The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2020, 16:12
Konrad. napisał(a):Wyświetl post

Strzelilśmy bramkę i NIE COFNELIŚMY SIĘ, tylko atakowaliśmy dalej - efekt bramka.
Strzelilśmy drugą bramkę i NIE COFNELIŚMY SIĘ, tylko atakowaliśmy dalej - efekt bramka.
Strzelilśmy trzecią bramkę i NIE COFNELIŚMY SIĘ, tylko atakowaliśmy dalej - efekt bramka.Strzelilśmy czwartą bramkę i NIE COFNELIŚMY SIĘ, tylko atakowaliśmy dalej - efekt bramka.Strzelilśmy piątą bramkę i NIE COFNELIŚMY SIĘ, tylko atakowaliśmy dalej - efekt bramka.Strzelilśmy szóstą bramkę i NIE COFNELIŚMY SIĘ, tylko atakowaliśmy dalej - efekt prawie gol po strzale Abramowicza i kilka innych sytuacji.

A to, że później graliśmy z mniejszą intensywnością? Wy tak poważnie?

Przecież 99% drużyn w naszej lidze i z 90% w Europie tak robi przy prowadzeniu dwoma, trzema bramkami. Zaczyna się zwalnianie akcji, symulowanie fauli i urazów (tutaj rządzą drużyny Probierza, których piłkarze umierają przy 1-0), przeciąganie zmian...

My nawet przy 6-0 czegoś takiego nie robiliśmy...

Absurd te wasze posty.

JA pisałem w kontekście tego co działo się po 60 minucie, po strzleniu OSTATNIEJ bramki, a nie po strzeleniu pierwszej - szukałem usprawiedliwnień niezadowolenia, co nie oznacza, że się z tym zgadzam bo nigdzie tego nie napisałem, więc nie pisz, że bredzę.

Konrad. napisał(a):Wyświetl post

Przecież 99% drużyn w naszej lidze i z 90% w Europie tak robi przy prowadzeniu dwoma, trzema bramkami. Zaczyna się zwalnianie akcji, symulowanie fauli i urazów (tutaj rządzą drużyny Probierza, których piłkarze umierają przy 1-0), przeciąganie zmian...

LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
... (a czy jest to 0:6 czy 0:9 jak dla mnie większej różnicy nie robi, przecież legła też mogłaby nam wsadzić z 3 bramki więcej, zawsze można, wynik był pod kontrolą, losy przesądzone, nie widziałem sensu, aby piłkarze mieli iść na całośc i ryzykować np ZDROWIE, przecież to nawet Barcelna spuszcza z tonu jak ma 5:0)...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 21.10.2020 o godz. 16:18.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów