The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2021, 13:15
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Ja w tej sytuacji widziałem przede wszystkim debilizm "faulującego". W dobie VAR każdy taki kontakt może zostać uznany za faul, więc trzeba kontrolować swoje ruchy, a nie dawać się łapać na takie akcje.
Nie żebym bronił El M. (bo uważam go za człapaka - gościa "alibi" z dynamika i zwrotnością Jacka Matyja, którego robił jak chciał Abramowicz czy piłkarze 1 ligowi), ale wydaje mi się, że nie było to specjalne, aby nazwać debilizmem. Po prostu takie umiejętności, tak człapaki postawił i stało się.

Mam nadzieję, że dwa dwa ostatnie mecze El M. otworzyły oczy tym którzy widzieli w nim kreatora i magika, tak jak minął chwilowy zachwyt nad Klimentem. Prędzej czy później wyszło szydło z worka.

Niezmiennie od samego początku nie pojmowałem zachwytu nad El M., notorycznie podkreślałem, że Forbes>>>> Kliment (co najmniej poziom wyżej).

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów