The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2021, 09:51
Śpieszmy się pisać w temacie, tak szybko odchodzi

Mam niestety złe przeczucie. Głównie ze względu na nasza niemoc strzelecka i fakt że pewnie rywal się na nas zepnie.

Nie zdziwię mnie dogrywka.

Ciekawe czy w końcu zobaczymy Mehremicia czy jest już tak skreślony u trenera?
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 03.11.2021, 09:57
Gramy na 200%, będzie dobrze.

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 03.11.2021, 09:59
Mamy ich na widelcu!
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 03.11.2021, 11:59
Wisełko do boju!!!

Mam nadzieje, że zawodnicy pokażą dziś ambicję a Gula ze jednak coś tam potrafi.

PS. Wielkie dzieki dla tych, którzy jadą dopingować!
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Stary 03.11.2021, 12:31
Rozumiem w jakiej formie się znajdujemy, że nie jesteśmy już hegemonem, bla bla bla. Ale zwycięstwo z rywalem z niższej klasy rozgrywkowej jest naszym obowiązkiem. Nie ma co zwracać uwagi na styl, liczy się tylko awans, choćby po rzutach karnych.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 03.11.2021, 12:32
Hugi w ataku, Sadlok w obronie. nic dobrego to nie wróży :( obym się mylił
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 03.11.2021, 15:02
komentatorzy odlatują
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 03.11.2021, 15:23
Udało się! Pamięta ktoś kiedy ostatnio byliśmy w 1/8?
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
Maine_Coon
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 03.11.2021, 15:24
kioedy losowanie
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.11.2021, 15:25
Awans jest mimo kryminalnej gry. Bieganski toeche wybronił Szota to jest dramat a nie obrońca.W następnej rundzie liczę na jakiś bliski wyjazd Nieciecza lub Garbarnia byłoby ekstra.

Co do Guli nie wiem co bierze ale tak jak wspominałem w innym poscie Szota jest słabiutki nie wiem czemu Adi dalej siedzi mimo tego co wyczyniają stoperzy. Stawianie na Frydrycha w pomocy to kolejny strzał w stopę. Plewka powinien sobie usiąść po dzisiejszym meczu na trybunach. Kompletnie niewidoczny
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.11.2021, 15:25
Losowanie w piątek o 12 00.
Odpowiedz cytując
rychu
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 03.11.2021, 15:26
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Udało się! Pamięta ktoś kiedy ostatnio byliśmy w 1/8?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Puchar.../8_fina%C5%82u
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.11.2021, 15:36
Mecz bardzo zły w naszym wykonaniu, ale było kilka indywidualnych występów które nas wyciągnęły z bagna za włosy: Biegański, Młyński, Yeboah (jako jedyny poza FBF potrafił zawalczyć o piłkę, odzyskać ją lub przetrzymać), Forbes, Hanousek, Szot.
Mimo przebłysków niektórych zawodników i kilku indywidualnych katastrof (Szota iq 20, Hugi tracący większość piłek i ulubieniec trybun - Skvarka, który ze cztery razy trafił w piłkę, ale chyba więcej razy to piłka była górą) to co się jednak rzucało w oczy to chaos na boisku, katastrofalna gra w obronie i zepchnięcie do rozpaczliwej defensywy i lag naszej drużyny.

Rezultaty pracy Guli to aktualnie totalna katastrofa.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.11.2021 o godz. 15:40.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 03.11.2021, 15:40
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Mecz katastrofalny w naszym wykonaniu, ale było kilka indywidualnych występów które nas wyciągnęły z bagna za włosy: Biegański, Młyński, Yeboah (jako jedyny poza FBF potrafił zawalczyć o piłkę, odzyskać ją lub przetrzymać), Forbes, Hanousek.
Mimo przebłysków niektórych zawodników i kilku indywidualnych katastrof (Szota iq 20, Hugi tracący większość piłek i ulubieniec trybun - Skvarka, który ze cztery razy trafił w piłkę, ale chyba więcej razy to piłka była górą).

To co się jednak rzucało w oczy to chaos na boisku, katastrofalna gra w obronie i zepchnięcie do rozpaczliwej defensywy i lag naszej drużyny.

Jeżeli taka gra będzie przynosić punkty, to radzę się przyzwyczaić.
I nie próbować zwalniać trenera w każdym kolejnym poście.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 03.11.2021, 15:41
maxx304 napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli taka gra będzie przynosić punkty, to radzę się przyzwyczaić.
I nie próbować zwalniać trenera w każdym kolejnym poście.
Będę robił co uważam za słuszne, a polecieć i tak niedługo poleci. Taka gra nie będzie przynosić punktów, tylko kolejne katastrofalne porażki.
Chcesz się odnieść merytorycznie - proszę bardzo, na razie totalnie zlewam Twoje zaczepki.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 03.11.2021, 15:53
Nie wyobrażam sobie, żeby szota wyszedł na mecz derbowy po tym meczu.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 03.11.2021, 15:53
Trochę w tym meczu więcej szczęścia niż rozumu, ale też mogliśmy dzisiaj Tyszan wysoko rozgromić. Sam Yeboah powinien mieć dzisiaj 3 bramki na koncie, ale zawsze w momencie strzału dostawał jakiegoś paraliżu.

Tychy oczywiście też mieli swoje okazje, ale wydaje się że Biegański bronił sytuację dość łatwe do wyłapani + dobrze się ustawiał.

Ta dziura w środku pola to aż bolała.

Na plus dzisiaj Sadlok, konkretny mecz.

Przed derbami w końcu mamy trochę optymizmu
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Stary 03.11.2021, 16:02
Będę robił co uważam za słuszne, a polecieć i tak niedługo poleci. Taka gra nie będzie przynosić punktów, tylko kolejne katastrofalne porażki.
Chcesz się odnieść merytorycznie - proszę bardzo, na razie totalnie zlewam Twoje zaczepki.
Właśnie widzę jak zlewasz.
Jakiś czas temu odniosłem się do Twoich komentarzy merytorycznie - stwierdziłeś autorytarnie, że rżnę głupa.
Merytoryka nie ma dla Ciebie znaczenia, jeśli tylko nie popiera Twoich tez lub oczekiwań.
Obecnie Twoim oczekiwaniem jest zwolnienie trenera. Nie ma znaczenia, że zrobimy po raz czwarty to samo, oczekując innych rezultatów. Może się uda. Lub spadniemy. Możliwe też, że z sezonu na sezon będziemy sobie tak radośnie egzystować w okolicach miejsca 9-13 w tabeli.
Zatem na koniec merytoryczne pytanie - co nam da zwolnienie Guli po derbach, przy innych czynnikach niezmienionych?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 03.11.2021, 16:10
Właśnie widzę jak zlewasz.
Jakiś czas temu odniosłem się do Twoich komentarzy merytorycznie - stwierdziłeś autorytarnie, że rżnę głupa.
Merytoryka nie ma dla Ciebie znaczenia, jeśli tylko nie popiera Twoich tez lub oczekiwań.
Obecnie Twoim oczekiwaniem jest zwolnienie trenera. Nie ma znaczenia, że zrobimy po raz czwarty to samo, oczekując innych rezultatów. Może się uda. Lub spadniemy. Możliwe też, że z sezonu na sezon będziemy sobie tak radośnie egzystować w okolicach miejsca 9-13 w tabeli.
Zatem na koniec merytoryczne pytanie - co nam da zwolnienie Guli po derbach, przy innych czynnikach niezmienionych?
To zależy na kogo zmienimy. Jak na kogoś kto poukłada defensywę, to będzie lepiej (ale raczej bez szału). Da nam wtedy w miarę spokojne utrzymanie.

Chcesz być traktowany poważnie to wytłumacz w jaki sposób będziemy punktować przy tak katastrofalnej grze obronnej w połączeniu z niestwarzaniem sytuacji. To jest zresztą jakiś ewenement, taki Łks dostawał w trąbę co mecz i grał kabaret w defensywie ale przynajmniej stwarzał sobie okazje (marnowane zwykle, ale były) - i zlecieli z hukiem. My nie tworzymy, nie strzelamy i nie umiemy obronić wyniku. W ekstraklasie mamy dwie opcje: fart albo walkower. Z Zabrzem był fart, walkowery rzadko się zdażają...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.11.2021 o godz. 16:14.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 03.11.2021, 16:14
Mecz bardzo zły w naszym wykonaniu, ale było kilka indywidualnych występów które nas wyciągnęły z bagna za włosy: Biegański, Młyński, Yeboah (jako jedyny poza FBF potrafił zawalczyć o piłkę, odzyskać ją lub przetrzymać), Forbes, Hanousek, Szot.
Mimo przebłysków niektórych zawodników i kilku indywidualnych katastrof (Szota iq 20, Hugi tracący większość piłek i ulubieniec trybun - Skvarka, który ze cztery razy trafił w piłkę, ale chyba więcej razy to piłka była górą) to co się jednak rzucało w oczy to chaos na boisku, katastrofalna gra w obronie i zepchnięcie do rozpaczliwej defensywy i lag naszej drużyny.

Yeboah, który nie trafił na pustaka czy Szota, który spowodował gola to oczywiście błędy Guli. #JPRD!
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 03.11.2021, 16:17
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Yeboah, który nie trafił na pustaka czy Szota, który spowodował gola to oczywiście błędy Guli. #JPRD!
Pomijając wystawianie Frydrycha na DP i ławę dla Mehremicia to tylko dzięki Biegańskiemu nie było piątki z tyłu. To jest wina trenera.
Pudła to normalka na tym poziomie umiejętności indywidualnych jakie mają nasi zawodnicy. Pudłują nasi, pudłują piłkarze Stali czy Warty Poznań. Ale taki Sajgon w obronie - no, tutaj może tylko Łęczna może się przymierzać. Całkowita powtarzalność - strata, jedno/dwa podania i setka. Bez względu na rywala.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.11.2021 o godz. 16:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Savik
Socios Wisła Kraków

Stary 03.11.2021, 16:31
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Trochę w tym meczu więcej szczęścia niż rozumu, ale też mogliśmy dzisiaj Tyszan wysoko rozgromić. Sam Yeboah powinien mieć dzisiaj 3 bramki na koncie, ale zawsze w momencie strzału dostawał jakiegoś paraliżu.

Tychy oczywiście też mieli swoje okazje, ale wydaje się że Biegański bronił sytuację dość łatwe do wyłapani + dobrze się ustawiał.

Ta dziura w środku pola to aż bolała.

Na plus dzisiaj Sadlok, konkretny mecz.

Przed derbami w końcu mamy trochę optymizmu
Podziwiam Cię za Twój optymizm
Gdyby w tych sytuacjach po stronie Tych byli lepsi wykonawcy, mecz byłby zamknięty w pierwszej połowie...

Jedyny optymizm jaki widzę to, że może oni sami w siebie uwierzą ...
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Stary 03.11.2021, 16:33
Yyyyy, czyli cieszymy się ze zwycięstwa czy nie? Bo niektóre komentarze to już na prawdę nie wiem jak interpretować ...

Mnie jest autentycznie żal Skvarki. Jak ten chłop bardzo chce (mowa ciała) i jak bardzo mu nie wychodzi (efekty na boisku). Jak już mu się wreszcie przy którejś próbie udało trafić w piłkę i skierować ją w kierunku bramki to wyszedł mu jedynie strzał lekki+sygnalizowany+w zasięgu bramkarza ...

Błędy Szoty to wielbłądy były, no ale edukacja kosztuje. Oby to procentowało w przyszłości.

Lepszy przeciwnik by nas pewnie dziś znów wypunktował, dzisiejszy miał masę ambicji (szacunek!) i nie za wiele jakości (na szczęście). No i sił przy takiej intensywności im wystarczyło na jakieś 70 minut. Wymęczyliśmy kolejne zwycięstwo w PP - oby tak do finału te męki trwały
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 03.11.2021, 16:33
Tak na szybko spod stadionu.
Po Płocku w jednym z tematów wywiązała się gównburza o sytuacji gdy Skvarka nie trafił w piłkę.
Dzisiaj pan Michal nie trafił w piłkę dwukrotnie - to zweryfikowania jeśli ktoś ma powtórkę.
Może wizyta u okulisty?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 03.11.2021, 16:48
Pulpet napisał(a):Wyświetl post
Tak na szybko spod stadionu.
Po Płocku w jednym z tematów wywiązała się gównburza o sytuacji gdy Skvarka nie trafił w piłkę.
Dzisiaj pan Michal nie trafił w piłkę dwukrotnie - to zweryfikowania jeśli ktoś ma powtórkę.
Może wizyta u okulisty?
Ja też kojarzę dwa razy kiedy się machnął, ale ze trzy razy w piłkę trafił więc jest na plusie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 03.11.2021, 17:24
Nie oglądałem, nie nastraja to optymistycznie.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Stary 03.11.2021, 17:29
To zależy na kogo zmienimy. Jak na kogoś kto poukłada defensywę, to będzie lepiej (ale raczej bez szału). Da nam wtedy w miarę spokojne utrzymanie.

Chcesz być traktowany poważnie to wytłumacz w jaki sposób będziemy punktować przy tak katastrofalnej grze obronnej w połączeniu z niestwarzaniem sytuacji. To jest zresztą jakiś ewenement, taki Łks dostawał w trąbę co mecz i grał kabaret w defensywie ale przynajmniej stwarzał sobie okazje (marnowane zwykle, ale były) - i zlecieli z hukiem. My nie tworzymy, nie strzelamy i nie umiemy obronić wyniku. W ekstraklasie mamy dwie opcje: fart albo walkower. Z Zabrzem był fart, walkowery rzadko się zdażają...
"To zależy" - czyli w sumie tak samo jak i ja nie wiesz, co z tego będzie.
Bo nie wiemy, na kogo możemy zmienić, żeby zadziałało.
I nie wiemy, czy jak zmienimy, to zadziała.
Tak jak wcześniej mówiłem, mamy 3 opcje - zadziała i pójdziemy w górę, nie zadziała i spadniemy, zadziała czasami i będziemy się bujać w strefie spadkowej.

Czy w sytuacji rynkowej, jeśli chodzi o trenera, jesteśmy w stanie wziąć kogoś, kto zagwarantuje poukładanie obrony? Ja nie wiem.

Czy w sytuacji kadrowej, jaką mamy, zmiana trenera zwiększy prawdopodobieństwo spokoju w obronie? Nie mam pojęcia.

Czy w związku z oboma powyższymi - możemy równie dobrze spaść z nowym trenerem, jak i utrzymać się z obecnym? Diabli wiedzą. Jak dla mnie 50/50.

Czy zatem zmiana trenera wyciągnie nas z bagna? Może tak, może nie.

Czy kolejna zmiana trenera potwierdzi zarządzanie "ad hoc" w klubie i brak długofalowej wizji? Moim zdaniem tak.

Więc jak długo jeszcze, egzystując z sezonu na sezon, zdołamy utrzymywać się na powierzchni? Nie wiadomo.

Może zatem warto nakreślić długofalowy plan rozwoju i trzymać się go, mając w zanadrzu opcje wyjścia z sytuacji teoretycznie najgorszej (spadek z ekstraklasy)?
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 03.11.2021, 17:56
To nie Skvarka jest obecnie najgorszym punktem Wisły i zawodnikiem w najsłabszej formie - pomimo, iż też momentami gra beznadziejnie - a Szota. Dlatego kompletnie niezrozumiałe jest trzymanie go na boisku oraz w pierwszym składzie i jest to błąd, a także wina trenera. Tym większa, że na środek obrony mamy alternatywy w przeciwieństwie do pozycji ofensywnego pomocnika.

W ten sposób Gula hoduje patologie kadrową, której owoce już zbieramy i będziemy dalej zbierać. Niestety, jak widać mamy kolejnego trenera, który ma swoich żelaznych ulubieńców posiadających Carte Blanche na błędy i beznadziejną jakość gry. Nic nie działa gorzej na drużynę niż to.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.11.2021, 18:19
"To zależy" - czyli w sumie tak samo jak i ja nie wiesz, co z tego będzie.
Bo nie wiemy, na kogo możemy zmienić, żeby zadziałało.
I nie wiemy, czy jak zmienimy, to zadziała.
Tak jak wcześniej mówiłem, mamy 3 opcje - zadziała i pójdziemy w górę, nie zadziała i spadniemy, zadziała czasami i będziemy się bujać w strefie spadkowej.

Czy w sytuacji rynkowej, jeśli chodzi o trenera, jesteśmy w stanie wziąć kogoś, kto zagwarantuje poukładanie obrony? Ja nie wiem.

Czy w sytuacji kadrowej, jaką mamy, zmiana trenera zwiększy prawdopodobieństwo spokoju w obronie? Nie mam pojęcia.

Czy w związku z oboma powyższymi - możemy równie dobrze spaść z nowym trenerem, jak i utrzymać się z obecnym? Diabli wiedzą. Jak dla mnie 50/50.

Czy zatem zmiana trenera wyciągnie nas z bagna? Może tak, może nie.

Czy kolejna zmiana trenera potwierdzi zarządzanie "ad hoc" w klubie i brak długofalowej wizji? Moim zdaniem tak.

Więc jak długo jeszcze, egzystując z sezonu na sezon, zdołamy utrzymywać się na powierzchni? Nie wiadomo.

Może zatem warto nakreślić długofalowy plan rozwoju i trzymać się go, mając w zanadrzu opcje wyjścia z sytuacji teoretycznie najgorszej (spadek z ekstraklasy)?
Zgadzam się z wieloma z powyższych uwag, tylko że my już coś wiemy, A mianowicie to, że przed przyjściem Guli nasza obrona nie była monolitem. W dodatku po sezonie 2018-2019 zaczęliśmy strzelać mniej bramek, niż traciliśmy. Wydawało się przez moment, że za Hyballi sytuacja trochę się poprawiła, ale już po pierwszych 4-5 meczach wiosennych, nim sfrustrowany Hyballa odleciał, pojawiły się pierwsze głosy, że należy go wywalić z klubu. Jakiś powód musiał być. Przy okazji warto zaznaczyć, że to klub stwierdził, iż nie chcemy tak grać i wracamy do miłej dla oka ofensywnej piłki. Miła dla oka, ofensywna piłka to powrót do sytuacji z czasów Stolarczyka i podobne kłopoty. Tylko, że moim zdaniem, kadrę mamy słabszą niż wtedy. Trzeba również zdawać sobie sprawę, że mamy przerost "młodzieżowców nad treścią" i żeby kiedyś na nich zarobić, dziś trzeba zapłacić cenę, którą jest poziom sportowy. Gdybyśmy mieli zgraną, solidną podstawę, jakoś pewnie dałoby się z tym żyć, ale większość nie młodzieżowców jest tu od kilku do kilkunastu miesięcy i albo już udowodniło, że się nie nadaje, albo jeszcze nie pokazało, że warto było ich sprowadzić. Moim zdaniem to arcytrudna sytuacja, która nie zmieni się do przerwy zimowej.

Być może klub tym razem ma nakreślony długofalowy plan. Larum na forum nie oznacza, że trio panikuje lub chce zwalniać trenera. To tylko żale wylewane przez kibiców.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 03.11.2021, 18:56
Ja wiem, że Weszło nie jest specjalnie lubiane ale może lodu:

https://weszlo.com/2021/11/03/wisla-...-nie-znalazla/
Weszło napisał(a):
Wisła Kraków jest w takiej sytuacji, że nawet gdyby grała sparing z Zakonem Sióstr Urszulanek, musiałaby się spiąć i podejść do meczu poważnie, bo cóż – nie idzie ostatnio Białej Gwieździe najlepiej. A wiadomo, że jak zakopiesz się w serii gorszych wyników, to potem coraz trudniej znaleźć łopatę. No i dziś, choć przez długie momenty spotkania z GKS-em Tychy wydawało się, że może być różnie, Wisła wygrała i przeszła do kolejnej rundy Pucharu Polski.

Adrian Gula nie kombinował zbytnio ze składem. Owszem, na ławce usiedli Forbes, Frydrych czy Uryga, natomiast na murawie oglądaliśmy choćby Skvarkę, Yeboaha, Hugiego, Hanouska, Sadloka czy Młyńskiego, więc mieliśmy prawo oczekiwać jakości. Ostatecznie okazało się, że do przechylenia szali zwycięstwa na własną stronę, potrzebne było jednak wejście wspomnianego Forbesa.

...
Pozwolicie, że wstrzymamy się od chwalenia całego zespołu Wisły po tym meczu. Po prostu zrobili swoje, bo to jednak obowiązek ograć przeciwnika z niższej klasy rozgrywkowej. Dobrą zmianę zaliczył Forbes, naprawdę porządnie wyglądał Biegański, ale martwi gra w obronie, nawet jeśli brakowało Urygi. Najważniejsze jednak, że jest zwycięstwo, które choć trochę może podbudować ekipę Guli przed derbami.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów