóle zagra (nowy trener i trener bramkarzy), a Ty już po dobrym meczu wstawiłeś go do jedenastki ligowej... A jak zawali bramkę to też ma grać? ![]() Akurat Raton większość meczy miał dobrych, kilka razy ratował nam dupę, a Broda jest przyspawany do linii. To ciągłe forowanie go jak kiedyś Biegańskiego pokazuje jak głupi są kibice... A ja mam nadzieję że będzie grał lepszy, na każdej pozycji, bez względu na narodowość, wiek czy sympatię kibiców. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|