|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
https://www.gofin.pl/podatki/17,1,61...-15000-zl.html |
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
PS. Jak jest naprawdę i kto jest naiwny nie wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Bednarz im nie pasował to bojkotowali Wisłę, a jak kumaci przejęli władzę robiąc interesy i okradając swój wlasny klub to było już wszystko w porządku i siedzieli cicho, bo to byli swoi... Tacy z nich prawdziwi kibice...
Ostatnio edytowane przez heoij : 30.12.2018 o godz. 11:22.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Dziekuje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Jedyne co ich może oczyścić to podpisany przez urzędnika dokument pokazujący wyciągi z klubu z ostatnich parunastu dni, co jest oczywiste że nigdy tego nie zobaczymy, dlatego nadal uważam że to wszystko to wielka bujda na resorach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
"Nie wierze w informacje niezdementowane"
Zażartuje, że powinni jeszcze wrzucić wyciągi z kont "decyzyjnych" bo tam mogła pójść kasa, żeby było szybciej. Te 30k wyglada bardziej realnie, a Białoński mógł po prostu źle usłyszeć i stąd te 300k. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A moze przelew jest robiony raz na kalendarzowy rok?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Takie ....a potwierdzenia wyciągu z konta jak wrzucilo SKWK obrabia się w paincie w 15minut.
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To dalej większy dowód niż...
brak dowodów - bo tylko tyle ma Białoński. Zluzujcie majty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
a nie jest tak czasami, że jeżeli tego hajsu nie oddasz to odpowiadasz karnie i dodatkowo cały hajs jest oprocentowany .... ? Nie można dostać hajsu x dnia, a za 15 lat później oddac ten sam hajs bo przecież tutaj jest inna wartość tego.
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie chcę bronić SKWK bo nie wiem jaka jest ich "zasługa" w obecnej sytuacji, ale nie bierzcie żadnej informacji podawanej przez tego idiotę Białońskiego za pewnik. To jest karykatura dziennikarza, i to od dawna. Gość ośmiesza się na każdym kroku, a ludzie dalej myślą, że coś wie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przecież wiadomo ze 300 000 to 99.9% fake. Nie da sie tego wyobrazić. Ciagna nagonke teraz a was latwo manipulowac. Od kilku dni panuje jedna wielka dezinformacja, multum fakenewsow a was sie manipuluje informacjami ktore chcecie uslyszec.
Naprawde zycze wam lodu na glowe, bo żal mi was ![]() P.s a Bialonski jak dotarł do dokumentów to niech je opublikuje Każdy wie, że to najwiekszy fakeman ostatniego czasu ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
Naprawdę, nawet w niedziele nie dadzą Wiśle spokoju. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Bo tak to możemy bawić się dalej jak małe dzieci: - Marzena wyprowadzała pieniądze z klubu? Nie ma dowodu - Układała się z bandytami? Nie ma dowodu - Hitler wiedział o holocauście? Nie ma dowodu
Ostatnio edytowane przez silver03 : 30.12.2018 o godz. 11:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ehh oby to nie było tak... /* tu był screen ale może rzeczywiście lepiej poczekać do jutra... */ Ale nie chce mi sie wierzyć w aż taką zaradność Marzeny...
@filipski ?
Ostatnio edytowane przez Jery : 30.12.2018 o godz. 12:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jeśli ktoś interesujący się losami Wisły na przestrzeni ostatnich lat nie potrafił samodzielnie wyrobić sobie zdania na temat działalności SKWK i teraz zgrywa oburzenie, to mogę tylko z politowaniem wzruszyć ramionami. I to w ogóle nie chodzi o ewentualny przelew od Marzeny tylko o duży obrazek.
Tak, można postawić znak równości między TS a SKWK. Tak, powody milczenia Stowarzyszenia w ostatnich miesiącach są oczywiste. Tak, wszyscy tkwiący jeszcze w tym tworze mają zerową wiarygodność. Tak, w sporze sprzed lat Jacek Bednarz miał rację. Mnie jednak bardziej niż wizja IV ligi przeraża głupota części użytkowników tego forum. Z IV ligi można awansować.
Ostatnio edytowane przez Krotochwila : 30.12.2018 o godz. 12:00.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Myślisz, że ktoś bedzie się bawił w podrabianie screenów? Proszę, nie ta liga.
Sposobów na wyprowadzanie pieniędzy jest wiele. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dla mnie nie ma znaczenia czy było to 300 czy 30 tys . To jest skandal i jawne granie w hu.... . Bo jak wiemy Wisła od dawna nie płaci nikomu .....oprócz swoich ludzi a raczej ludzi związanych z gangusami . Nie płaci za stadion , nie płaci za prąd itp itd ale zapłaciła zarządowi i pracownikom którzy są powiązani z wiadomymi ludźmi oraz SKWK . A najgorsze , że nic ich za to nie spotka bo to komu zapłacą w pierwszej kolejności to tylko dylemat moralny a nie prawny i żaden prokurator nic im za to nie zrobi . Gdybym był piłkarzem tego klubu spierd........jak najszybciej . Naprawdę ich podziwiam , że jeszcze tego nie robią wszyscy .
Można narzekać na Bednarza , można narzekać na Jadczaka i na wielu innych ....ale jak się to poskłada w całość to niestety trzeba im przyznać rację bo napisali to co każdy z nas wie od dawna ale albo udawał , że jest inaczej albo było mu to na rękę . Szkoda , że Cupiał nie wytrzymał ciśnienia i nie postawił się tak jak Filipiak dla , którego mam coraz więcej szacunku . Nie sądziłem , że to kiedykolwiek napiszę ....ale taka jest prawda . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli wychodzi na to że za Vanną stoi Misiek który chcę wyciągnąć jak najwięcej hajsu przez IV ligą...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|