|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Wręcz najważniejsze i kluczowe dla naszego utrzymania w lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Oczywiście.
Napiszę coś co nie spodoba się rozmaitym oszołomom, ale gdyby Hybala miał choć trochę ogarniających zawodników to pewnie by dalej pracował. Oceniam że atmosfera to 50/50 odloty Hybali skonfliktowanego ze starszyzną i odchodzącymi kopaczami oraz złe wyniki wyniki, atmosfera beznadziejności - dają z siebie wszystko a i tak nie wpada. Gdyby było kilka bramek i punktów więcej to pewnie grający zagryźliby zęby i wszystko eksplodowałoby później. Podobnie było ze Skowronkiem i Stolarczykiem, gdzie w końcu powstawało perpetum mobile beznadzieji, gdzie zawodnikom wyniki paraliżowały i tak już drewniane kończyny. Nowy trener, krótki impuls i po chwili wracamy w stare koleiny. Nasi obecni piłkarze to w większości porażka pod wzgędem umiejętności i mentalności. Ani nie umieją jakoś dobrze grać, ani nie potrafią się zmobilizować na dłużej. Dlatego potrzebujemy piłkarzy którzy są w stanie wziąć na siebie odpowiedzialność za wynik. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zważ, że to było 12 lat temu. Płatek trenerkę skończył w 2011 i zajął się skautingiem. Skoro Borussia trzyma go na liście płac, coś tam jednak potrafi w tej materii.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Niemniej, jeśli do nas trafi to będzie rozsądny i ciekawy ruch. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
W Borussi jest skautem, a w Górniku koordynatorem sportowym. ![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Alan Uryga w tym sezonie ma najwięcej pomyłek prowadzących do utraty gola - info z C+
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wspaniale, na forum będzie nowym Boguskim. Ty chyba zresztą już go obrażałeś.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Ja tylko miałbym mała prośbę jakby osoby odpowiedzialne za transfery dały namiar na dealera to byłbym wdzięczny |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Niech da nam utrzymanie to też będę wdzięczny
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A to po Boguskim można pomyje wylewać od lat, a po Alanie, który zafundował nam 100x większe partactwo już nie?
Też o tym pisałem i piszę nadal - w innym temacie podałem stratę goli Płocka w meczach w których grał - obrona pod jego kierownictwem dostała więcej bramek niż pod wodzą Janickiego Nie nastawiam się na mega powrót i wzrost jakości w naszej obronie - fajnie jakby nie był gorszy od Mehremica i będzie gitarka. Oczywiście nic nie jest pewne i może zaskoczyć, ale mam co do tego spore obawy.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.05.2021 o godz. 11:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Gość jeszcze nawet nie zdążył do nas wrócić a już zaczyna się pocisk po nim. Uwielbiam to forum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Alan Uryga za swojego pobytu w Wiśle to był słaby piłkarz, nic nie dawał drużynie ale nie przypominam sobie żeby Wisła zaliczała degrengoladę tylko dlatego , ze w składzie był Uryga. Rozumiem , że teraz Ty decydujesz , którego piłkarza Wisły można wyśmiewać i nazwać Analem Uryną ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Dlaczego więc Alan dzisiaj miałby być traktowany jako wzmocnienie? Fredrych, Mehremić, a ostatnio i Kone, który wskoczył do składu zupełnie niespodziewanie, są w obronie zawodnikami na takim poziomie, że Uryga niekoniecznie nam jest tutaj w tym momencie potrzebny. Mamy zdecydowanie większe problemy kadrowe w zespole niż pozycja środkowego obrońcy. Ale żeby nie było: fajnie, że Uryga wraca. Mam tylko nadzieję, że będzie teraz zdecydowanie lepszym piłkarzem, niż gdy się go kilka lat temu pozbywano. Wtedy grał tak dużo, bo mamy ogólną tendencję do promowania wychowanków trochę na siłę - nawet jeżeli ci jakoś specjalnie nie rokują i popełniają masę błędów (patrz: Daniel Brud czy Michał Czekaj). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Pisałem o moich uprzedzeniach do niego i nie chce znów burzy dla pokemonów robić. Dla mnie Uryga jest KOMPLEKSIARZEM, który chciał się za wszelką cenę odegrać na Wiśle (krakowskiej) i grać mecze życia przekłądając tym samym swoje dobro nad dobro klubów, w których grał. Nie trawie kompleksiarzy typu koroniarzy kieleckich. Urestwem do kwadratu jest pojazd po Rafale (mnie też irytowały przyjęcia na goleń i piłka odskakująca na 2 metry) i bronienie cholera wie dlaczego Urygi. Zawsze wychodze przed szereg i nie mam zamiaru piać z zachwytu jak swołocz nad Alanem czy za partactwem Savica, którego krytykowałem od samego początku, nawet w tych rzekomo świetnych meczach z początku roku. Lżony Boguski (sam pisałem Bogucki ale to z uśmiechem a nie pojazdem totalnym) i obrażany Kuba+Kmiecik a wychwalany Alan :]
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.05.2021 o godz. 17:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po nikim nie można i, proszę, nie rób tego.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Daj spokój, on do dzisiaj nie rozumie, że wtedy chodziło nie o fakt krytyki, tylko o formę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kto to jest ten kompleksiarz? Bo nie chciałbym, aby mnie nazwano potem hipokrytom
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj odeszło już 4 graczy Boguski, Basha, Burliga, Carlos , jadą ostro z kokosem w klubie
Do jutra już nikt nie zostanie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Z koksem to jechane było ciut wcześniej
I starczy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Szkoda Bashy zawsze go ceniłem, nigdy nie jechałem jak więkoszosć, wole 100 razy Bashe niż Savica, mimo, że Basha pod koniec notował przynajmniej jedną groźną stratę to i tak dawał więcej niż bezproduktywny Savic.
Oczywiście Czaro, że nie można dlatego tego nie robię :]
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.05.2021 o godz. 20:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
wietrzenie magazynów niczym w mediaexpert ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Basha w formie to top 3 ŚP w lidze. O ile przyzwoitą dyspozycje utrzymywał regularnie, o tyle szklany jest okrutnie (kiedyś pisałem na forum, że określanie go w ten sposób to przesada). Nie powinno się porównywać Savicia do Bashy, inne pozycje. Ten pierwszy powinien mieć zdecydowanie lepsze liczby, jako że gra 10/skrzydło.
![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Bardzo mi sie podoba Gruszkowski , moze w koncu bedzie prawdiwy WACHADŁOWY , bo chcemy czy nie gra z wachadłami to przyszłość futbolu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Coming out?
A może jednak wahadłowy i gra wahadłami? ![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niechby i był z niego tylko wahadłowy, to już będzie coś!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Przepraszam za ten błąd ortograficzny.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
A i wytłumacz mi jesZcze jak mógł przekładać swoje dobro nad dobro klubu w którym grał? Czyli strzelając Dla Wisły Płock bramki w. Meczu z Wisłą Kraków nie dawał tejże punktów i wygranych spotkań tylko przekładała swój interes nad dobro klubu
Ostatnio edytowane przez wiertar : 17.05.2021 o godz. 22:49.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ty to masz szansę być większą gwiazdą i pośmiewiskiem tego forum od Napoleona ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|