|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zaletą nieudanych trasferów jest to, ze szybko odchodza. Gorzej jak taki z krótkim kontraktem wypali.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2018
Offline |
|
|
Coś za coś nie możemy dać długich kontraktów i utrzymywać darmozjadow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zaden transfer nigdy nie jest za free.Placic pozniej temu szrotowi tez trzeba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Odbiegając od tematu nasza niedoszła gwiazda Sebastian Leszczak strzela 3 gole przeciwko Anglikom w futsalu Polska wygrywa 4-5
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ale zdajesz sobie sprawę, że przez tą "sprawiedliwość" straciliśmy trochę grosza?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przecież Mączyński jest pod formą kiedy ostatnio zagrał dobry mecz? Ja się bardziej zastanawiam co robi Peszko chyba tylko do polewania
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Byłem wczoraj w Arłamowie i spotkałem m.in. Marcina Feddka z Polsatu. Powiedział o Mące coś w stylu, że on nie jest do złamania, że jest bardzo mocny psychicznie. Zobaczymy. Cieszę się, że KM nie jedzie. Jakby został w Wiśle, to jestem przekonany, że pojechałby na MŚ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
L poza kasa cofla go w rozwoju
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
.... z tym hajsem. Wisła sobie poradzi, żadne to pieniądze w świecie piłki, a Krzysiu będzie miał w swojej karierze tyle udziałów w MŚ ile każdy z nas
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ma ćwierćfinał ME czyli największy sukces kadry od 82.
W każdym razie, jego mi znacznie mniej żal niż Glika. Za to, jak się sprzedał niech na współczucie nie liczy... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Kazimierz Moskal przestał być trenerem Sandecji Nowy Sącz.
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/i-...y-sacz/e20xs90 Niestety ale może okazać się, że Moskal nie znajdzie szybko zatrudnienia. Wszystkie jego dotychczasowe przygody były bardzo nieudane: Katowice, Nieciecza, Nowy Sącz. Szczecin też niekoniecznie dobrze. Życzę mu jak najlepiej, ale swoją dotychczasową pracą absolutnie nie broni siłę jako trener.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 05.06.2018 o godz. 13:43.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czemu niestety? Kulawika też żal?
W ogóle kult Kazka jakoś na mnie nie działa od sezonu gdy Termalica pod jego wodzą odpuściła awans i do ekstraklasy weszła szmaciarnia. Wiem, że za takie słowa część kibiców by mnie powiesiła bo Kazek to przecież prawdziwy Wiślak! No OK. Kulawik też a jakoś nikt nie piszę że szkoda że marnuje się w jakichś czwartych ligach. Kazek słaby trener po prostu i nie piszcie mi tu o cudzie w LE bo raz w życiu to i jakiemuś Klafuricowi się coś uda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Na ten moment jest słabym pierwszym trenerem, ale nie jest powiedziane, że nie sprawdzi się jako szkoleniowiec w innej roli, albo że nigdy nie nabierze wiedzy i doświadczenia niezbędnych do prowadzenia z sukcesami pierwszej drużyny.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Z całym szacunkiem dla Kazika, ale chłop ma już 51 lat, za wiele się już nie nauczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ok., mój błąd. To niech szuka dla siebie innej roli!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na naukę i zbieranie doświadczenia miał wiele lat, pierwszych po zakończeniu kariery. Najzwyczajniej wątpię aby znów dostał poważną szansę, chyba że u nas będzie tak źle że nie będziemy mieć pieniędzy na trenera...
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 05.06.2018 o godz. 16:18.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Moge się mylić , gdyż nie znam p. Kazka osobiście , ale z perspektywy kibica sprawia on wrażenie osoby nie posiadającej odpowiednich cech osobowościowych niezbędnych w pracy trenera, same umiejętności nazwijmy je umownie "merytoryczne" to nie wszystko...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Myślę że Moskala nie warto jeszcze skreślać. Kiedyś już mieliśmy wśród byłych Wiślaków podobny przypadek. Kto o Adamie Nawałce myślał jako trenerze reprezentacji przed jego pracą w Górniku Zabrze? W Wiśle trenersko pełnił rolę 'strażaka' i nigdy nie dostał prawdziwej szansy. Trochę podobnie jak Moskal.
Zresztą co do Moskala, to w Pogoni osiągnął wynik ponad stan (co pokazał później Maciej Skorża). I dotarł z Pogonią do półfinału PP. Z Termaliką nie awansował do ekstraklasy tylko przez j"zrządzenie losu" (ktoś z piłkarzy grał przeciw niemu bo z tego co pamiętam doszło do kuriozalnych sytuacji). W Sączu był z miejsca skazany na porażkę, a przecież do przed-ostatniej kolejki walczył o utrzymanie. Nie da się utrzymać beniaminka grając każdy mecz na wyjeździe. Po prostu się nie da. W tym momencie dla Moskala byłoby najlepie objąć znowu jakiś 1 ligowy klub, zrobić z nim awans i poprawić swoje notowania. Na powrót do Wisły jest wg mnie jeszcze za wcześnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Tyle w temacie offtopa. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
mam pomysł Kazek na skauta
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
|
Mariusz Pawełek podpisał dwuletni kontrakt z GKS Katowice
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
"Nieoficjalnie mówi się, że pierwotnie Chińczycy oferowali trzy miliony euro podstawy. Potem wrócili z sześcioma milionami. Jednak w razie utrzymania Petrescu może liczyć na 15 milionów euro za sezon pracy. Żeby unaocznić, jak duże są to pieniądze - więcej zarabiają tylko Pep Guardiola, Marcelo Lippi (reprezentacja Chin) i Mourinho. Na podobne przelewy od pracodawcy może liczyć prowadzący Barcelonę Ernesto Valverde."
transfery.info Ktoś jeszcze chcę powrotu Petrescu do Wisły? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Obiecac mozna wszystko, liczy sie co na koncie.
![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|