|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Troche wiecej o naszym nowym zawodniku Mahdioui
https://weszlo.com/2021/05/18/aschra...akow-sylwetka/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
![]() Nie kumasz - dla niego było ważniejsze jak się zaprezentuje przeciwko nam, a nie żaden wynik Płocka :] Dlaczego w innych meczach nie grał na kompleksie ? Tylko był objeżdzany jak Janicki ? Nie robił tego dla dobra drużyny tylko dla leczenia swoich kompleksów. Wiem, że i tak nie skumasz, więc nie ciągnij tematu Im bardziej widzę, pokemonów broniących tej łamagi (na dodatek nazwanej przez pokemonów "Wiślakiem") : tym bardziej będzie większy pojazd po Pinokiu . Teraz będzie kumulacja pojazdu w ramach wendety za to, że jebalkiście Rafała do ostatniego meczu - te same patałachy, które jeździły po Boguskim jak po burej s... mają teraz analnego bożka. Obiecuję. Pisałem na wstępie, że nie chcę bównoburzy z pokemonami zauroczonymi łamagą, która notorycznie nas ośmeiszała (nie bramkami przeciwko nam, a grą u nas). Jest coś takiego jak ekstraklasa .tv - oglądnijcie sobie skróty jak Płock bramki tracił, póki jeszcze są filmy z tego sezonu.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 18.05.2021 o godz. 21:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
A to, że po pierwsze zorientował się, że potrafi grać głową dopiero jak od nas odszedł (co w sumie jest naszą porażką szkoleniową), a po drugie, że my od paru lat w powietrzu to grać nie potrafimy (co również jest naszą porażką szkoleniową), to zupełnie inna broszka. Parę lat temu odchodził od nas jako ktoś, z kogo nic już nie miało być w profesjonalnej piłce. Podobno nikt go miał nie chcieć. Pięć lat później okazuje się, że piłkarsko dorósł i gdyby nie barwy, mógłby sobie znaleźć dużo lepsze miejsce niż Wisła. Szacun dla niego, nawet jeżeli nigdy nie będzie na poziomie Głowackiego czy Clebera, najlepszym obrońcą ligi nie zostanie, to i tak jest teraz na poziomie wyżej, niż nasz obecny potencjał. Trochę jak Mączyński wcześniej. Kiedyś za słaby, teraz za dobry. Tylko niektórzy kibice nie wyrośli z czasów Cupiała i ciągle im się wydaje, że ktoś za słaby na dawny poziom musi być za słaby na to, co jest teraz i będą wybrzydzać, bo popełnia błędy, a i bramki nam strzelał (bo cienko broniliśmy), nie patrząc na to, że w międzyczasie mieliśmy o wiele słabszych piłkarzy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
"We will say what time will tell"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Tylko dziwne że to spinanie się nas już mu tak zostało i wcale bym się nie zdziwił że w tym sezonie znajdzie się w top4 na jego pozycji w Lidze. Jak dla mnie jest to poprostu solidny jak na polskie warunki stoper który potrafi dać drużynie bardzo dużo z przodu. Potrafi strzelić w sezonie 6 bramek i dorzucić do tego niemal tyle samo asyst a przypominam ci że jest w stoperem. Zawsze uważałem cię za pieniacza który pisze bzdury i wymyślą teorię spiskowe, teraz juz widzę że miałem rację. Nara ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
edit: Bardzo SOLIDNY - taki nie za dobry , nie za słaby - idealny na miejsce 12-14 jak to miało miejsce przez 3 ostatnie sezony w Płocku. EKSTRAKLASA.TV - Nara
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 18.05.2021 o godz. 22:07.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Nie spinaj się Lucjuszu, ja również nie wiem czemu robisz pojazd z gościa, który nawet jeszcze nie wrócił do nas a już wiesz że będzie chooojowy. W porównaniu do tego co graliśmy ostatnio i patrząc na naszych obrońców to śmiem twierdzić, że będzie tu GWIAZDĄ
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chciałbym bardzo, abyś miał rację i szczerze trzymam za to kciuki.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 19.05.2021 o godz. 14:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
niestety pozbylismy sie kocura jakim byl Klemenz i wszystko pieprzlo |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ale zasadniczo chyba nie ot chodi czy Alan , jest dobrym czy złym stoperem , a o to czy przystoi pisać o nim per "anal"
moim zdaniem nie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
To ja może- o zgrozo- wezmę w obronę Lucjusza.Niektórym tu nie przeszkadzało i nie widzieli problemu w tym że trener wyzywał zawodników a razi ich przekręcenie imienia i nazwiska przez anonimowego usera.
Ba zachowanie trenera było usprawiedliwiane a np cieszynka Kuby z Kmiecikiem i Boguskim wywoływała obrzydzenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Co znaczy wyzywał? A może nazywał ich popisy... Bez słodkiego pitu pitu
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Z Alan Uryga na Anal Uryna i to jest " przekręcenie" nazwiska ? Piękny eufemizm ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
W sumie z drugiej strony za "BoguCkiego" też niektórzy sie spinali. Tylko przekręcenie Alana wywołuje furię u niektórych tak jak w przypadku obrony Helmuta czy Savica ![]() Nie chciałem już tego wypominać :] Jeszcze skoryguje: nie "pieprzło",a PIEPRZNIE jak Alan będzie grał jak w Płocku. Tak, więc wszystko przed nami.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 19.05.2021 o godz. 14:21.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli zachowanie Kuby było żałosne choć nie wiem co takiego strasznego było w tym że cieszyl się z gola z Kmiecikiem i Boguskim natomiast zachowanie Hyballi jak najbardziej akceptowalne bo przecież według ciebie nie wyzywał-fikołek- tylko nazywał ich popisy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie ma nic strasznego gdy przed kamerami współwłaściciel, a również piłkarz cieszy się z innym piłkarzem i drugim trenerem którzy obaj są w Wiśle dość długo.
Jest natomiast gdy przed kamerami współwłaściciel, a również piłkarz cieszy się z innym piłkarzem i drugim trenerem którzy obaj są w Wiśle dość długo przy okazji ostentacyjnie olewając trenera który z w/w ludźmi ma konflikt. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
W jednym Kuba ma na pewno rację, jest na tyle medialny ze ludzie z każdej bzdury będą nakręcać temat Chyba nawet fucki Pawełka w stronę kibiców czy wysyłanie kibiców na drugą stronę błon nie były tak długo wałkowane. No i też nie było portalów społecznościowych które dodatkowo się nakręcają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Alan strzelil w tym sezonie 5 goli i zaliczył 5 asyst. Calkiem niezle jak na 'szrot'.....
A tak na poważnie to zasługuje na prawdziwą szansę na swojej nominalnej pozycji. U nas nigdy jej nie dostał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
||
![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.05.2021 o godz. 20:04.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Fuck był w 2008 r, a odsyłanie w 2011. Portale społecznościowe były tylko fora jeszcze miały się dobrze stąd dyskusja była głównie tu.
Ostatnio edytowane przez R33 : 19.05.2021 o godz. 20:39.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto tu "pajacuje".Faktycznie już chyba nie ma się o co przyjebać do Błaszczykowskiego że od dwóch tygodni tak niektórych oburza to co zrobił po strzelonej bramce.Dobrze że pogonili juz tego czarodzieja.Jest szansa że do startu nowego sezonu sekta przerzuci się na nowego bożka
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak będzie nim Sobol to się nie przerzuci będzie wylew żali większy niż po zwolnieniu Helmuta.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
|
krysztal napisał(a):
LucjuszWielki napisał(a):
Ostatnio edytowane przez R33 : 19.05.2021 o godz. 21:59.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
W 90% polskich i zagranicznych klubów jest taki scenariusz...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Widzę, że jeszcze nie pojawił się temat nowego fit wcielenia Fatosa Beqiraja. Na Twitterze w żartach już jest oczekiwany jako nowy król strzelców
![]() Ale bez żartów trzeba przyznać, że jak ktoś głębiej ogląda mecze to dostrzeże że chłop pojęcie jakieś miał. Jeśli się ogarnął to kto wie... Może coś z niego będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
'Karpiński dodaje z kolei:
- Dla mnie fakt, że Wiśle udało się go pozyskać za darmo, to sukces, bo z Trenczyna niezwykle rzadko ktoś odchodzi bez odstępnego i w to tak młodym wieku, jak El Mahdioui. To specyfika tego klubu, w którym właścicielem jest Holender, że żyją w znacznym stopniu z transferów. Nie dziwię się zatem, że nie byli specjalnie szczęśliwi, że tracą podstawowego zawodnika, na którym nic nie zarobią. Powtórzę jeszcze raz, tutaj duży plus dla Wisły." https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ar/c2-15636322 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
tylko zeby sie przyjal w naszej koperkowej lidze, nie jeden "dobry" nie dal rady
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|