|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie patrz na wszystkich z perspektywy Wisły. W Chinach płacą.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tak, ja. Od 2011-2012 roku.
@lucas8: domyśliłem się, starałem się być również szyderczy. ;-)
Ostatnio edytowane przez _ukoL : 09.06.2018 o godz. 12:25.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chinole chyba nie są wypłacalni ostatnio bodajże Tevez? się na nich przejechał ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Guest
|
|
|
on jest niestety obecnie z innej bajki niż my.
A nawet gdybyśmy mieli nowego Cupiała to pytanie czy rumuński Magath kiedykolwiek będzie pasował do Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Przypomnę tylko że Petrescu był wyjątkowo konfliktową i wybuchową personą a jak wiadomo trenerzy z własnym zdaniem nie są i nie byli nigdy Wiśle potrzebni
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pasował by jeżeli pozwolono by mu zrobić czystkę w składzie....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale ja ich nie porównuje. Dobry/zły ale jakiś tam charakter ma i jeszcze garstka kibiców z nim sympatyzuje. W praktyce to niewiele znaczy i nawet to niewiele pewnie teraz odejdzie, a więc tym bardziej trener miałby mocniejszą pozycję. Tylko tyle chciałem napisać...
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Żalenie się mediom na brak występów nie nazwałbym charakterem, raczej gdyby zakasał rękawy i mimo przeciwności wziął się w garść i ogarnął pokazał przydatność jak to przy każdym trenerze robi Boguski to wtedy można by mówić o charakterze.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie... do tego jako jedyny złożył wniosek do PZPN o spłatę zaległych pensji. Dla mnie to przelało czarę goryczy. Koleś stracił jakikolwiek szacunek.
Ostatnio edytowane przez lucas8 : 10.06.2018 o godz. 14:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ja nie napisałem, że żalenie się mediom i zachowanie w stylu obrażonego dziecka to przejaw (w domyśle: dobrego) charakteru. Wydaje mi się jednak, że zdarzały się sytuacje, kiedy Małecki pokazywał, że ma serce do gry i klubu. Dodając to serce do ego wychodzi mi charakter, niezależnie od tego, czy dobry czy nie.
Napisałem tylko tyle. Nie jestem wyznawcą Małeckiego, nie bronię jego ostatnich wyskoków, a odnosiłem się do innych aspektów jego działalności. Nie trzeba chyba w każdym poście pisać disclaimerów odnośnie do całokształtu tej postaci albo jego ostatnich wyskoków. W każdym razie nie chce mi się tego wątku już ciągnąć, ta rozmowa nie ma sensu. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Do Malego trzeba umiec dotrzec, wtedy odwdziecza sie swietna gra dla Wisly. Umial to robic Wdowczyk, Maskant, czy tez czesciowo Kiko. Na przeciwleglym biegunie byl Smuda, Moskal czy teraz Carrillo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
a jednak ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
A co do Moskala to z tego co pamiętam wystawiał Małeckiego regularnie - jednak zdecydował się go zdjąć w meczu ze Standardem, kiedy ten był najgorszy na boisku. Oczywiście się obraził. Z tego co pamiętam popularna była wtedy przyśpiewka "Moskal Kazimierz, nie rusz Kazika bo zginiesz", ale Małego nie spotkały żadne nieprzyjemnosci ze strony kibiców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ferrari w garażu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do Sadloka, dla mnie to żadne porównanie. Maciek gra 3-4 lata i nigdy nie pokazywał publicznie jak to się utożsamia z klubem. Patryk natomiast jest związany z Wisłą od juniorów, na każdym kroku lubił gadać, ile to Wisła dla niego znaczy. Takie kroki z jego strony są po prostu bardzo nieeleganckie.
Ostatnio edytowane przez lucas8 : 10.06.2018 o godz. 18:09.
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wszystko wskazuje ze odejście Pol Llonch'a to nie było spontaniczne/przypadkowe...
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Pewnie że nie było. Moim zdaniem dawno już był dogadany z Holendrami i tylko czekał na rozwój wypadków i lepsze oferty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
to raczej wiadome było , smyrgu chyba sugeruje że deal na boku zrobił MJ
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
I znów połowa spisków o powrocie Kazka do Wisły legła w gruzach... Ciekawe czy spróbują walczyć o ekstraklasę czy ich póki co nie stać
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Jeden sezon bez nadmiernego ciśnienia.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
U nas ani razu mu nie wyszło, z przykrością musze rownież dodać ze w żadnym klubie póki co sukcesów nie odniósł. My staliśmy się ligowym średniakiem, będziemy ściągać pilkarzy, których najwieksza zaletą powinny byc ambicja i pracowitość. Dlatego dla nas trener, ktory jakby to powiedzieć... Wyciśnie z przeciętniaków max. Nie mowie ze musiałby to byc Ojrzynski/Bartoszek ale ktos z podobnym podejściem. Albo nie szukać kwadratowych jaj i zrobic trenerem Sobola. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Oby mu się w końcu udało zakotwiczyc gdzieś dłużej i udowodnić że trenerem jest niezłym. Dobrze że na ten moment powrot do nas nie wypalił.
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czy dojdzie do skutku czy nie posada dyrektora sportowego Głowy w Wiśle sądziłem ze Arek potrzebuje wiecej
czasu, odpoczynku i nabrania dystansu po zakończeniu kariery...coś to wszystko za szybko idzie...ze Stolarem też nie ma spontana...idzie inny plan...swój - "nasz", awaryjny- zrobiony wczesniej.... nie bedą inni układać nam klubu ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kamil Kosowski i Marcin Baszczyński otworzyli w Bielsku-Białej lodziarnie. ,,Kosa" widzę idzie mocno w gastronomię (wcześniej pączkarnia).
https://www.youtube.com/watch?v=S_Kugsz87ns
Ostatnio edytowane przez R33 : 16.06.2018 o godz. 12:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Powodzenia, Arku Głowacki! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja się zastanawiam czy Arek naprawdę chce na tego dyrektora czy go na siłę wypchają....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|