|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przecież on wyraził tylko swoją opinie, od tego jest forum.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak dla mnie Mehremic kiedy występował po lewej stronie był solidniejszy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Uryga, Frydrych, Mehremic, Radakovic i nawet Kone pokazuje że akurat sciąganie obrońców idzie nam nieźle. Gorzej z pomocą j napadem. Akurat zastąpienie Sadloka będzie najmniejszym problemem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Mehremic, Radakovic i Kone jako dowód ze ściąganie obrońców idzie nam dobrze ? Chyba oglądaliśmy inny sezon. Ci trzej poziomem pasują do Korony Hunsdorferow. Turystyka piłkarska w pełnej krasie.
Ostatnio edytowane przez pomeran : 13.05.2021 o godz. 18:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Lewonożni boczni obrońcy i/lub wahadłowi są trudniejsi do ściągnięcia. Przed Sadlokiem mieliśmy na tej pozycji problemy, tak samo do tej pory próby znalezienia choćby zmiennika zakończyły się porażką. Pietrzak wypalił na chwilę przed końcem kontuzji i zaraz go nie było. Kompletnie nie kupuję tego optymizmu. Osobiście wolałbym żeby następca Sadloka rywalizował z nim o miejsce na wypadek gdyby okazał się Abramowiczem. Podejrzewam że nie będziemy grali ofensywnej piłki dlatego dobra obrona to konieczność. To że może być o wiele gorzej wiemy z obserwacji Abramowicza, Szota i Szoty na lewej stronie, że o krótkim epizodzie Walukiewicza nie wspomnę. Z tym ostatnim fajnie byłoby ostrożniej postępować jak kiedyś z Grabowskim który wrzucony na głęboką wodę utonął. Bardziej widziałbym go na wypożyczeniu w pierwszej lidze jeśli jest za słaby, wielu piłkarzom ogranie tam bardzo pomogło.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.05.2021 o godz. 19:10.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Co ty masz z tym Walukiewiczem? To jakaś obsesja czy robisz sobie jaja?
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
widzę, że na forum dla odmiany ujawniła się GPS Grupa Popierających Sadloka.
Jak dla mnie, pożegnam go bez żalu Pa, Maćku: ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Z tymi pożegnaniami bez żalu to bym był ostrożny, niejeden myślę żegnał bez żalu czy Nuneza, czy Jirsaka czy Stjepanowica, czy Halilovica, czy Savicevica, bo wydawało się (WTEDY), że takich przeciętnych graczy jest od za... i tyci tyci i to za grosze. I co, skończyliśmy ten łańcuszek na Mawutorze, w przyszłości pewnie będziemy za nim tęsknić i z rozrzewieniem wspominać obecne czasy xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
|
|
Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Oprócz Nuneza w piłkę grają jeszcze Biton, Bunoza, Jovanović i Mały. Kogoś byście widzieli z tego ostatniego dobrego sezonu Wisły?
Ostatnio edytowane przez DemekMaciek : 13.05.2021 o godz. 21:38.
![]()
"Proszę Państwa, niesamowita sytuacja! Właśnie dostajemy informację - gol na 2-2 dla Odense i to oznacza, że jeśli tam się nic nie zmieni, ze Wisła będzie grać wiosną w europejskich pucharach!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja bym się nie obraził jakby Maaskant postanowił do nas zajrzeć.
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Tak jak pisali Sadlok jeszcze na środek się nada. W naszej sytuacji - drużyny aspirującej na środek tabeli to piłkarz niezbędny jakkolwiek smutno to nie brzmi :/
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 13.05.2021 o godz. 22:49.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Przyszedł za sporą kasę Wachowiak - zostanie Mehremic i mamy 2 na lewą obronę. Sadlok dzięki za lata gry - ale już się do Nas nie nadaje - finansowo i sportowo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W końcowym rozrachunku każdy w tym klubie powinien być na sprzedaż.
Byłoby jednak miło, żeby w przypadku gdy klub już się na to zdecyduje, to żeby w zanadrzu było jakieś sensowne zastępstwo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Ostatnie 10 lat: Bunoza dawał radę Później był Sadlok Przez jeden sezon Pietrzak dawał radę Przez jeden sezon mieliśmy Matije Spicica i dawał radę jako zmiennik Guerrier przyszedł jako LO, natomiast szybko został przesunięty do pomocy ze świetnym skutkiem No i awaryjnie był Burliga Odpady: Fredriksen, Mojta, Mysle że wszystko rozbija się o budżet i nie wiem czy akurat jest większy problem ze znalezieniem LO niż bramkostrzelnego napastnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
O czym w ogóle rozmowa?!
Jeżeli tylko ktokolwiek chce dać pieniążki za Sadloka to w naszej obecnej sytuacji należy go ładnie pożegnać, pamiątkowa koszulka i czekać na przelew. Nie jest zawodnikiem dającym oczekiwaną jakość, nie jest tani w utrzymaniu no i jego potencjał sprzedażowy spada z każdym rokiem. Nawet biorąc pod uwagę, że w transfery zakupowe to my za bardzo ostatnio nie umiemy, to z obecnej kadry mamy Mehremica i Wachowiaka. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mnie przeraża perspektywa tego, że ważne umowy będą mieli Chuca i Savić.
Jeśli potwierdzą się plotki, że staramy się o zatrudnienie Artura Płatka, to będzie to kolejne potwierdzenie, jak u nas wygląda zarządzanie pionem sportowym. Zatrudniamy chyba jedynego dyrektora sportowego, o którym pisze się i mówi w mediach, że jest dobry. To w ogóle prawda, ktoś ogarnia tego Górnika? ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie o to chodzi że ściągnie tutaj gwiazdy, raczej liczę na sensownych wyrobników pasujących do tego co mamy grać, czymkolwiek by to nie było.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.05.2021 o godz. 09:53.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
przecież jego z Cracovii pogonili kiedyś
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
W Cracovii był trenerem. Potem jeszcze gdzieś trenował i później poszedł w skauting i dobrze mu to idzie. W opinii publicznej funkcjonuje jako top3 polskich dyrektorów sportowych w Polsce, ściągnięcie go do nas i danie sporej władzy może być bardzo dobrym ruchem. Przymierzany był do Jagi i Lecha, więc jak pójdzie do nas to wg mnie spory sukces i jedna z sensowniejszych decyzji naszego zarządu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jako trenera. Co ma piernik do wiatraka?
Moim zdaniem poprawienie jakości transferów będzie ważniejsze niż nowy trener.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.05.2021 o godz. 10:38.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ewentualne zatrudnienie Płatka oznacza, że nie będzie Brosza i na odwrót.
![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|