The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2023, 17:32
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Dobra ale czy Fernandez faktycznie tą końcówkę miał taka słabą?Patrząc przez pryzmat bramek na pewno tylko jakie on te bramki strzelał?Kilka z karnych a kilka takich które nie miały prawa wpaść(Gieksa w jesieni czy choćby na 2:1 z ŁKS)Drużyny z którymi graliśmy w końcówce wiedziały,że jego trzeba blokować praktycznie cały czas.Z Termalicą ciągnął grę,nie dawał sobie odebrać piłki.Z Podbeskidziem pauza.Przestało mu wszystko wpadać i może sam się tym frustrował ale żeby to była jakaś słaba końcówka to przekonania nie mam.
Dużo łatwiej podpisać dobry kontrakt z nowym zespołem jak się jest zdrowym, a nie kulawym z kontuzją i to była moim główna zdaniem przyczyna z powodu której miał słabe ostatnie mecze. Odchodzi - trudno, obyśmy sprowadzili kogoś na podobnym poziomie choć będzie bardzo trudno bo nie ma pieniędzy na danie Ew. następcy pensji 120.
@ wiśnia
Dzień bez wywiadu z kimś i plecenia bzdur to pana prezesa dzień stracony.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 09.06.2023 o godz. 17:39.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.06.2023, 17:36
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ło kierwa, jakby tu dyskutować z liczbami? Już wiem, wymyślmy co głupiego myśli inny dyskutant!
Ech.
Dyskusja zaczęła się od tego jak napisałem że sezon bez Carlitosa nie był dużo gorszy od tego jak grał, co zanegowałeś to wkleiłem liczby i linki
Co do liczb Carlitosa i Fernandeza to jeden sezon co? to nie jest gwarancja że będzie tak dalej co pierwszy pokazał dobitnie.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 09.06.2023 o godz. 17:38.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.06.2023, 17:58
wiśnia napisał(a):Wyświetl post
Wy tu pierdu pierdu, a tymczasem Królewski twierdzi, że Radek w tej rundzie wykonał świetną pracę.
To nic nie znaczy samo w sobie i może być tylko kurtuazją przed kopem w dupę.
Oby.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 09.06.2023, 18:17
Wy tu pierdu pierdu, a tymczasem Królewski twierdzi, że Radek w tej rundzie wykonał świetną pracę.
Jak chyba Stolarczykowi udzielił pełnego poparcia to trzy dni póżniej Maćka już w Wiśle nie było
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.06.2023, 18:20
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Jak chyba Stolarczykowi udzielił pełnego poparcia to trzy dni póżniej Maćka już w Wiśle nie było
Trzymajmy kciuki.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 09.06.2023, 18:57
Piknik1906 napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze, mniej ważne, to bardziej jest 2,5x niż 3x
8.000 euro * 4,5 = 36.000 zł
120.000 zł / 36.000 zł = 3,33

Ale to akurat kompletnie nieważne.

Cytat:
Po drugie, znacznie istotniejsze, ja się zastanawiam czy na pewno te poziomy kontraktów są możliwe. Bo w miarę rozsądne się wydaje, że Kiko komuś kto miał kiedyś pensję na poziomie LaLiga tłumaczy, żeby na pół roku przyszedł się odbudować za niewielkie dla niego pieniądze. z obietnicą podwyżki po awansie. Ale już utrzymanie tego stanu na kolejny sezon to trochę zbyt piękne się wydaje.
Nie chodziło mi o konkretnego Villara, Junkę czy Mulę, ale o graczy tej klasy, sprowadzanych za ok. 8.000 euro na miesiąc wyjściowej stawki. Może być kolejnych trzech "do odbudowania". Łotewer.

Zresztą to, że konkretny Fernandez nie zostanie, jest przy tym sprawą w miarę oczywistą i sama dyskusja na ten temat ma charakter bardziej teoretyczny.
Odpowiedz cytując
Piknik1906
Senior Member

Od: 01.2019

Stary 09.06.2023, 19:36
MaLk napisał(a):Wyświetl post
8.000 euro * 4,5 = 36.000 zł
120.000 zł / 36.000 zł = 3,33
Ale to akurat kompletnie nieważne.
No tyle też policzę. Tyle, że wedle tego co ja czytałem to oni mają 8 na rękę, czyli 10 kosztują. A z kolei wg chyba Stanowskiego Fernandez 120 kosztuje. Wtedy jednak bliżej 2,5. Ale oczywiście to detale. Mnie martwi to co napisałem wyżej. Czy to jest do utrzymania?
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 09.06.2023, 19:48
Piknik1906 napisał(a):Wyświetl post
No tyle też policzę. Tyle, że wedle tego co ja czytałem to oni mają 8 na rękę, czyli 10 kosztują. A z kolei wg chyba Stanowskiego Fernandez 120 kosztuje. Wtedy jednak bliżej 2,5. Ale oczywiście to detale. Mnie martwi to co napisałem wyżej. Czy to jest do utrzymania?
Ale co? 120 dla Fernandeza (moim zdaniem i tak nie mamy szansy go zatrzymać nawet jakbyśmy byli w stanie utrzymać taki wydatek) czy 8 dla potencjalnych nowych/starych Villarów/Junków/Mulów/...?
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 09.06.2023, 19:58
No dobra, a ile taki Fernadez może dostać w innym polskim klubie?
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 09.06.2023, 20:30
nero napisał(a):Wyświetl post
No dobra, a ile taki Fernadez może dostać w innym polskim klubie?
Zależy od klubu. Są kluby ekstraklasowe, które nie byłyby w stanie mu zapłacić tyle co my w I lidze, są takie, które są w stanie płacić 150-200 tys. zł/m-c.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 09.06.2023, 20:42
Zależy od klubu. Są kluby ekstraklasowe, które nie byłyby w stanie mu zapłacić tyle co my w I lidze, są takie, które są w stanie płacić 150-200 tys. zł/m-c.
Wiadomo 200 tysięcy to nie 120, ale w takiej sytuacji moim zdaniem jak odejdzie bardziej chodzi o to, że kisimy się w 1 lidze. Dla takiego piłkarza to jednak kolejny rok w plecy.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Piknik1906
Senior Member

Od: 01.2019

Stary 09.06.2023, 21:41
Ale co? 120 dla Fernandeza (moim zdaniem i tak nie mamy szansy go zatrzymać nawet jakbyśmy byli w stanie utrzymać taki wydatek) czy 8 dla potencjalnych nowych/starych Villarów/Junków/Mulów/...?
Boję się, że w dłuższym terminie nie do utrzymania na poziomie 8-10 są pensje Hiszpanów, którzy wcześniej byli w LaLiga czy LaLiga2. Pisałem o tym w poprzednim poście.
Odpowiedz cytując
raddar
Junior Member

Od: 12.2002

Stary 09.06.2023, 21:58
w 1 lidze ŁKS miał Pirulo za ok 100 tys i tyle - reszta na niskich kontraktach
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.06.2023, 22:10
Cytat:
Teraz mogę jedynie powiedzieć, że w moim odczuciu Radek w tej rundzie wykonał świetną pracę. To, co udało wytworzyć się w tym czasie, jest w moim przekonaniu świetną pracą nie tylko w kontekście boiska, czyli że ci piłkarze zaczęli ze sobą grać, ale również poza boiskiem, gdzie udało się pogodzić różne charaktery, stworzyć więź między nimi - po prostu drużynę - co szczególnie w tak krótkim okresie jest naprawdę bardzo trudne. W tym aspekcie mocno doceniam pracę Radka, z którym pewnie jeszcze w tym tygodniu się spotkamy, podsumujemy miniony sezon, a później zastanowimy się co dalej.
- Jarosław Królewski | www.instagram.com/wislakrakowsa
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 09.06.2023, 22:26
Ja jebie nie mam pytań.!Dziękuje dobranoc
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.06.2023, 22:26
Brawo Radek
najpierw spadek
potem w 1 lidze dalszy upadek

czy to drwale z Puszczy
czy turysci z Sosnowca
Radek wciaz ma plan
tylko dajcie czas rzecz prosta
Z Kmiecikiem na treningu tyczki przestawiają
i na baraze 23/24 juz sie nastawiają.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 09.06.2023 o godz. 22:36.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 10.06.2023, 03:06
Dlatego też jestem w stanie założyć się o wszystko, że Sobol pozostanie trenerem.

Ba, jestem nawet w stanie przyznać, że Wolfy miał rację, iż Wuja jjest naszym zbawicielem

A potem zacznę płakać, że niestety degrengolada z Truskolas trwa w najlepsze.

Permanentny PS: @wolfy jak smakują jajca Kuby? I Wuja? I Dawida? I Władeczka?
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 10.06.2023, 05:28
aNouc napisał(a):Wyświetl post
- Jarosław Królewski | www.instagram.com/wislakrakowsa
Stek bzdur jak zazwyczaj, ale zobaczymy kto rozpocznie treningi z drużyną po 20- tym. Moim zdaniem nie będzie to Sobol, ale zobaczymy.
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 10.06.2023, 14:12
Już dawno tytuł tematu powinien brzmieć "Kto za Sobolewskiego?". Przy okazji niech zabierze ze sobą też Kmiecika, Łaciaka, cała ławka trenerska powinna być wypalona do gołej ziemi. Niech przyjdzie ktoś z zewnątrz bez koneksji broń boże "zasłużony Wiślak". Ma te panienki złapać za "mordę" i zacząć trenować a nie przestawiać kołki.
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 10.06.2023, 16:54
i Ty w to wierzysz? Odejście Kmiecika i trener, który będzie próbował się postawić Puchatkowi?

już był taki jeden
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Stary 10.06.2023, 18:17
Gang Puchatka jest nietykalny i basta poza tym oni wszyscy wykonują tytaniczna prace z drużyną
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.06.2023, 18:37
I

Próba krytykowania Hiszpanów świadczy albo o zakłamaniu albo kompletnym kretyniźmie. Nie krytykujesz opon po wypadku jak Ci się rozrząd rozsypał. Zwłaszcza jak opony są warte więcej niż reszta samochodu.
To porównanie świetnie oddaje istotę sprawy. Niektórzy chcieliby wyrzucić jedyny element, który działał w miarę poprawnie i którego wyrzucać akurat nie trzeba, bo np. takiemu Tułaczowi raz na 10 lat udało się fartownie pojechać lepiej i gdzieś tam dojechać.

Co było główną przyczyną klęski w tym sezonie i najbardziej zawiodło (kolejność dowolna):
- trenerzy (tak Brzęczek jak i Sobolewski)
- polscy tzw. młodzi zdolni. Żaden tego nie potwierdził, nie sprostał potrzebie dobrej gry, nie był mocnym punktem zespołu, nie rozwinął się (tu można zastanawiać się tylko nad Dudą). Większość notowała regres, tradycyjnie na czele ze Starzyńskim.
- doświadczeni piłkarze z "wiślackim rodowodem". Czyli Uryga, Błaszczykowski, Ondrasek. Ich wkład w ten sezon polegał na kibicowaniu i przesiadywaniu na L4. Dramat. Nigdy więcej takiej polityki kontraktowania za "wiślackość".
- ubiegłoroczne zarządzanie klubem i transfery. Pasieczny, Dawid Błaszczykowski, Brzęczek jako szef pionu sportowego prowadzili koszmarną politykę i mieli fatalną strategię. Ich wzmocnienia poza nielicznymi wyjątkami okazały się kosztowną pomyłką.

Kto nie zawiódł i wyniósł nieco dobrego, sporo pozytywnych elementów?
- tylko Kiko i jego wzmocnienia z Hiszpanii. Wiosną uratowały sezon i prawie dały awans. Nie wystarczyło z uwagi na słabość pozostałych elementów drużyny i klubu, opisanych powyżej. Ich poziom skutecznie zatopił to, co było dobre.
Ostatnio edytowane przez Markus : 10.06.2023 o godz. 18:41.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 10.06.2023, 18:52
Markus napisał(a):Wyświetl post
To porównanie świetnie oddaje istotę sprawy. Niektórzy chcieliby wyrzucić jedyny element, który działał w miarę poprawnie i którego wyrzucać akurat nie trzeba, bo np. takiemu Tułaczowi raz na 10 lat udało się fartownie pojechać lepiej i gdzieś tam dojechać.

Co było główną przyczyną klęski w tym sezonie i najbardziej zawiodło (kolejność dowolna):
- trenerzy (tak Brzęczek jak i Sobolewski)
- polscy tzw. młodzi zdolni. Żaden tego nie potwierdził, nie sprostał potrzebie dobrej gry, nie był mocnym punktem zespołu, nie rozwinął się (tu można zastanawiać się tylko nad Dudą). Większość notowała regres, tradycyjnie na czele ze Starzyńskim.
- doświadczeni piłkarze z "wiślackim rodowodem". Czyli Uryga, Błaszczykowski, Oondrasek. Ich wkład w ten sezon polegał na kibicowaniu i przesiadywaniu na L4. Dramat. Nigdy więcej takiej polityki kontraktowania za dawne zasługi.
- ubiegłoroczne zarządzanie klubem i transfery. Pasieczny, Dawid Błaszczykowski, Brzęczek jako szef pionu sportowego prowadzili koszmarną politykę i mieli fatalną strategię. Ich wzmocnienia poza nielicznymi wyjątkami okazały się kosztowną pomyłką.

- tylko Kiko i jego wzmocnienia z Hiszpanii. Wiosną uratowały sezon i prawie dały awans. Nie wystarczyło z uwagi na słabość pozostałych elementów drużyny i klubu, opisanych powyżej. Ich poziom skutecznie zatopił to, co było dobre.
Transfer Urygi to był dobry ruch - czołowy Ekstraklasowy stoper bez historii kontuzji, do tego strzelający gole i grający głową. To że się rozsypie nie było do przewidzenia, w odrożnieniu od Żyro, Ondraszka i Bashy.

Ondraszek - dno. Krytykowałem ten transfer jako kretyński, pamiętam jak serek opowiadał o jego charakterze. Chłop z historią kontuzji i po beznadziejnym sezonie, do tego stary. WTF.

Kuba - to akurat bez sensu porównanie. Chłop gra za 500 zł miesięcznie (bo nie można za darmo), dopóki się nie rozsypał dawał liczby i to bardzo dobre jak na czas gry. Gdzie tu problem? I nie, nie obchodzą mnie teorie spiskowe.

Żyro - przed kontuzją kolana to on nawet wyglądał, po - rusza się jak oldboy. Jeśli to jego maks to raczej pora się piżegnać. Mimo wszystko jakieś liczby dał, ale nie spełnił na pewno oczekiwań. Po prostu nie był katastrofą jak wielu innych, a przy takim Ondraszku to jest wręcz solidny.

Basha - ech. Ja to odczytuję jako akt desperacji Brzęczka. Jakby był zdrowy - ake nie był prawie w ogóle. Jego przydatność trafnie określił Hybala. Zły transfer.

Młodzi, niezdolni - jakiekolwiek próby stawiania na nich choćby w roli rezerwowych oznaczają minimalizację szans na awans. Jeden Duda i to raczej jako zmiennik może się ostać. Taki Młyński to piłki nie potrafi przyjąć - to ma być zawodowy piłkarz?

Trenerzy - wiadomo.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Stary 10.06.2023, 20:10
Markus napisał(a):Wyświetl post

Takie zero jedynkowe myślenie jest mocno wybiórcze. Pasieczny jest do dupy ale to on chyba sprowadzał Fernandeza. Podobnie Jaroch i Rodado przyszli w okienku letnim.
Okienko Kiko to nie tylko Villar i Junca, ale np. Benito.
Także tego.

Poniżej lista najlepszych strzelców. Wiem że gracze z zaciągu Kiko mieli mniej czasu ale poza Villarem sobie nie nastrzelali. Asysty - tu lepiej - po 4 Villar i Mula. Żeby była jasność - jak dla mnie Kiko to magik i trzeba zrobić co można żeby go zatrzymać. Ale sprowadzani przez niego gracze to tylko ludzie. Nie róbmy z nich bożków.

https://www.transfermarkt.pl/wisla-k...ten/verein/422
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 10.06.2023 o godz. 20:29.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 10.06.2023, 20:58
Harcownik napisał(a):Wyświetl post
Takie zero jedynkowe myślenie jest mocno wybiórcze. Pasieczny jest do dupy ale to on chyba sprowadzał Fernandeza. Podobnie Jaroch i Rodado przyszli w okienku letnim.
Okienko Kiko to nie tylko Villar i Junca, ale np. Benito.
Także tego.

Poniżej lista najlepszych strzelców. Wiem że gracze z zaciągu Kiko mieli mniej czasu ale poza Villarem sobie nie nastrzelali. Asysty - tu lepiej - po 4 Villar i Mula. Żeby była jasność - jak dla mnie Kiko to magik i trzeba zrobić co można żeby go zatrzymać. Ale sprowadzani przez niego gracze to tylko ludzie. Nie róbmy z nich bożków.

https://www.transfermarkt.pl/wisla-k...ten/verein/422
Czyli tak:
- Pasieczny ściągnął jednego dobrego piłkarza i masę przepłaconych paralityków
- Kiko ściągnął jednego który się nie przebił u Sobolewskiego (ale nie jest paralitykiem, coś tam umie).

I to nie jest zero - jedynkowe
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Stary 10.06.2023, 21:27
Czyli tak:
- Pasieczny ściągnął jednego dobrego piłkarza i masę przepłaconych paralityków
- Kiko ściągnął jednego który się nie przebił u Sobolewskiego (ale nie jest paralitykiem, coś tam umie).

I to nie jest zero - jedynkowe
No tak. Teraz wszystko się zgadza. Nie wiem kto tam odpowiadał za transfery za Brzeczka (chyba on sam?) I wspomniany powyżej np. Jaroch też się sprawdził. Poza tym z tymi paralitykami to bym uważał. Był taki Janek kliment - pośmiewisko Krakowa. I potem pomoc dobrze haratał w gałę w lidze mistrzów. Dlaczego? Nie wiem. Pewnie wina trenera...bo piłkarz był z Czech a trenerem był Słowak. Pewnie się nie lubili haha.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.06.2023, 22:27
Umówmy się, że jeśli chodzi o Benito to od początku mówiono, że to gość na doczepkę, na zasadzie - wiemy, że nie jest rewelacją, ale w ataku sztuka się liczy. Może się przydać jeśli inni wypadną.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 11.06.2023, 07:24
Harcownik napisał(a):Wyświetl post
No tak. Teraz wszystko się zgadza. Nie wiem kto tam odpowiadał za transfery za Brzeczka (chyba on sam?) I wspomniany powyżej np. Jaroch też się sprawdził. Poza tym z tymi paralitykami to bym uważał. Był taki Janek kliment - pośmiewisko Krakowa. I potem pomoc dobrze haratał w gałę w lidze mistrzów. Dlaczego? Nie wiem. Pewnie wina trenera...bo piłkarz był z Czech a trenerem był Słowak. Pewnie się nie lubili haha.
Moja ocena Brzęczka jako menedżera, którą przedstawiłem już wcześniej to:
- miał 50% skuteczności, 3/4 linii obrony jest jego, napastnik jego, Żyro i Basha to takie nie całkiem porażki (ale na pewno nie sukcesy), Talar perspektywiczny i tani, reszta - katastrofa.
- o ile pojedyncze transfery były takie se, to zbudowana w efekcie drużyna była tragiczna ponieważ gigantyczne dziury w formacjach całkowicie negowały jakiekolwiek pozytywy. Przykładowo para Wachowiak/Niewiadomski to był taki sabotaż że OK reszta obrony pozostawała niezauważona. Mam wątpliwości czy to tylko wina Brzęczka - tak przy okazji.

Kiko to jest w ogóle inna liga, jakość ściągniętych przez niego piłkarzy przerastała resztę ligi, a skuteczność w postaci jednego piłkarza który się nie przebił - bliska ideału. Żebyśmy zawsze mieli taki odsetek niewypałów.
I to nie jest tak że to pierwsze udane okienko Kiko - on do Wisły i innych klubów Ekstraklasy (Raków) ściągnął prawdziwe gwiazdy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.06.2023 o godz. 07:27.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 11.06.2023, 11:03
Panowie - możecie mi podrzucić link do newsa o dymisji Sobolewskiego? Bo gdzieś to przegapiłem i nie mogę odszukać.

No bo chyba mi nie powiecie, że to tylko mi się śniło że Radek wyleciał, a w rzeczywistości jeszcze ktokolwiek w klubie rozważa zatrzymanie go na stołku trenera? Byłby to przypadek, kiedy rzeczywistość jest bardziej popier***ona od snu.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Stary 11.06.2023, 11:56
Ba Radek zostaje a brzeczyszczykiewicz będzie jego asystentem odpowiedzialnym za SFG
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów