The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2020, 12:09
Przecież w każdym okołowiślackim działaniu tej kreatury złe intencje śmierdzą na kilometr, ja nie mogę się nadziwić, że ktoś się jeszcze na to nabiera. Zajęcie się tematem Sharksów też wynikało przypuszczam z niezbyt wysokich pobudek, chodziło wyłącznie o nośny temat, kliki, fejm i ostatecznie oczywiście hajs. A że wyszło ostatecznie nam na dobre? Zdarza się i tak: koleś, który wyrywając babci torebkę uratował ją jednocześnie przed wpadnięciem pod tramwaj też specjalnie na owacje nie zasługuje.
Poza tym mam wrażenie, że jego wpływ na cały proces upadku tego układu w Wiśle jest mocno przeceniany, to się już wszystko sypało pod własnym ciężarem, bez Jadczaka skończyło by się wszystko podobnie.

Czytaliście ten jego artykuł sprzed kilku dni o gejach na stadionach, Wiśle LGBT, Lechu LGBT itd? Ja na szczęście tylko wstęp, bo reszta była za paywallem, więc się nie musiałem denerwować ;D
Przecież on nie jest chyba kompletnie głupi, więc doskonale wie, że to są wszystko bzdury - oczywiście że zdarza się zapewne, że geje chodzą na mecze, jednak podchodzenie śmiertelnie poważnie do tych twitterowych manifestów tych niby-gejowskich środowisk, kiedy to oczywiste, że były one pisane typowo jajcarsko przez kibiców innych drużyn jest po prostu żenujące. No ale czego się nie robi dla hajsu, plus żeby się podlizać pryncypałom.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów