|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
z jednej strony wymagasz profesjonalnego klubu, z drugiej chcesz wpadać kopaczom na trening - logika na poziomie szympansa ludzie to jest tylko piłka - tych którzy sie sprawdzają po prostu zwolnić - tak jak w kazdej cywilizowanej firmie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
https://www.sport.pl/pilka/7,65081,2...i-skopani.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zgadza sie, ale to nie oznacza, że jeżeli wśród przykładowo kibiców BVB (jako przykład profesjonalnie zarządzanego klubu) znajdzie się banda patusów, którzy stwierdzą, że za słabą formę trzeba Hummelsa powiesić do góry nogami i ogolić mu publicznie jaja, to to jest ok?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
No nie jest, nie mówię, że popieram takie działanie bo to skrajny sebizm
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to inaczej - z profesjonalizmem mamy na bakier, nie dorzucajmy jeszcze sebizmu (mega fajne określenie
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Legioniści już oberwali, nasi są drudzy w kolejce. Czy to pomoże? Raczej nie, mamy tu wybuchową mieszankę totalnych ogórów w większości pozbawionych ambicji, prowadzonych przez jakiegoś słowackiego kosmitę, do tego Kuba w szatni. Może do tego nie dojdzie. Fajnie żeby z BBT wygrali, nie dlatego żeby nie dostać w zęby tylko - aby oddalić się od miejsca spadkowego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.12.2021 o godz. 20:57.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
W liga+ mowili, ze karnego nie bylo (faul na Plewce) bo faul przed polem karnym. Zolta karta dla zawodnika Zaglebia i to druga czyli czerwien. VAR nie reagowal bo faul przed polem karnym
A dostal Plewka zolta |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może uda się odwołać.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
No jeśli potwierdzili że był faul i nie było symulki, ale nie interweniowali bo nie mogli (absurd), a potem nie odwołaliby niesłusznej żółtej, to trochę by się zaorali, no nie?
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Czyli nas przekręcili. Ktoś to tam głośno powiedział ?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Forbesowi nie cofnęli kartki.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A wy się oburzaliście że kibice rzucili trochę niewybrednych słów do kopaczy po meczu w Lubinie
![]() https://weszlo.com/2021/12/12/kibice...y-w-autokarze/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Swoja droga - fascyjnujace to jest co tam sie dzieje - nie nasz cyrk nie nasze malpy - ale ja tego nie ogarniam - wszystko wina Loczka i Czesia ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 13.12.2021 o godz. 00:31.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Patologia to stojanow przez cały mecz, heheszki na whatsupie miedzy pepikami po oklepie w Łęcznej i w nagrodę eldorado w Banskiej Bystrzycy - to jest patologia, którą trzeba mocno tępić, albo niech zrzekną się wypłat jeśli nie wykonują obowiązków i bedzie sprawiedliwie.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 13.12.2021 o godz. 02:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A piłkarze nie są od zwalniania trenerów. No chyba że są współwłaścicielami i siedzą jednocześnie w szatni. To tak apropo patologii.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mnie zastanawia, czy w tej sytuacji nie mogli podciągnąć sytuacji pod kategorię kartki dla nie tego zawodnika. Przecież gdyby powiedzieli "Hej Zbyszek, kartkę dałeś Plewce, ale to Żubrowski faulował", nikt nie mógłby się przyczepić, że działali niezgodnie z protokołem.
![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Celowy przekręt i tyle... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
https://youtu.be/VBsunP-xBSg
Piekne pozdrowienia na koniec, kiedy kopacze uznali, ze sie nasluchali i poszli do szatni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Pisałem kilka spotkań temu, część spraw wychodzi na jaw, część pewnie nie wyjdzie nigdy, a część dopiero, jak szatnia się trochę oczyści. Jest OGROMNY problem w szatni (podejście do obowiązków), zarówno u tych, którzy są bardzo długo w klubie, jak i u tych, którzy niedawno przyszli. Ważne, że wypłata na czas.
Nie moja rola wywlekać brudy na światło dziennie. Rola włodarzy, by sobie z tym poradzili. Mały protip - korporacyjny sposób zarządzania tutaj nie pomoże. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
DeadOrAlive
Chyba wiem o czym piszesz. Problem polega na tym, ze juz co raz wiecej osob o tym mowi i za chwile sytuacja w szatni stanie sie tajemnica poliszynela. Glownie Ci z szatni, ktorym to przeszkadza o tym mowia tu i tam i wcale im sie nie dziwie. Tez by mnie ...._ica brala. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Winny akurat temu nie jest trener tylko zarząd, a problemy zaczęły się o wiele wcześniej, kulminacja była za Hybali z cyrkiem Błaszczykowskiego jako najniższym punktem. Wtedy stało się jasne że nie liczy się wynik sportowy a klub to zabawka kilku osób.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.12.2021 o godz. 13:05.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak coś wiecie, to powiedzcie, bo od "wiem, ale nie powiem" to jest już z tysiąc pseudoinformatorów na twitterze.
A jak nie macie zamiaru mówić, to nie piszcie w ogóle. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
też jestem za tym, żeby ten kto wie, naświetlił problemy. może łatwiej nam będzie zrozumieć pewne kwestie. chociaż braku zaangażowania nie idzie w żaden sposób zrozumieć
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No, ale dalej to jest niespójne logicznie. To ja mam darmozjada, partacza utrzymywac do końca kontraktu i mu wypłacać całość, gdyż się z nim tak umówiłem, a on nie chce biegać? Tak jak pisałem, niech poprosi o rozwiązanie i nara jak mu się nie chce, a nie ja mam sponsorować lenia i nieroba.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 13.12.2021 o godz. 15:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|