ashkeczup napisał(a):

|
No nie wiem, ja się tam zaśmiałem. Zwykle się z panem Czeperachem nie zgadzałem, ale wątpliwości, że jest znacznie inteligentniejszy od Ciebie nie mam żadnych.
|
Ludzie dziwicie się, że kwas jest w szatni, a sami sobie skaczecie do gardeł. Przyjdzie taka ruda pała (to nie do Ciebie askeczup

i będzie kłótnie prowokował pisząc o inteligencji, zakładając tym samym jak ułom bez żadnej wiedzy i dowodów:
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):

|
dla mnie jednoznacznie jest niestety kompromitacją trio ( a głównie Kuby , przy założeniu że to on z tego trio najbardziej do tego kwasu sie przyłożył )
|
Nie posądzałem go nigdy o myślenie, ale tak jak zalecałem - mógł milczeć i tylko tematy meczowe zakładać , a wypisuje brednie bez poparcia. Jak można na podstawie jednej poszlaki typu "właściciel w szatni" pisać w taki sposób? Piałem wielokrotnie : nikt z tutaj się wypowiadających nie ma żadnej wiedzy w temacie, a takie domysły dowodzą o dnie intelektualnym. Człowiek świadomy nigdy w życiu nie pomyślałby nawet w taki sposób.
Jedynie Serek coś więcej wie, więc poczytajcie go i próbujcie zrozumieć, a nie na przekór wtłaczajcie swoje bezmyślne teorie na przekór jemu, bo wy też chcecie coś na siłę wymyśleć.
Bezwzględnie zabieg lobotomii wskazany dla czerepucha, nic by nie stracił, a mógłby tylko zyskać - przestałby przynajmniej bajki opowiadać
ashkeczup napisał(a):

|
Obrona: Frydrych, Kone, Gruszkowski, Szot, Szota, Sadlok, Wachowiak. Przecież ja nawet do pomocników nie doszedłem, a naliczyłem 7, którzy niemal ze 100% pewnością zostaną.
|
Ten Kone to co robi w tej wyliczance ? (kontrakt obowiązujący do 30 czerwca 2021 roku.)