|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
(Żeby ci którzy się śmieją z takich kandydatur nie musieli sie potem wycofywać rakiem) ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Do momentu kuriozalnego protestu, z tymi para piłkarzami Hyballa potrafił zdominować każdego przeciwnika w naszej śmisznej lidze. Ale taka gra wymagała pracy a nie głaskania się po fiutach. To się nie spodobało. Sobol może i będzie w stanie na jakiś czas zmusić te primadonny do pracy, ale jak dostanie takie wsparcie zarządu jak Hyballa to przegra 10 pod rząd jak Stolar jeżeli bedzie potrzeba go zmienić...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.05.2021 o godz. 20:56.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Hahahah czekaj zaraz policzymy innym do okresu który nam pasuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie pasuje tylko, przecież oficjalnie prasa podała że Hyballa zaszkodził piłkarzykom bo im wielkanocnego jajeczka zjeść nie pozwolił. Tak się składa ze Podbeskidzie było na drugi dzień i rozpoczęło żenującą serię imposibilizmu w ofensywie i indolencji w defensywie. Rzekomo z powodu przemęczenia zbyt ciężkim treningiem. Sratatata...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Na giełdzie wolnych trenerów jest masa mniej lub bardziej wyblakłych nazwisk które co jakiś czas znajdują zatrudnienie, raczej bez z braku laku: Ojrzynski, Urban, Zieliński, Brzęczek. Bez pracy jest też Zając, Skowronek, Sobolewski, Nawałka, o ile tego ostatniego można jeszcze zaliczać jako czynnych trenerów. Ja na ten moment nie widzę wolnego trenera którego przyjąłbym z pełnym przekonaniem że to odpowiedni kandydat. Tu raczej jest problem, a nie tego że nikt nie chce do nas przyjść. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak się składa że to nie od meczu z podbeskidziem zaczęła się słaba gra i choćbyś nie wiem ile razy to powtórzył nie zmieni to rzeczywistości.Hyballa zarżnął piłkarzy.Szczególnie odczuli to zawodnicy bazujący na szybkości tacy jak Yeboah Kuba czy JCS.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No dobrze, ale między Urbanem a jakimś Skowronkiem 2.0 jest różnica. To już Wdowczyk lepszy.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Sponsorem artykułu twitter.tsw - linijka w linijke.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I to na bezczela.
Ale z drugiej strony, co ma chłop zrobić. Dziennikarstwo umiera, zwłaszcza sportowe. Przepisując fora i twittera, dostarcza towar dla dzisiejszych pięćdziesięciolatków i starszych. Małe bo małe, ale ma szanse tak dojechać do emerytury. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Niezła kandydatura. Grał u nas, więc z komunikacją nie byłoby problemów, asystował Kaczmarkowi jako drugi trener. Mentalność Słowaka też bliżej naszej niż niemiecka.
Wolę taką kandydaturę niż jakis Urban, Ojrzynski i inne wynalazki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, ale dlaczego on by miał do nas przychodzić. Płacimy dużo więcej niż w Żilinie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Poza tym jednak lepiej jako trener jeździć do Poznania, Warszawy, Gdańska itp. niż rozbijać się po pastwiskach na Słowacji przy 150 kibicach na trybunach. Niemniej jednak Stano to kolejny eksperyment po Stolarczyku i Skowronku. Oby to była tylko plotka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli wolisz Sobolewskiego ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Online |
|
Jeśli mamy zatrudnić kogoś z karuzeli, to naprawdę wolę jakąś niestandardową decyzję. Stano coś tam potrenował, opinie na na Słowacji chyba dobrą. Wydaje się, że to całkiem rozsądny kandydat. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje się to ciekawszym pomysłem niż Sobolewski i Urban. Kto wie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze kandydatura Stano to jakis żart,choc patrze w kalendarz i nie,no nie wychodzi mi ze dzis 1 kwiecien.
Matko Boska kogo my szukamy ,i w jakim kregu szukamy,strach patrzeć,juz moze bez trenera bedzie lepiej. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego?
10 znaków. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Hyballa za grosze pracować tutaj nie przyszedł.
Szukanie za nasza południową granicą wydaje się być dobrą opcją ale absolutnie nie Stano, prędzej ktoś w stylu Lavicki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja bym zagadał do Thomasa Dolla
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
My nie mamy czasu na eksperymenty bo skonczy sie tak jak zawsze ,czyli w grudniu trzeba bedzie szukac kolejnego asa zeby wyciagał nas z ostatniego miejsca w tabeli. Tu musi byc ktos juz uznany i z doswiadczeniem.Taki własnie chocby Lavicka. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Obojętnie kto, byleby zaczęli wreszcie grać w piłkę i przyzwoicie punktować.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Badania psychiatryczne na dzień dobry zanim jeszcze do stołu negocjacyjnego usiądą...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Tylko pytanie, czy ktoś o jakoś tam wyrobionym nazwisku (jak np. Lavicka) chce choćby z nami rozmawiać ...
Abstrahując od tego kto był winny sytuacji z Hybalą, to dla postronnego obserwatora nie wyglądamy (jako klub) zbyt poważnie. Co my możemy realnie zaoferować - czy choćby obiecać - obecnie jakiemukolwiek poważnemu kandydatowi na trenera? NIESTETY, IMHO zostają nam jedynie właśnie takie RYZYKOWNE eksperymenty. Trza się modlić, żeby wypaliło choć na początku, tak, żeby uzbierać trochę punktów na kupce na późniejszy spadek formy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z pewniaków (tj. takich, po których mniej więcej wiadomo, czego się spodziewać) w naszym zasięgu, to raczej takie Wdowczyki. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tak jak napisałem wcześniej - po tym w jakim stylu pożegnano się z Hybalą, po tym jak zwolnili go piłkarze z grającym właścicielem na czele, po tym jak znajomi dziennikarze obsmarowali go równomiernie...
Kto normalny z sukcesami tutaj przyjdzie?! Urban, Sobolewski albo zagraniczny trener na dorobku. Jakiś desperat albo ktoś kto ma wywalone że popracuje tu pół roku i zostanie przy tym zmieszany z błotem. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Rozkminy i rozkminy ale konec koncow bedzie Brzeczek.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|