|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tu nie ma przebacz,wystarczy ze ten desperat zacznie czegoś WYMAGAĆ od razu zrobi z niego niezrównoważonego Niemca(tfuu Polaka....) a w grudniu Kubuś poprzytka sie z nim o jajeczko (sory nie te swieta,..O karpika) i trzeba bedzie zwolnić. Ten klub apogeum absurdu osiagnał historią z Hulkiem Hoganem i facecie pod parasolką ale widze ze jeszcze moze miec cos w zanadrzu.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 21.05.2021 o godz. 19:42.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
jedyne rozadne rozwiazanie to Wujek , albo Kuba - grajacy trener
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Lub figurant, który zgodziłby się pełnić rolę marionetki/długopisa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ostatnie popisy klubu dowodzą, że ambicją jest trwać w przyjemnej atmosferze i własnym smrodku. Kto by nie przyszedł musi się dostosować, bo inaczej okaże się chory psychicznie...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kolego , ja nie narzucam paralitykom gegenrpresingu , a dostosowuje taktyke do materialu ludzkiego
kazdy inny trener niż w/w przeze mnie dwójka , skończy sie katastrofą , dopóki Kuba gra w piłke ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta 2 to tez katastrofa, mniejsza większa ale katastrofa. Dokąd w klubie będzie przyzwolenie na bumelanctwo ( bez znaczenia czy Kuba gra czy nie) a bardziej czy mentalnie dorósł do roli w jakiej się znajduje. Inną kwestia jest, patrząc po ostatnich wydarzeniach jaki trener z papierami na trenowanie do nas przyjdzie? Żaden. W klubach które robią progres a budżety są mniejsze lub porównywalne jest jeden wspólny mianownik: nikt się z cipkami nie patyczkuje i albo pracują albo wypad. Patrząc na nas to jest ciągły regres. Szkoda bo jak tak dalej pójdzie to się w końcu s.......imy z tej ligi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no ale jest jak jest , i raczej bedzie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ale trzeba patologię w klubie nazywać po imieniu. Może ktoś z trójki wreszcie zmądrzeje i zauważy co robią.
U nas taki Papszun wyleciałby zaraz na zbity ryj bo nie wystawia Kuby i każe ciężko pracować. Nie trzeba wcale w Niemczech szukać. A skoro jest odgórne pozwolenie żeby Kuba odpuszczał treningi, to jak inni zawodnicy mają pracować? Jaką to tworzy atmosferę?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.05.2021 o godz. 09:13.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A czy nie jest tak, że starsi zawodnicy zawsze trochę odpuszczają treningi? Nie wiem, pytam.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gdyby nie dobierano odpowiednich obciążeń Głowie, czy Brożkowi, to pożegnalibyśmy ich parę sezonów wcześniej. Nikt z tym jakoś problemów nie miał, bo wiadome ile oni gotowi do gry mogli dać jeszcze jakości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Nie zapominacie czasem jeden z drugim, po co piłkarze trenują? Żeby lepiej grać, nie za karę. Indywidualne dobieranie obciążeń to podstawa, zwłaszcza że przecież są monitorowani i sztab ma bieżący dostęp do wskaźników określających poziom wytrenowania, zmęczenia itd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Co innego dobieranie obciążeń przez sztab, na podstawie wyników badań, a co innego "dzisiaj sobie odpuszczę bo jestem zmęczony". Z kontrolowanych przez klub przecieków wiadomo, że wystąpiła ta druga opcja. Poparta w dodatku kuriozalnym argumentem "jestem zmęczony bo miałem ważne dla klubu spotkanie ze sponsorem". Przecież to jest kabaret. A potem pretensje, że gra ogony. I taka historia jest początkiem ciągu wydarzeń kompromitujących klub w każdym aspekcie.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Rozumiem że nadal są plany prowadzenia skansenu skoro pojawiają się plotki o Ondraszku, ale to se ne vrati. Nie mamy już więcej przychylnie patrzących na klub piłkarzy z czasów Cupiała którzy mogliby tu grać. Albo stawiamy na wybieganie i fizyczność, albo zatrudniamy Stawowego/Moskala i próbujemy grać tiki takę z odpadami piłkarskimi, ze z góry znanym skutkiem. Albo budujemy profesjonalny klub na każdym poziomie, również sportowym, albo skończymy jak Ruch Chorzów, a ty za pół roku będziesz przemycał informacje "ale Wy nie wiecie co ten Urban/Sobolewski/Wdowczyk zrobił". Nie wiemy i coraz większa część kibiców ma to w poważaniu, skupiając swoją uwagę na braku profesjonalizmu piłkarzy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.05.2021 o godz. 11:46.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Online |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ondrasek to plotka, nie bierz wszystkiego co się pojawia w mediach za pewnik - już były wielkie dyskusje, bo Borek stwierdził, że bierzemy Brzęczka na dyrektora, a jak widzisz to guzik prawda. |
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Serek ale co innego jest dozowanie treningu że względu na wiek i formę a co innego "nie przyszedłem na trening bo miałem kaca po spotkaniu biznesowym" Podejrzewam że gdyby Kuba przed spotkaniem poinformował trenera to mimo szaleństwa Hyballi nie skończyło by się na treningu z mlodymi
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oczywiście, tylko tu mówimy o jednostkowym przypadku - naprawdę nie róbmy z tego reguły. Teraz, czytając dyskusję, można stwierdzić, że Kuba to leń, któremu się nie chce trenować. Poważnie, nie idźmy w tę stronę bo to bzdura totalna.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 22.05.2021 o godz. 12:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
![]()
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku -JM---- nieświadomie, albo odruchowo.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak, nie robię nic innego, tylko marzę o tym by klub upadł - weź ty się chłopie zastanów, co wypisujesz...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
U Carillo Głowacki ponoć normalnie trenował jak inni bo ten mu nie dał inaczej i zagrał w rundzie wiosennej 2 min i koniec kariery
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
W jakimś wywiadzie wtedy mówił ze ciało mu nie wytrzymało obciążeń i nie grał bo był co chwile kontuzjowany po treningach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A widzisz ominął mnie ten kac, nie zwróciłem uwagi na użyte słowo... Nie twórzmy alternatywnych historii, jaki to ma cel?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Info było że na porannym treningu go nie było bo był zmęczony po spotkaniu ze sponsorem które się przedłużyło do godzin nocnych
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dokładnie, jednak kac to już Twoja twórczość.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak przyznaję się ale to czy z kacem czy bez to ten sam wydźwięk
|
|