|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kerherop : wcale klienta nie bronię, już jak przychodził to byłem mocno sceptyczny - tylko potwierdził moje niskie oczekiwania. To, że przy Gutkovskisie przypomina produkt piłkarsko-podobny to nie jest żaden atut, naprawdę
![]() Klient mi zaimponował troszeczkę tylko w pierwszych meczach, zaraz po przyjściu. Coś tam strzelał, walczył. Z resztą podobnie Skvarka. I cała Wisła Guli A potem równia pochyła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Online |
|
Ostatnio edytowane przez Kurz : 07.02.2022 o godz. 23:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
4/5 z tych gosci dalej gra w Wiśle. Tutaj nikt cudów nie oczekuje. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
https://www.youtube.com/watch?v=BqMYbQ-YehkNiby było to niedawno, ale w tym czasie wiele drużyn ekstraklasy poszło bardzo do przodu, my tymczasem w najlepszym razie stoimy w miejscu, a to oznacza, że właściwie się cofamy.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 08.02.2022 o godz. 00:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W zeszłą wiosnę w pierwszych 8 kolejkach zdobyliśmy 14 punktów. W kolejnych 5 już po "jajeczku" 0 punktów. Od słynnego jajeczka się cofamy.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Podobnie jak rok wcześniej. To nic nie znaczy. A cofamy się od przejęcia klubu przez trio. Trochę szkoda, ze Hyballa eksplodował, bo to pożywka dla teorii spiskowych i mitów, że mogło być lepiej, tylko popsuła się atmosfera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Porażka z Rakowem była raczej sprawą oczywistą. Czekam na wyniki najbliższych dwóch meczy i wtedy będzie można coś powiedzieć, jeśli nie zrobimy 3-4 pkt. przy pokazaniu choć trochę składnej gry to miłościwie nam panujący będą mieli poważną zagwozdkę.
Powód: gra
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 08.02.2022 o godz. 03:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Najwiekszy zarzut do druzyny za mecz z Rakowem to, ze nie probowala nawet grac w pilke.
Tego sie nie da w zaden sposob wytlumaczyc. Przyjelismy takte ala Simeona w Madrycie, ale tam Atletico potrafi wyprowadzac skladne ataki. Skala ligi i umiejetnosci jest wlasciwa. My nawet nie probowalismy w pilke grac. Dlugo bronilem Guli, ale pewnych rzeczy bronic sie nie da. Jesli wychodzi przeciwnik, wcale nie jakis straszny w tym co prezentuje, i my nie potrafimy sklecic kilka akcji, a jedyna sytuacja, ktore byla sam na sam to efekt przypadkowych zagran to oznacza, ze mamy duzy problem. Gdzie on jest to juz zupelnie osobna kwestia. Ja osobiscie nie rozumiem decyzji personalnych, stawianie ciagle na tych samych zawodnikow. Jest takie powiedzenie, ze robiac cos ciagle tak samo nie mozna spodziewac sie innego efektu koncowego. Mam nadzieje, ze Gula sie zastanowi, wstrzasnie porzadnie zespolem robiac konkretne zmiany w skladzie. I moim zdaniem kazdy nastepny mecz z dwoch nadchodzacych powinien byc meczem o zycie dla Guli. Proste ultimatum - albo dwa razy wygrywasz, albo nara. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
": Teoria spiskowa? Przepraszam ale najbardziej prawdopodobna, a zapalnikiem był Kuba bo "negocjował całą noc" nie przyszedł na trening i był bardzo zdziwiony, że to wywołało konsekwencje. Gdyby pojął że taka sytuacja jest przykładem dla reszty, że nie ma świętych krów i jak nie przychodzisz na trening (bez znaczenia co jest powodem) to trener ma prawo jakoś zareagować. To wszystkich by to zmotywowało. A Kuba postanowił udowodnić kto tu rzadzi. Efekty tego ciągną się do dzisiaj... Myślisz że Gula nie zna tej historii? Może dlatego pół zeszłej rundy bał się cokolwiek powiedzieć o postawie kopaczy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Umówmy się .... zagraniem meczu zasługującym na miano KABARETU była 300% sytuacja Klimenta, Sadlok zajmuje drugie również zaszczytne miejsce.
PS: Wole Boguskiego w napadzie niż Klimenta
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 08.02.2022 o godz. 11:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Wolę Belotte niż klimenta, ba Darci-ego! (ziomek brasilii)
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pisałem że będziecie Boguskiego ostatnie sezony dobrze wspominać przy tym szrocie jaki sprowadzają.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To może być uwaga do tych co chamsko bez szacunku jechali po Rafale, ja byłem przez cały czas świadom jego spadku spowodowanym wiekiem. Nie raz pisałem, że wystawiłbym go w 1 składzie w miejsce jednego z ówczesnych łamag.
Największym hejterem Boguskiego był/jest Wehrmacht
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 08.02.2022 o godz. 11:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To jest dramat, ale nie wiem czy Boguski nie przydałby się nam dzisiaj przy tym szrocie wywalającym poza skalę...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niczym Dani Alves w Barcelonie
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Nie jestem zwolennikiem tego, żeby trenerzy dzielili się swoimi uwagami na temat piłkarzy na forum publicznym. Istotne jest to o czym rozmawiają za zamkniętymi drzwiami. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szatnia to są zamknięte drzwi, kto wynosił co się dzieje w szatni do mediów?
Napisałem jak było z wynikami 14 punktów w 8 meczach. Zobaczymy ile teraz będzie. Jak miał trudny charakter to trzeba mu było podziękować po rundzie. Problem był inny, trzymał krotko kopaczy i to dawało efekty na boisku. Czy jakiś kibic przyjąłby wywalenie trenera chama, ale mającego wyniki? Wątpię. Dlatego po "jajeczku" średnia spadła z 1,5 do 0,25 na mecz. Klub potrafił złamać wszystkie święte zasady, stracić kupę kasy za miejsce w lidze byle tylko pogorszyć wyniki i mieć pretekst do zwolnienia. Koszmar. Oczywiście to wszystko teoria spiskowa .
Ostatnio edytowane przez Drozd : 08.02.2022 o godz. 15:27.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wykupmy Boguskiego, przywróćmy Brożka. Proszę, niech saga trwa.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ma być śmieszne?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szczerze? Dla mnie wygrywa Cisse, który stwierdził ".......ę, nie biegnę dalej, mam wyjebane". Dla mnie to kpina. Gość ledwo przyszedł i zamiast się pokazać to odwala takie coś. Jak my ściągamy takich grajków bez ambicji to nie mam pytań.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Jasne to kogo jeszcze odkopiemy? A tak poważnie to przecież wiesz ze Boguś z racji wieku na Wisłe już się nie nadawał. Pomijam te miernoty które ktoś sprowadził, bo zarówno one jak i osoba odpowiedzialna za te transfery powinni być wywiezieni na rogatki Krk z zakazem oglądania się za siebie. Wedle mnie powinien dostać jakaś funkcje w klubie czy może w Akademi. Napewno coś by się znalazło Ale PIŁKARSKO czy Wisła to przytułek?
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 08.02.2022 o godz. 19:27.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 08.02.2022 o godz. 20:35.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Sadlok zamiast trzymac linie spalonego przy bramce na 2-0 krzyczy na kolegów żeby wyszli do przodu. No pożal się boze. Jeden wielki dyrygent, drugi na wyjebce, trzeci notuje same straty w meczu, inny unika kontaktów. Jak tam jeden z drugim się nie weźmie w garść i nie będzie patrzył na siebie to widzę ciężary w tej rundzie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie o to chodzi !!
Równanie w dół zamiast w górę. Dlatego Taki kapitan to kula u nogi dla wszystkich. I nie tylko w meczu to samo jest na treningu. Jaki młodzi mają przykład? Ale nie można się pewnie odezwać bo to kolega właściciela. Ktoś tu wrzucił filmik ze zgadywaniem ciekawostek o naszych zawodnikach. W parze z Sadlokiem był Plewka. Popatrzcie sobie o czym cały czas była mowa. Nawet w takiej sytuacji. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jestem ciekaw czy po takich meczach jest odprawa, na ktorej na wideo panowie sobie ogladaja swoje babole, chu()&we zagrania, zle ustawienia etc. Bo z Rakowa to tak na luzie mozna caly dzien o tym rozmawiac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie no akurat z Sadlokiem to Drozd ma absolutną rację
|
|