The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2022, 13:33
Harcownik napisał(a):Wyświetl post
Racja, zapomniałem o pucharze polski, ale trzy zwycięstwa z rzędu to w tej chwili taka abstrakcja, że wyrzuciłem to z podświadomości. Ale, kto wie? Jak to mawia nasz dyrektor sportowy TRZEBA WIERZYĆ. Myślę że co jak co ale PZPN i Ekstraklasa nie pozwolą Olimpii wyrzucić Brzęczka za burtę. Z Rakowem czy Legią będzie trochę trudniej, ale co tam.

Wcześniej miałem na myśli ligę, do pewnego momentu w temacie statystyka liczono średnią potrzebną do pucharów, ale od pewnego czasu przestano. Ciekawym, czy to jeszcze matematycznie możliwe?
Oczywiście, że 3 zwycięstwa pod rząd są możliwe, nawet całkiem prawdopodobne. Gościu, to jest ekstraklasa, wielka otoczka dla małych piłkarzy. Pewien popularny kibic z drugiej strony błoń wypowiedział podczas jednego ze swoich wykładów słowa 'wiara to najtwardszy kutas w grze'. Jeśli uprawiałeś kiedyś sport, to nie zaprzeczysz
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów