|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Raty dla Jovanovica i Jovanica to są jednorazowo nieznaczne kwoty. Co do frekwencji to masz rację, na pewno tych "świątecznych" kibiców będzie niewielu, czyli zakręcimy się wokół tych 7-9 tys. najwierniejszych. Jeżeli tylko Zoran się wyleczy i zacznie grać, to w drugiej połowie sierpnia będzie poszukiwanie chętnego. To jest ostatni zawodnik, którego można sprzedać w tym okienku za większą kasę, jednak zarówno Wojtkowski jak i Halilovic potrzebują jeszcze minut na boisku i dobrej co najmniej jednej rundy. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Taka mam teorie, pewnie ona istnieje tylko w mojej glowie, ale co jesli jednym z warunkow umowy sprzedazy Lopeza bylo podanie przez nauke jazdy zanizonej kwoty transferowej, zeby w swiat poszla informacja ze gowno zarobilismy na tym transferze i zeby wierzyciele nas mocno nie cisneli? A tak naprawde Carlitos kosztowal wiecej niz podaja media?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wymyśliłeś to na trzeźwo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
A Jovanović i Jovanić nie są już spłaceni ? Mogę się mylić, ale było mówione, że są spłaceni, aby dostać licencje na grę w Europejskich pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czy wszyscy w klubie sa tak zajęci splacaniem długów że postanowili nie informować o niczym kibiców?
Dlaczego nie gra Imaz z Monaco? Co robi w pierwszym składzie Kokoszka skoro "tylko gościnnie trenuje" Od kiedy ma kontuzje Tibor, jaką i jak długo będzie pauzowac? Pretensje że kibice nie kupują karnetów ale kur.wa 0 słownie zero szacunku dla zainteresowanego drużyna kibica ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]() ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mieszkam w Krakowie i gdybym dzisiaj tutaj przypadkowo nie przeczytał to bym nawet nie wiedział, że jakiś mecz z Monaco gramy. Gratulacje dla naszego działu marketingu.
|
|
|
|
Guest
|
|
Szanowna Pani Prezes udzieliła dziś wyczerpującego wywiadu dla prasy więc nie zadawaj takich pytań. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Gratulacje dla Ciebie za zainteresowanie wlasnym klubem.PS. Mieszkam w Londynie... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Czego ja chcę, przecież gdyby nie oni to by była IV liga a poza tym jest wszystko fajnie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jak jest zwykłym mieszkańcem Krakowa czy turystą to skąd miał wiedzieć? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Od kiedy miasto promuje się na koszulkach Wisły ? Jakieś info było ?
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
karnety kupiłeś, jazda do kas ale już... - tym tonem to komunikuja karki które rządzą Wisła swoim naiwnym chloptasiom co mają robić. Tak więc możesz sobie pogadać ale nie tym tonem do normalnych kibiców którzy oceniają sytuacje według swojego uznania i wiedzą co mają robić...
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Podobno deal tylko na ten mecz. Klepnięty jeszcze przed tym jak się wszystko pojebało.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jesli ciacho jest zwyklym mieszkancem czy turysta to co robi na forum od 11 lat, napisawszy 825 postow?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli nie siedziałeś na facebooku, a na forum właziłeś od czasu do czasu to naprawdę można było spokojnie ten mecz przegapić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie zmienia to faktu, że ściągając do Polski taki klub jak Monaco twoim celem są zwykli Kowalscy którzy nawet nie wiedzą jak wygląda pierwsza jedenastka Wisły, a przyjdą "bo Monaco". Nie chodzi o ściągnięcie karnetowiczów itd bo oni przyszliby nawet na Tłoki Gorzyce.
Niestety frekwencja dzisiaj to porażka i chyba ostatnia odsłona Pucharu imienia Henryka Reymana, a na pewno ostatnia w takiej formie. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 07.07.2018 o godz. 20:03.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Mam jednak wrażenie, że Majcher objął "honorowy" patronat nad tym spotkaniem, aby nie było europejskiego przypału i odwołania spotkania, bo nie stać nas na stadion. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Guest
|
|
Denerwować to się ewentualnie można jak się czyta kolejny podobny wywiad z MS w którym mówi, że wszystko jest w zasadzie ok albo zaraz będzie, a tymczasem póki co jesteśmy bezdomn (bez stadionu), bez pieniędzy i bez strzelającego cokolwiek napastnika (o innych kwiatkach nie wspomnę). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Takie osoby wyją aby wyć. Pzestalem czytac ich posty, co wczesniej mi sie nie zdarzalo. Dno i warstwa smierdzacego mułu. Wierze, ze ten zły okres nie pojdzie na marne i osobniki odpuszcza sobie Wisle.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.07.2018 o godz. 20:47.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
"Cieszycie się z tego że klubowi nie idzie." Niby po czym wnioskujesz, ze się ciesze? No chyba, że po prostu twierdzisz, że dzisiejszy mecz jest wielkim sukcesem frekwencyjnym oraz finansowym i już szukamy zespołu, który za rok przyjdzie na drugą edycję, a ja się czepiam. I opowiadając na twoje kolejne pytanie. Tak, byłem dzisiaj na meczu. A ty? ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jesli kibic Wisly nie wie ze Wisla gra z Monaco to nawet trudno mi sobie wyobrazic jak poinformowac o wydarzeniu ludzi, ktorzy graja w szachy na plantach. Samozaoranie ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Na temat frekwencji nic nie twierdze, gdyz nie pamietam ostatniego naszego sparingowego meczu z Monaco, w trakcie wakacji, w trakcie mundialu i w trakcie zawirowan w klubie, wiec nie mam punktu odniesienia, na pewno jest to lepszy wynik niz wielu ekstraklasowych spotkan. Dlatego, w przeciwienstwie do Ciebie, nie oceniam. Nie bylem na meczu, ale kupowalem bilet.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 07.07.2018 o godz. 21:17.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Za duże macie oczekiwania. Dajcie więcej od siebie. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
A jak ktos sie nie interesuja pilka nozna to niby czemu miałby obejrzec na żywo jakieś Monaco? ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
właśnie chodzi o ludzi, którzy piłką jaką taką się interesują (w miarę), ale już nie Wisłą. Gdzie oni mieli się dowiedzieć o tym meczu?
Tym niemniej mamy teraz i tak bardziej palące problemy niż dział marketingu (który jest kulawy na Wiśle od dekad) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|