The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2020, 12:15
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Co tylko sprawia, że wersja "dziennikarza" staje się jeszcze bardziej absurdalna.

I nie ma co bronić absurdów tym, że Jadczak gdzieś tam kiedyś tam odważył się nagłośnić haniebny wpływ Sharksów na klub (SA i TS). Ani z tego samego powodu obawiać się zaprotestować przeciwko głoszeniu przezeń absurdalnych oskarżeń.
Wtedy Jadczak też wydawał się nam (a przynajmniej mi) absurdalny. Jeśli tym razem zarzut był nieprawdziwy, to super. Bardzo się cieszę, bo chciałbym Wisły dobrze zorganizowanej, a do tego irytuje mnie olewanie zasad bezpieczeństwa.

masada napisał(a):Wyświetl post
Przecież w każdym okołowiślackim działaniu tej kreatury złe intencje śmierdzą na kilometr, ja nie mogę się nadziwić, że ktoś się jeszcze na to nabiera. Zajęcie się tematem Sharksów też wynikało przypuszczam z niezbyt wysokich pobudek, chodziło wyłącznie o nośny temat, kliki, fejm i ostatecznie oczywiście hajs. A że wyszło ostatecznie nam na dobre? Zdarza się i tak: .
Wątpię, żeby Jadczak był szczególnie złośliwy wobec Wisły. Podejrzewam, że prędzej ma taki złośliwy charakter, wyobraża sobie, że jątrzenie i złośliwości to rzetelność dziennikarska, a szukanie dziur w całym to dziennikarstwo śledcze. Gdyby nie Wisła, to pewnie byłby Widzew, albo inny sport, albo coś zupełnie innego. Ale wyszło nam na dobre i dobrze, więc niech sobie pisze. Jak coś napisze, to sprawdzić, czy prawdziwe i najwyżej zignorować. Przynajmniej dopóki nie są to kalumnie.
Ostatnio edytowane przez czaro : 29.09.2020 o godz. 12:18.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów