The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2021, 20:07
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
No nie wiem, ja się tam zaśmiałem. Zwykle się z panem Czeperachem nie zgadzałem, ale wątpliwości, że jest znacznie inteligentniejszy od Ciebie nie mam żadnych.
Ludzie dziwicie się, że kwas jest w szatni, a sami sobie skaczecie do gardeł. Przyjdzie taka ruda pała (to nie do Ciebie askeczup i będzie kłótnie prowokował pisząc o inteligencji, zakładając tym samym jak ułom bez żadnej wiedzy i dowodów:
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
dla mnie jednoznacznie jest niestety kompromitacją trio ( a głównie Kuby , przy założeniu że to on z tego trio najbardziej do tego kwasu sie przyłożył )
Nie posądzałem go nigdy o myślenie, ale tak jak zalecałem - mógł milczeć i tylko tematy meczowe zakładać , a wypisuje brednie bez poparcia. Jak można na podstawie jednej poszlaki typu "właściciel w szatni" pisać w taki sposób? Piałem wielokrotnie : nikt z tutaj się wypowiadających nie ma żadnej wiedzy w temacie, a takie domysły dowodzą o dnie intelektualnym. Człowiek świadomy nigdy w życiu nie pomyślałby nawet w taki sposób.

Jedynie Serek coś więcej wie, więc poczytajcie go i próbujcie zrozumieć, a nie na przekór wtłaczajcie swoje bezmyślne teorie na przekór jemu, bo wy też chcecie coś na siłę wymyśleć.

Bezwzględnie zabieg lobotomii wskazany dla czerepucha, nic by nie stracił, a mógłby tylko zyskać - przestałby przynajmniej bajki opowiadać

ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Obrona: Frydrych, Kone, Gruszkowski, Szot, Szota, Sadlok, Wachowiak. Przecież ja nawet do pomocników nie doszedłem, a naliczyłem 7, którzy niemal ze 100% pewnością zostaną.
Ten Kone to co robi w tej wyliczance ? (kontrakt obowiązujący do 30 czerwca 2021 roku.)
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 07.05.2021 o godz. 20:11.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów