The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2020, 15:58
forthy napisał(a):Wyświetl post
6-0, chyba 10+ setek (w tym przynajmniej 3 w ostatnich 30 minutach), a tu narzekanie

Od wehrmachta, który zawsze cisnął po Plewce, no co za niespodzianka
W Plewke to ja jeszcze dluuuuuuugo nie uwierze, 2 dobre mecze tego nie zmienia. Nadal jest to dla mnie nowe wcielenie Boguskiego i tak jak Boguski nas meczy ileś tam lat, to Plewka tez bedzie kilkanascie kolejnych
Odpowiedz cytując
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Stary 18.10.2020, 15:59
@Weh...t (sorry, nie przejdzie mi to słowo przez klawiaturę):
- Abramowicz celowe pudło?!
Pijesz? Ćpasz? Masz gorączkę?
Przecież rzut rożny był po tej sytuacji dla nas ... Nie wyłapałeś przypadkiem czemu?
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 18.10.2020, 16:00
Nie popadałbym w hurraoptymizm, Stal zagrała dno dna.
Wynik oczywiście cieszy, mam nadzieję, że da kopa piłkarzom przed kolejnymi spotkaniami.
Coś mi się zdaje, że prędzej zarobimy na Yeboahu niż Olku

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 18.10.2020, 16:05
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Nie popadałbym w hurraoptymizm, Stal zagrała dno dna.
Wynik oczywiście cieszy, mam nadzieję, że da kopa piłkarzom przed kolejnymi spotkaniami.
Coś mi się zdaje, że prędzej zarobimy na Yeboahu niż Olku
Tylko ci się zdaje. Piłkarz "wypluty" przez Zachód nie przekona managerów meczami ze Stalą, ale meczami w pucharach, albo solidnymi statystykami na koniec sezonu. No chyba że kierunek rosyjski. Ale i ta nie będą to pieniądze porównywalne do kasy za Olka. Uwierz mi, jest mega bonus za bycie młodym talentem. Yeboah stracił tą łatkę i jest w niższej lidze finansowej jesli chodzi o transfery z naszej ligi.

Co nie zmienia faktu że 2 gole i asysta + wiele wygranych pojedynków na boku robiły różnicę. Świetny jego mecz.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Stary 18.10.2020, 16:06
Pierwsza wygrana od lipca, w dodatku 6-0. A tutaj narzekanie.. Polska w pigułce
Odpowiedz cytując
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Stary 18.10.2020, 16:09
kbr napisał(a):Wyświetl post
Pierwsza wygrana od lipca, w dodatku 6-0. A tutaj narzekanie.. Polska w pigułce
Polska w pigułce, to samozachwyt i minimalizm Przeciwnik lezal i kwiczal, a my gdy sie zorientowalismy, ze nie gramy poważnych zawodow, tylko w jakaś gre znęcania sie nad slabszym stwierdzilismy, ze "o nie, nie, nie, my sie tak nie bawimy". Szkoda, odbije sie to, jak zawsze pozniej, bo mentalnosci nie zmienisz.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 18.10.2020, 16:11
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Tylko ci się zdaje. Piłkarz "wypluty" przez Zachód nie przekona managerów meczami ze Stalą, ale meczami w pucharach, albo solidnymi statystykami na koniec sezonu. No chyba że kierunek rosyjski. Ale i ta nie będą to pieniądze porównywalne do kasy za Olka. Uwierz mi, jest mega bonus za bycie młodym talentem. Yeboah stracił tą łatkę i jest w niższej lidze finansowej jesli chodzi o transfery z naszej ligi.

Co nie zmienia faktu że 2 gole i asysta + wiele wygranych pojedynków na boku robiły różnicę. Świetny jego mecz.
Jestem sobie w stanie wyobrazić sytuację, w której z klubami typu Stal Mielec zrobi na koniec sezonu 10 asyst/8 goli i pojedzie do średniaka ligi tureckiej za 1 - 1,5 mln euro. Na chwilę obecną Olek statystyk nie robi, bo przegrywa rywalizację o pierwszy skład, za piękne oczy nikt go za 5 baniek na zachód nie kupi.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 18.10.2020, 16:14
Wehrmacht napisał(a):Wyświetl post
Polska w pigułce, to samozachwyt i minimalizm Przeciwnik lezal i kwiczal, a my gdy sie zorientowalismy, ze nie gramy poważnych zawodow, tylko w jakaś gre znęcania sie nad slabszym stwierdzilismy, ze "o nie, nie, nie, my sie tak nie bawimy". Szkoda, odbije sie to, jak zawsze pozniej, bo mentalnosci nie zmienisz.
Jeszcze raz napiszę - kto miał pociągnąć naszą grę? Nasi piłkarze sporo biegali i dawali z siebie wszystko do 60 minuty a potem kto miał zapewnić tempo gry? Był tylko 1 Mak.

Stal w tym czasie zrobiła wszystkie zmiany. Jeszcze raz pytam oszołomie - kto miał ciągnąc grę? Widziałeś Forbsa od 60 minuty? Lubię takie radonse "popierdywania" jakie uprawiasz. Zero argumentów - tylko - bo mogli wyżej. Mogli wyżej, ale jakby atakowali a nie mieli sił wracac do obrony to byłoby 7-4...
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 18.10.2020, 16:18
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Jestem sobie w stanie wyobrazić sytuację, w której z klubami typu Stal Mielec zrobi na koniec sezonu 10 asyst/8 goli i pojedzie do średniaka ligi tureckiej za 1 - 1,5 mln euro. Na chwilę obecną Olek statystyk nie robi, bo przegrywa rywalizację o pierwszy skład, za piękne oczy nikt go za 5 baniek na zachód nie kupi.
Kupi kupi. Uwierz. On ma raptem 18 lat - ma 2 sezony zeby strzelić tych 10 goli. To wystarczy. Nie wiem jaka kwota odstępnego jest wpisana - ale normalnie po "takim wyczynie" byłoby 5 mln euro na stole.

Przykład Białka i Klimali powinien dać ci do myślenia
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 18.10.2020, 16:23
wehrmacht napisał(a):Wyświetl post
nie wierze w to, ale udalo sie im spier*dolic nawet cos takiego jak zwyciestwo 6-0. To co robimy od 6 bramki to jest zwyczajnie kryminał. Raz na nie wiem 10, 20, 50 lat mozna bylo zrobic dwucyfrowke, to sie litujemy jak ostanie łajzy. Szkoda, ze nad nami sie tak nikt nie lituje gdy się dajemy jechac ile wlezie.
Trafione w sedno.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 18.10.2020 o godz. 16:27.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 18.10.2020, 16:24
No widać już efekty pracy nowego trenera, drużyna jakby odmieniona.

A nie, czekaj...
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.10.2020, 16:32
Jeżeli mieć o coś pretensje, to o to, że przy stanie 0:6 pozwolili sobie na nonszalanckie zagrywki w obronie.

A tak w ogóle nie ma co wydziwiać, że Stal słaba.
Nawet ze słabym przeciwnikiem trzeba okazje stworzyć a potem je wykorzystać.
A z jednym i drugim mieliśmy dużo problemów.
Jakiś postęp zatem jest.

Frydrych wyrasta na lidera drużyny.

Miejmy nadzieję, że nieobecni szybko dojdą do zdrowia i powrócą, bo skala nieobecności nieco mnie przeraziła.
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 18.10.2020, 16:33
Dobry mecz z naszej strony. Forbes się z przodu bardzo przyda- nie koniecznie do strzelania bramek.
Ciekawe czy w Płockach czy innych zadupiach płaczą kiedy wygrywają z beznadziejną Wisłą z Krakowa...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.10.2020, 16:44
Jeszcze raz napiszę - kto miał pociągnąć naszą grę? Nasi piłkarze sporo biegali i dawali z siebie wszystko do 60 minuty a potem kto miał zapewnić tempo gry? Był tylko 1 Mak.

Stal w tym czasie zrobiła wszystkie zmiany. Jeszcze raz pytam oszołomie - kto miał ciągnąc grę? Widziałeś Forbsa od 60 minuty? Lubię takie radonse "popierdywania" jakie uprawiasz. Zero argumentów - tylko - bo mogli wyżej. Mogli wyżej, ale jakby atakowali a nie mieli sił wracac do obrony to byłoby 7-4...
I dlatego od 60 minuty zamiast podawać do przodu to podawali do tyłu? I niechby było 7:4 co to zmienia? A może byłoby 10:2. Dalej jest ten sam problem kunktatorstwo. w 10 min drugiej połowy strzelili trzy bramki i zgłupieli z nadmiaru szczęścia. Zamiast dalej się budować położyli lagę w głowach to zostanie...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 18.10.2020, 16:48
No ba, żeby zamiast wygrać 9-0 poprzestali na 6-0...

Trzeba wywalić trenera po tym meczu...
Ddf
Odpowiedz cytując
Raffaello89
Member

Od: 01.2015

Stary 18.10.2020, 16:48
Wehrmacht napisał(a):Wyświetl post
Za swój login powinieneś już bana dostać ty ....o jebana a drugi za swoje mądrości. To już definitywny czas pożegnać to forum. Żegnam bez żalu 😂
Wisła Kraków.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 18.10.2020, 16:50
brawo za wynik - brawo za bramki - ale tak szczerze to ten mecz jednak nie jest wykladnikiem niczego - tak dramatycznie slabej druzyny jak Stal nie widialem od czasu druzyny Stolarczyka w Warszawie - mysle ze Wieczysta dzis tez ten mecz spokojnie by wygrala
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 18.10.2020, 16:51
Drozd napisał(a):Wyświetl post
I dlatego od 60 minuty zamiast podawać do przodu to podawali do tyłu? I niechby było 7:4 co to zmienia? A może byłoby 10:2. Dalej jest ten sam problem kunktatorstwo. w 10 min drugiej połowy strzelili trzy bramki i zgłupieli z nadmiaru szczęścia. Zamiast dalej się budować położyli lagę w głowach to zostanie...
Skowronek ma inna wizje gry niż Stolarczyk jak widać. Może dla ciebie nie ma różnicy, ale ja wole wynik 6-0 niz 7-4. 0 z tyłu wg mnie bardzie buduje niz kilka straconych goli bo brak sił.

Zresztą nie dziwi mnie że sie pojawiłeś, w końcu jest zawsze powód żeby sobie ponarzekać - wszak mogliśmy wygrać - 20 do 0. 10 to wszak mało. Skład lichy? A hooj - jakie to ma znaczenie. No chyba nie jesteś minimalistą? Ja mówię moglismy wygrac 20 do 0. Przebijesz mnie?

btw
Nie pomyslałeś że gralismy przez 60 minut bardzo intensywnie i nie mielismy sił na kolejne sprinty Forbsa i innych po 60 minucie?

Wermacht nie potrafił udzielic odpowiedzi - może ty napiszesz, kto miał po 60 minucie ciągnać grę? Gruby Beciraj?

gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
brawo za wynik - brawo za bramki - ale tak szczerze to ten mecz jednak nie jest wykladnikiem niczego - tak dramatycznie slabej druzyny jak Stal nie widialem od czasu druzyny Stolarczyka w Warszawie - mysle ze Wieczysta dzis tez ten mecz spokojnie by wygrala
Taki wynik jest najczęściej wypadkową obu, słabej formy rywala i dobrej naszej. Rozumiem ze przez gardło nie przejdzie ci że nasi piłkarze zasłużyli na brawa po takim meczu? Wygrali za nisko?
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 18.10.2020 o godz. 16:55.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 18.10.2020, 17:02
Skowronek ma inna wizje gry niż Stolarczyk jak widać. Może dla ciebie nie ma różnicy, ale ja wole wynik 6-0 niz 7-4. 0 z tyłu wg mnie bardzie buduje niz kilka straconych goli bo brak sił.

Zresztą nie dziwi mnie że sie pojawiłeś, w końcu jest zawsze powód żeby sobie ponarzekać - wszak mogliśmy wygrać - 20 do 0. 10 to wszak mało. Skład lichy? A hooj - jakie to ma znaczenie. No chyba nie jesteś minimalistą? Ja mówię moglismy wygrac 20 do 0. Przebijesz mnie?

btw
Nie pomyslałeś że gralismy przez 60 minut bardzo intensywnie i nie mielismy sił na kolejne sprinty Forbsa i innych po 60 minucie?

Wermacht nie potrafił udzielic odpowiedzi - może ty napiszesz, kto miał po 60 minucie ciągnać grę? Gruby Beciraj?

Taki wynik jest najczęściej wypadkową obu, słabej formy rywala i dobrej naszej. Rozumiem ze przez gardło nie przejdzie ci że nasi piłkarze zasłużyli na brawa po takim meczu? Wygrali za nisko?
chlopie - ciskasz sie jak zyd po pustym sklepie- napisalem ze brawo itp - kozakuj dalej twardzielu - nie odpowiadaj juz - narka
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 18.10.2020, 17:05
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
chlopie - ciskasz sie jak zyd po pustym sklepie- napisalem ze brawo itp - kozakuj dalej twardzielu - nie odpowiadaj juz - narka
Sorry przepraszam - uciekł mi początek twoje wypowiedzi i widziałem tylko drugą część.

btw
Bez niepotrzebnych ciśnień
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 18.10.2020, 17:56
Brak sił w 60 minucie? Bo grali intensywnie? Moim zdaniem to nie brak sił tylko kunktatorstwo. Mak który wszedł z nowymi siłami każdą piłkę grał do tyłu. Pewnie takie dostał zadanie. Jak tylko pograli do przodu pojawiały się kolejne okazje. Bo Stal dzisiaj bez trenera grała na poziomie okręgówki i można jej było wtłuc 10 bez najmniejszego problemu, zwłaszcza że 6 było w 55 minucie.

Ale trener Skowronek ma inny styl, jak można wygrać to trzeba cieszyć się z remisu, a jak można wygrać 10:0 to lepiej przez 30 minut symulować grę bo tak i już...

Trzeba się cieszyć bo widać ze drużyna zaczyna się rozumieć i jest dobra atmosfera widać to było po 3 bramce. Martwi tylko to, że mogłoby być lepiej...

ps. Beqiraj zagrał elegancko tylko nie miał z kim grać bo reszta już człapała. Mimo to zagrał jedną super piłkę po której powinien być gol.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 18.10.2020 o godz. 18:02.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
pawelh1988
Junior Member

Od: 08.2013

Stary 18.10.2020, 18:13
Nie sądziłem, że można skrytykować trenera po wygraniu na wyjeździe 6:0
Ale kibice Wisły potrafią zawsze zaskoczyć...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 18.10.2020, 18:18
Pewnie że można, tak samo jak pochwalić po przegranej. Tylko musi być za co...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 18.10.2020, 18:22
Brak sił w 60 minucie? Bo grali intensywnie? Moim zdaniem to nie brak sił tylko kunktatorstwo. Mak który wszedł z nowymi siłami każdą piłkę grał do tyłu. Pewnie takie dostał zadanie. Jak tylko pograli do przodu pojawiały się kolejne okazje. Bo Stal dzisiaj bez trenera grała na poziomie okręgówki i można jej było wtłuc 10 bez najmniejszego problemu, zwłaszcza że 6 było w 55 minucie.

Ale trener Skowronek ma inny styl, jak można wygrać to trzeba cieszyć się z remisu, a jak można wygrać 10:0 to lepiej przez 30 minut symulować grę bo tak i już...

Trzeba się cieszyć bo widać ze drużyna zaczyna się rozumieć i jest dobra atmosfera widać to było po 3 bramce. Martwi tylko to, że mogłoby być lepiej...

ps. Beqiraj zagrał elegancko tylko nie miał z kim grać bo reszta już człapała. Mimo to zagrał jedną super piłkę po której powinien być gol.
Elegancko to ty masz zryty beret, żeby na siłe szukac do czego by sie tu przyjebać...
(Zważywszy ilu liderów nam wypadło -Kuba Savić Zukow)

Jesteś jak mąż z tego kawału o zonie co nie umiała gotować:

"W pewnym małżeństwie mąż po powrocie do domu regularnie prał swoją żonę bo nie umiała gotować. A to była przypalona pieczeń, a to źle przyprawiona zupa. Zdesperowana żona zawzięła się i zrobiła idealny dla męża obiad. Pachnący schabowy z kapustą, ciepły i dobrze przyprawiony rosół. Mąż tak patrzy i patrzy i nie ma się do czego przyczepić. A ręka go świerzbi. W końcu krzyczy - Co ku.wa krzywy makaron! I jeb okłada zonę"

Tyle jest warta twoja krytyka i opinia o meczu - "krzywy makaron w rosole". Jak ktoś chce to zawsze znajdzie powód żeby się przyjebać o coś - bo ma z góry założoną tezę. Żałosne to, ale to twój wybór.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 18.10.2020 o godz. 18:37.
Odpowiedz cytując
Arronax
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 18.10.2020, 18:23
Cieszy postawa Forbes'a. Pierwsza bramka, ogólnie fajnie grał, oby tak dalej a szybko wyjaśni wątpliwości czy warto go było podpisać.
Beqiraj trochę taki ... fat. Widać, że nieprzygotowany kompletnie.
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 18.10.2020, 18:27
Ej kurczę ja też zawsze krytykuje Wisle szczególnie ostatnimi tygodniami Ale przesadzaja niektórzy .dzis zagrali dobry mecz,szybkie łatwe zwyciestwo, nie pomysleliscie że może dobrze, że przy takim wyniku nie warto ryzykować urazow, nie przemeczac się ,nie gryźć trawy? Cieszyło by Was to, jak by wjezdzali wslizgami kartkowali się? Bylo 6:0 I już sobie pykali piłkę po mału mieli po prostu się już utrzymywać przy piłce. Dajcie spokój , na prawdę dobry wynik i gra też niezła.wiem że na tle słabego rywala Ale biorąc pod uwagę, że my też nie wystawilismy najmocniejszego składu ..

Beqiraj wygląda tragicznie, przy nim Forbes prezentuje się jak Ronaldo
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 18.10.2020 o godz. 18:41.
Odpowiedz cytując
santiago_1986
Member

Od: 07.2009

Stary 18.10.2020, 18:44
Cieszy, że wreszcie widać w naszej grze wypracowane na treningach schematy - szczególnie przy stałych fragmentach gry. Daje to podstawy by sądzić, że dzisiejszy mecz nie był w wykonaniu naszej drużyny wypadkiem przy pracy. Zobaczymy czy w kolejnych meczach drużyna pójdzie krok naprzód. Z Podbeskidziem wystarczy 1-0, ale wygrana to obowiązek, dający zastrzyk spokoju i pewności siebie.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 18.10.2020, 19:01
Przypominam, że jeszcze nie dawną ze Stalą w tej formie zagralibyśmy wyrównany mecz Nie ma co się na LM nastawiać ale jakiś postęp jest.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 18.10.2020, 19:09
Elegancko to ty masz zryty beret, żeby na siłe szukac do czego by sie tu przyjebać...
(Zważywszy ilu liderów nam wypadło -Kuba Savić Zukow)

Jesteś jak mąż z tego kawału o zonie co nie umiała gotować:

"W pewnym małżeństwie mąż po powrocie do domu regularnie prał swoją żonę bo nie umiała gotować. A to była przypalona pieczeń, a to źle przyprawiona zupa. Zdesperowana żona zawzięła się i zrobiła idealny dla męża obiad. Pachnący schabowy z kapustą, ciepły i dobrze przyprawiony rosół. Mąż tak patrzy i patrzy i nie ma się do czego przyczepić. A ręka go świerzbi. W końcu krzyczy - Co ku.wa krzywy makaron! I jeb okłada zonę"

Tyle jest warta twoja krytyka i opinia o meczu - "krzywy makaron w rosole". Jak ktoś chce to zawsze znajdzie powód żeby się przyjebać o coś - bo ma z góry założoną tezę. Żałosne to, ale to twój wybór.
Chłopie ogarnij się... kawałami się podpierasz?

Nie przyjebać tylko nawet w wygranym meczu ułożonym, zamiast grać swoje. nie mówię o gryzieniu trawy, ale jak jest do gry gość z przodu i z tyłu to gram do przodu. Ostatnie pół godziny uskuteczniamy znowu myśl taktyczną trenera Skowronka. Czyli nic nie robimy niech się przeciwnik męczy. Przykro mi ale drażni mnie taka postawa i będę się do niej przyczepiał.

Sam sobie strzelasz w stopę, tylu liderów nam wypadło, a do 55 minuty potrafimy wygrywać 6:0. Grając spokojnie i skutecznie. Widać było, że jesteśmy w gazie, dlaczego nagle przestajemy grac w ogóle. Nagle po strzeleniu akurat 6 bramki brakło sił? A dwie minuty wcześniej po 5 jeszcze były siły żeby strzelić szóstą? Nie, taka była decyzja, że przestajemy grać do przodu tylko gramy na czas i takie podejście zasługuje na zjebkę choćbyśmy wygrali 30:0.

Do 60 minuty nie miałem żadnej tezy, przyszedł silny gość do ataku graliśmy skutecznie ze słabym przeciwnikiem, cieszyła mnie radość z gry. Po 60 minucie obraz się zepsuł. Bo jakbyś nie wiedział ja nie oceniam tego co było tylko staram się przewidzieć co z tego może wyniknąć.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 18.10.2020, 19:12
Chłopie ogarnij się... kawałami się podpierasz?

Nie przyjebać tylko nawet w wygranym meczu ułożonym, zamiast grać swoje. nie mówię o gryzieniu trawy, ale jak jest do gry gość z przodu i z tyłu to gram do przodu. Ostatnie pół godziny uskuteczniamy znowu myśl taktyczną trenera Skowronka. Czyli nic nie robimy niech się przeciwnik męczy. Przykro mi ale drażni mnie taka postawa i będę się do niej przyczepiał.

Sam sobie strzelasz w stopę, tylu liderów nam wypadło, a do 55 minuty potrafimy wygrywać 6:0. Grając spokojnie i skutecznie. Widać było, że jesteśmy w gazie, dlaczego nagle przestajemy grac w ogóle. Nagle po strzeleniu akurat 6 bramki brakło sił? A dwie minuty wcześniej po 5 jeszcze były siły żeby strzelić szóstą? Nie, taka była decyzja, że przestajemy grać do przodu tylko gramy na czas i takie podejście zasługuje na zjebkę choćbyśmy wygrali 30:0.

Do 60 minuty nie miałem żadnej tezy, przyszedł silny gość do ataku graliśmy skutecznie ze słabym przeciwnikiem, cieszyła mnie radość z gry. Po 60 minucie obraz się zepsuł. Bo jakbyś nie wiedział ja nie oceniam tego co było tylko staram się przewidzieć co z tego może wyniknąć.
Weź już nie brnij. Szkoda czasu na ciebie "krzywy makaronie"...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów