![]() |
[VII kolejka] Stal Mielec - Wisła Kraków, 18-10-2020, 15:00
https://i.imgur.com/3iTWjPM.png
Aktualna tabela: https://i.imgur.com/NLFf4LR.png Zestaw par nadchodzącej kolejki: https://i.imgur.com/fvq5m8Q.png A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) https://i.imgur.com/zoZ6o91.png Zapraszam do dyskusji :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: |
temat zakładam a czy mecz bedzie to siee okaze
|
Cytat:
Dwa najważniejsze mecze w tej rundzie (oprócz Derbów) przed nami. 6 punktów obowiązkowe! |
Cytat:
Szczerze mówiąc to póki nie zobaczę pilkarzy na rozgrzewce przed meczem to nie wierzę że się odbędzie. Chyba jeszcze będą robić jakieś testy przed spotkaniem? I druga sprawa to kto tam w ogóle zagra... |
Cytat:
|
Trudno wyczuć, jak będzie wyglądać gra po przerwie na reprezentacje. Czy tak, jak z Górnikiem, czy też powrócą do wcześniej prezentowanego stylu.
Jeśli to pierwsze, to jest szansa na trochę optymizmu, ale jeśli wrócą do poprzedniej "kaszany" to boję się o skutki. Trener ma przewagę, bo zna dobrze przeciwnika i mam nadzieję, że to wykorzysta. No cóż czas na chwilę prawdy. |
Porażka musi być równa z wyrzuceniem trenera. Nie wyobrażam sobie innego scenariusza. Jeśli kryzys po tej przerwie nie został zażegnany, to nie ma już żadnych przesłanek, by go zostawić.
|
Cytat:
Mało mamy problemów na głowie? Kolejna decyzja rządu poleciało nam kilka mln wpływów z biletów i dni meczowych do końca roku. |
Cytat:
|
Jest już gdzieś podana 20 tka meczowa? Jeśli nie to kiedy będzie?
|
Cytat:
|
Przecież w tym meczu może być 5-0, 0-0, albo 0-5. nic nie wiadomo. kto chory, kto zdrowy, jak trenowali, w jakiej są formie, kto nie może grać... Ostatnia przerwa pandemiczna zrobiła nam kuku i w Gliwicach dostaliśmy w łeb. Patrząc na tabelę, to nie wiem jak Wisła ma zamiar to zrobić czy po dobroci, sportowemu, czy po gangstersku, ale ten mecz musimy wygrać. Liczę na doświadczenie, łut szczęścia, piłkarską dojrzałość. Oby się udało.
|
I jak tutaj zwolnić Skowronka w takich okolicznościach?
|
Zastanawiamy się czy mecz dojdzie do skutku, czy będziemy mieli w kadrze kilkunastu piłkarzy uprawnionych do gry a tu głosy o zwalnianiu trenera ....
|
Chwila, chwila. Przecież na konferencji przedmeczowej fakt odbycia meczu został potwierdzony. Jak również wyjątkowa mobilizacja drużyny oraz dobrze przepracowany mikrocyklu.
|
Jak nie wygramy ze Stalą i Podbeskidziem , to już nie wiem z kim w tej lidze wygramy ?
|
Z Rakowem oczywiście :P
|
Ja tu moze napisze zanim sie zacznie pochwalne wycie, ktore nastapi zaraz po wyciu o zwalnianiu Skowronka - to Stal taka słaba :D i tak o nic nie gramy, nie ma sie czym podniecac :D Dograc sezon, wyjebac Janickich, Becirajow, Silvow i dobrac takich Frydrychow i innych Yeboahow i moze beda emocje w przyszlym sezonie.
|
Cytat:
|
jak uda sie wygrac z Podbeskidziem i jakis remis z Lechia to juz zlapiemy spokoj na dlugo
|
Najgorzej, ze my od 6 bramki wygladamy tak samo. Nie pamietaja juz pilkarzyki o Warszawie i 0-7. Tam sie nikt nie litowal, a im sie juz biegac nie chce, upokorzyc doszczetnie rywala tez nie za bardzo chca (sytuacja Abramowicza wg mnie to celowe pudlo) i wygladaja jakby nawet chcieli dac cos Stali strzelic. Zalosne, zamiast gdy jest okazja to pojechac ich chocby i 10-0, to nie, po co.
|
No mogliby docisnąć ;). Wolny dla nich ...
|
Nie wierze w to, ale udalo sie im spier*dolic nawet cos takiego jak zwyciestwo 6-0. To co robimy od 6 bramki to jest zwyczajnie kryminał. Raz na nie wiem 10, 20, 50 lat mozna bylo zrobic dwucyfrowke, to sie litujemy jak ostanie łajzy. Szkoda, ze nad nami sie tak nikt nie lituje gdy się dajemy jechac ile wlezie.
|
Będzie tak jak wiosną sezon temu - Wisła zaczęła punktować to zawiesili rozgrywki.
|
Odwrotnie niż przy 0-7 z Legią, chyba jednak wolałbym sześć zwycięstw po 1-0, niż jedno 6-0...
|
6-0, chyba 10+ setek (w tym przynajmniej 3 w ostatnich 30 minutach), a tu narzekanie:)
Od wehrmachta, który zawsze cisnął po Plewce, no co za niespodzianka:) |
Cytat:
|
Brawo brawo brawo
Rozpisywać się nie ma co bo graliśmy bez przeciwnika Natomiast cieszy mnogość sytuacji Faktycznie trochę szkoda, bo jakby ich docisnąć w końcówce to mogłaby być dwucyfrowka Szkoda tylko że Jean Carlos nic nie strzelił bo świetny mecz zagrał tylko wykończenia zabrakło |
Drogi Sanepidzie!
Tfu, drogi Trenerze! Kogokolwiek za Sadloka i nie więcej nie kombinujemy ze składem na BB :-) |
Cytat:
JPR - wygrana 6-0 a kolejny "oszołom" szuka dziury w całym. Dramat. Kolejne dziecko "Cupiałowe". |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl