|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Proponuje miane nazwy tematu na Zlodzieje wlascicielami Wisly Krakow.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
proponuję więc założyć alternatywne stowarzyszenie i przekonać kibiców żeby dołączyli do Twojego stowarzyszenia. |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skoro tak twierdzisz, to mógłbyś wszystkich uświadomić na forum i wypisać, które to osoby są tym betonem?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
@Socios. Przychodzą nowi ludzie, zadają pytania o to w jaki sposób funkcjonujecie i kim w ogóle jesteście. Dostają odpowiedzi od członków Socios, że są głupi, albo że w ogóle są parchami. Bez jaj. Gdyby organizacja, w której pracuję tak traktowała swoich potencjalnych klientów, to już dawno by padła. Jak Wy chcecie przyciągnąć nowych członków?
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mógłbyś wkleić jakiś cytat z taką wypowiedzią? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() 1. To jest moja opinia, a nie chce rozpoczynać g burzy i dyskusji teraz zupełnie bez sensu. Na temat definicji betonu tego czy jest ciemna i jasna strona betonu i ogólnie polowania na czarownice. 2. Cześć ludzi, których miałem za "betonów" np na SB wypowiadało się bardzo rozsądnie po wypłynięciu całej tej sytuacji. Więc zakładam, że są też tacy co przejrzeli na oczy, ale ja o tym nie wiem. 3. Nawet jeśli Socios w części jest firmowane przez osoby za którymi osobiście (a właściwie za ich postami ) nie przepadam na dzień dzisiejszy działają prężnie, przejrzyście i starają się coś w tym bagnie robić konkretnego. Tak jak mówiłem ja się cieszę, że Socios podjęło taką decyzję i spokojnie poczekam na pytania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Masiota o odpowiedzialności Sarapaty:
https://sport.se.pl/pilka-nozna/ekst...vtG7-wU3h.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Gdybys mogl rozwinac ta wypowiedz? Bardzo to ciekawe co piszesz o tych kumatych betonach. Kto konkretnie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ale chyba pewne osoby nie zaprzeczą o swoich powiązaniach(przynajmniej tak pisały na forum przez lata, bo może waliły farmazonami)... mowa oczywiście o działających teraz prężnie w Socios(nicków nie będę wymieniał, bo stara gwardia forumowa pewnie wie o kogo chodzi). Były już opowieści kogo to nie znamy, co nie robiliśmy(i nie było to przeprowadzanie staruszki przez pasy...) i komu możemy spuścić wp*erdol. Shoutbox swego czasu był świadkiem tych patologicznych historii. Taka luźna uwaga od starego forumowicza.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zakładam, że to członek Socios skoro odpowiada na pytania skierowane do was. https://wislakrakow.com/forum/showpo...ostcount=16147
Ostatnio edytowane przez preseant : 02.01.2019 o godz. 17:04.
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
To teraz mi napisz, jak wydedukowałeś z tego wpisu, że użytkownik "artgal" jest członkiem Socios?
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Proszę cytat, a to że nie jest członkiem socios nie usprawiedliwia ich braku reakcji. Widać spodobało się kolegom więc żaden się nie odezwał.
Ostatnio edytowane przez toomo : 02.01.2019 o godz. 17:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
W tej chwili Socios rozlicza każdą złotówkę i wrzuca wszystkie informacje jawnie dla nas. Ja im ufam. Mam tylko nadzieję, że nie dadzą się podejść i zastraszyć ale nie sądzę.
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
Widzimy ze zniechęcanie do fajnej inicjatywy już sie zaczęło ale każdy ogarnięty wie ze to jest celowa akcja. ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oooooooo, chłopie, ja myślę że Socios odpowiadają również za dzisiejszy korek na Zakopiance. Przecież nie napisali, że nie odpowiadają.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Sama inicjatywa Socios jest mega pozytywna, niestety trafiła ona na mega niepodatny grunt, wszyscy wiemy dlaczego. Dobrą stroną tej sytuacji jest fakt że w tychże czasach, każdy patrzy Socios na ręce, co automatycznie pozwala tworzyć bezpieczne mechanizmy i szukać kolejnych rozwiązań które pokażą transparentność. Fakt, że w chwili obecnej nie starcza na opłacenie jednego zawodnika, sprowadzę bo bardzo mądrego cytatu: " Wielkie inicjatywy, zawsze mają skromny początek" Natomiast co najważniejsze, poza oczywistym, czyli totalnym odcięciem się od tego bagna w którym trwamy, osoby reprezentujące Socios, choćby na Piątkowej konferencji, ale i także w codziennych relacjach z osobami decyzyjnymi w TS, muszą jako reprezentanci społeczności kibicowskiej zawsze mówić "sprawdzam". Ale nie na zasadzie jak to było do tej pory gdzie na konferencjach na rzeczowe pytania było ze strony osób z Wisły "lanie wody". To musi być konkretne drążenie tematu, nawet jeżeli będą to tylko pięć pytań to każde musi być naprawdę trudne i dodatkowo nie może pozostać bez odpowiedzi.
Ostatnio edytowane przez Smuga85 : 02.01.2019 o godz. 17:21.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Już wyjaśniłem. Użytkownik odpowiada na pytania skierowane właśnie do Socios więc zakładam, że jest jednym z nich. Proste. Kolega powyżej zadał też pytanie, dlaczego nikt nie zareagował na taki post, Panie Moderatorze.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Słuchajcie drodzy koledzy, zadałem proste pytania do kolegów z socjos i zamiast konkretnych odpowiedzi zostałem przez kilka osób zaatakowany. Wy chcecie coś konkretnego budować, a nie potraficie na proste pytanie normalnie odpowiedzieć. Już straciłem wszelkie zainteresowanie, wasza reakcja jasno dała mi do zrozumienia że nie warto.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez toomo : 02.01.2019 o godz. 17:16.
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
Ale nie odpowiedziałeś nadal na drugie pytanie. Dlaczego mnie piszesz "do Was". Bardzo mnie to ciekawi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Po pierwsze - to nie jest prywatne forum Socios, mamy na nim swój oddzielny pokój i tam między sobą dyskutujemy. Jak chcesz dowiedzieć się więcej, to lepiej zapytaj tam gdzie trzeba - na naszym profilu fb, tt lub mailowo. Nikt Cię nie zlekceważy i dostaniesz odpowiedź na każde pytanie. Możesz być tego pewien. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|