|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzisiejszy mecz bardzo,ale to bardzo słaby ciężko szukać pozytywów sędzia też się nie popisał
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Brawo Panowie za walkę, Lech był dziś lepszy i zasłużenie wygrał. Cóż, szkoda, bo ładnie się zaczęło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bardzo slaby mecz, szczegolnie druga polowa beznadziejna
Lech bez 5 podstawowych zawodnikow a my zadnej sytuacji nie stworzylismy Koniec mrzonek o pucharach mam nadzieje Indywidualnie to poza Arsenicem nikogo nawet lekko nie mozna wyroznic Masa niedokladnosci, Palcic z Velezem katastrofalni Cywka z Mitrovicem nieobecni (poza Legia tradycyjnie mozna rzecz) Zadziwiajaco slabo Llonch w drugiej polowie Carlitos nawet jak na siebie wyjatkowo samolubny ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaka walka ? chyba inny mecz widziałeś
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak się przełamać to oczywiscie w Krakowie.
Mitrovic to jest kvrwa kryminał. Arsenic za akcją na 1:3 to chyba z kibla wybiegał...no i ta siata w 90m, akcja którą tylko jakims cudem Cuesta wyciągnął. I nam bedą wciskać że Małecki przegrywa rywalizacje. Ciekawe z kim ![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Mecz oddany bez walki, nie rozumiem, że my nigdy nie możemy przycisnąć rywala gdy przegrywamy a rywale zawsze to robią (vide mecz z beznadziejną Pogonią czy Arka np.).
Ogólnie to ten mecz przypomniał mi mecz z Łęczną za Kiko gdzie też mogliśmy dojść czołówkę, ale oddaliśmy mecz. oy po prostu górna ósemeczka będzie i fajrant, tyle. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po prostu to nie Wisła była mocna tylko Legia słaba
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
druga połowa to zdecydowanie najgorsze 45 min za Carillo. Grał sam do siebie Carlitos, a pozostali biegali po boisku bez ładu i składu. Żeby ani jednej sytuacji nie wypracować, to już jest przesada. Amika po prostu grała solidnie i dokładnie i to aż nadto na nas wystarczyło. Natomiast jaka była nasza taktyka na ten mecz, to pojęcia nie mam.
Żeby nie wykopali nas z pierwszej ósemki trzeba będzie chyba trzymać kciuki za pejsy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Pyry były silniejsze fizycznie i skwapliwie to wykorzystały.
Zderzyliśmy się trochę jak ze ścianą. Potrzebny na gwałt do środka Baska i Velez. Albo szukanie kogoś silnego i technicznego do ataku. Bo Ondrasek to nie ta półka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Oho, zleciały się wyrocznie, które skreślają Brleka po 2 spotkaniach, a chłop ponad pół roku praktycznie murawy nie powąchał, a w poprzednim sezonie właściwie bez niego nie istnieliśmy. Ma przyjęcie kierunkowe i to jest fakt. Uważasz, że wróci do ekstraklasy? Nie sądze. Sadloka pochwalisz za zachowanie przy tej bramce?
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Pejsy już wypadły z ósemki więc oddadzą mecz miedziowym, licząc, że przegoni nas i Arka i Lubin
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Z perspektywy trybun:
Mitrović - moja chora na nogi prababcia rusza się szybciej od niego; schematyczne, czytelne podania Velez - robił co mógł, ale miałem wrażenie, że w pewnych momentach jest całkowicie osamotniony Arsenić - grał dość wysoko jak na stopera, starał się rozgrywać z różnym skutkiem Imaz - dla mnie totalnie niewidoczny, lewa strona praktycznie wyłączona Sadlok - j.w. Palcić - dobre interwencje przeplatane stratami wołającymi o pomstę do nieba Halilović - próbował szarpać, ale na dłuższą metę nie przynosiło to żadnego skutku Carlitos - kolejny mecz stanowiący dowód na to, że to nasza jedyna siła w ataku Oprócz tego Cuesta, który bardzo pewnie interweniował przy dośrodkowaniach, wolny elektron Tomek Cywka i dwóch zmienników, którzy nic nie wnieśli - Ondrasek, gdyby mógł, to chyba tylko głową chciałby kontrolować piłkę. Występ Brleka bez komentarza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wynik jaki jest, każdy widzi. Po prostu wygrała drużyna dysponująca lepszymi zawodnikami.
Natomiast jedno pytanie ciśnie mi się na usta po tym meczu: po jaki ch*j został sprowadzony na 7 spotkań Brlek, który jest totalnie nieprzygotowany do gry (totalny brak czucia piłki, podania do rywala, do tego jakaś kiwka z dupy, przez którą dostajemy kontrę i zamykamy wynik spotkania)? |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Niestety ten mecz pokazał, że nie mamy zawodników żeby walczyć o coś więcej niż o 8. lecho-amica jest chyba obecnie, mówię to z ciężkim sercem najlepiej grającą drużyną w lidze. mają dobrych zawodników (jak na tą chujową lige) i szeroką kadre. U nas 1 jaskółka (wygrana, z co by nie napisać słabiutką legią) wiosny nie uczyniła. Raz wygrywamy, raz przegrywamy i tak to się kręci.
co do tego sezonu, to oby zając 7 miejsce i mieć w miarę dobry terminarz meczów u siebie PO BURZY SŁOŃCE WYCHODZI ZZA CHMUR... oby w przyszłym sezonie w końcu burza się skończyła
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 02.04.2018 o godz. 19:39.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Niestety to kolejny zawodnik który dostaje plac za nazwisko. Sadlok nie zagral dzis lepiej, ale tak się składa że nie mamy w kadrze innego LO. Zresztą warto zostawić zasłonę milczenia nad gra całego zespołu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Z ostatnich drużyn, z którymi graliśmy za Carillo ten mecz był dla nas najsłabszy ze względy na klasę rywala. Śmiem twierdzić, że o wiele lepiej wypadliśmy przeciwko Jadze, z którą przegraliśmy trochę na wyrost. Jest jednak potem faza grupowa. Obyśmy zagrali w ósemce i ugrali tam jak najwięcej: Carillo dwa razy tych samych błędów nie popełni. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To w końcu jest ten podział pkt teraz czy nie ? bo L+ kłapią,że jest....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja mam obawy, czy nie wylecimy z 8, bo wszystko to jakoś się układa nie po naszej myśli...
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
To nie przez brak inklinacjo ofensywnych przegraliśmy ten mecz, ale przez dwukrotne kiepskie ustawienie w obronie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O Lewandowskim mówiło tak 90% ekspertów, którzy teraz onanizują się do jego gry. Marcos Alonso? Jamie Vardy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
wystukali nas jak leszczykow - magia jednego udanego meczu z dolujaca strasznie legia prysla ....szkoda bo tak fajnie sie czytalo te idiotyzmy o pucharach i podium ...wymeczyc zwyciestwo albo remis z sandecja i potem dac pograc innym zawodnikom , bo to ostatnia szansa , a nie gramy juz o nic ....mysle ze w sobote skonczy sie sezon tak jak powinien : 2 x wygrana z parchami i awans do 8 - tyle wymagalem od nich w tym sezonie ....amika dzis pokazala przecietnosc i slabosc gry Wisly przez caly sezon
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Za tydzień będzie nerwówka. Puchary, cuda wianki a nie wiadomo czy na koniec nie wylecimy z 8.
Dzisiaj amika była niestety o klasę lepsza i taktycznie nas wyeliminowali z gry. Wolny Carlitosa i można zapomnieć o naszej grze. Sezon jak każdy, dograjmy to już w końcui, w lecie rewolucja i od nowa to samo...
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 02.04.2018 o godz. 20:21.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Guest
|
|
a my mieliśmy jak zazwyczaj tylko Carlitosa (tym razem podwajanego, potrajanego..). |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
I ogólnie w pierwszej połowie łatwiej dochodziliśmy do sytuacji. |
|
|

|
||||||