|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
@Tonamini
Misiek stoi za wszystkimi |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Wszyscy stoją murem za Miśkiem, a Misiek stoi za murem!
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Najbardziej w całej tej szopce szkoda tych Panów...
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
co mnie ciekawi niezmiernie to to, że takie bombowe informacje wychodzą w niedzielę rano, dzień przed ,,kolejną ostateczną'' datą przejęcia. Mi to wygląda już na walkę na noże nowych właścicieli i TS .
|
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Wychodzi, że do czasu aż coś sie naprawde zmieni, słowa hymnu powinny brzmieć tak:
Wierny swojej drużynie NIE PRZYJDĘ na jej mecz... Głupio jakoś, ale tak wychodzi. Na wyjazd można jechać z czystym sumieniem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziś w Krakowie noc długich noży.
METAFORYCZNIE. Powód: Bo to metafora
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 30.12.2018 o godz. 21:52.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Tonamini no szkoda ich to prawda .Ale są zatrudnieni jako własne podmioty gospodarcze i przy upadłości nie dostaną nawet złotówki z tego co im Klub jest winien,wiec ciągle liczą na cud i że ktoś przejmie długi i ich spłaci .Nadzieja umiera ostatnia .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
@petred zauważył dość ciekawą rzecz. Wyciek w sumie nie wiadomo skąd dzień przed przyjściem mitycznego przelewu, zapowiedzi że nowi właściciele idą na noże z tą bandą złodziei, czyżby przepowiednie Filipskiego znów się sprawdziły, a wojna o której pisał zaczęła się już dziś rano?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() PATOLOGIA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Weź idź Panie z tym pajacem. Jak się okazuje 30k nie 300, a zastraszanie inwestorów to rozumiem te bluzgi na murach na Włodarskiego?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@El'kabat
jakie Wy? Jesteś normalny. Dla mnie screen jest autentyczny i tyle. A kasa jak była kradziona tak jest. Już za moją opinię o TS i podmiocie SKWK dostałem tu raz bana. Od 2016 roku nie byłem na ani 1 meczu Wisły, przestałem korzystać z infrastruktury klubu. Dla kogoś będę żydem, zdrajca (taki poziom małoletnich kibiców) a dla mnie to jedyne rozsądne wyjście aby nie wspierać bandytów. To co teraz można zrobić rozsądnie to czekać na ruch nowych inwestorów. I wyciągnąć wnioski na przyszłość. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żadnego przelewu nie będzie to jest ekipa sprzątająca. Posprząta i zgasi światło.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przysłowie chińskie na dziś:
Dobre przypadki zdarzają się zwykle tym, którzy mają wiele optymizmu Dziękuję. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
pokaż mi takich piłkarzy w innych ligach, gdzie wypłaty to setki euro. Żaden piłkarz nie byłby tak związany z Klubem jak nasi Piłkarze. co do przelewu to uważam, że p. Mats jak i Pietrowski czekają na informacje od Ly Vanny bo do końca sami nie wiedzą o co chodzi. Gość może faktycznie myślał, że przelew dojdzie szybciej lub nie bez powodu został, aż do Wigilii w Krakowie by zweryfikować dokładniej informacje o Wiśle i jej otoczeniu. Ly na pewno ma jeszcze innych doradców niż pozostałą ,,dwójkę" którą poznaliśmy. 3 mln EURO to na prawdę nie jest dużo, aby kupić Klub i jego piłkarzy. Dziennikarzom radzę, aby zmienili swoich informatorów w TS i w Krakowie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Najważniejsze że marzenka pozałatwiała najpilniejsze przelewy, a drużyna ch... z drużyną, w IV lidze pod przykrywką troski znowu się położy swoje brudne łapska.....
Złotówka od biletu , a to co haracz? czemu tylko 1 zł a nie 10 zł ![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jeszcze jedno przysłowie chińskie, specjalnie dla Was:
Gdy wieją wichry zmian, jedni budują mury, inni budują wiatraki. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wtedy wiekszosc dala sie nabrac na bojkot, ze niby chodzi o cos innego nie wplywy patologii na Wisle.
teraz ta patologia polozyla klub |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mylisz się.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
screeny od skwk tylko pokazują "transparentność" tej organizacji. wpłaty keszowe głównie oczywiscie bez opisów i poniżej limitu 15k, zrzut ekranu z rachunku pomocniczego a nie podstawowego/głównego... panowie, chcecie się bronić fejkami to się wysilcie trochę, macie czas kasa się zgadza, przyjemna niedziela.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
raindog napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Valencia : 30.12.2018 o godz. 12:34.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Powinieneś każdy dzień na forum od takiego jednego zaczynać. Może by przystopowało wybranych użytkowników. Weszliśmy na poziom polowania na czarownice. Każdy strzela do każdego. Póki co w przenośni... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@cinekw
w poniedziałek się przekonasz, że żadnego przelewu nie będzie. Wiem boli. Mnie też ale ja nic nie poradzę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ta zł w założeniach była ok szczytne cele a jak było i jest naprawdę tego nie wiem może wszystko ok .kasa poszła na oprawy itp . Fakt SKWK powinno się rozliczyć z tych pieniędzy a tu wchodzi kilka lat takich opłat po 1 zł .
http://skwk.pl/index.php/skwk/4-stow...od-biletu.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale jak Bednarz chciał zrobić porządek to bojkoty wymyślili, a teraz siedzą cicho... Wstyd mi za Ciebie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|