The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2018, 18:52
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Być może Carrillo liczy na mądrość Brożka?
Zwał jak zawał. Ale może liczy na jego zimną krew? Dostawienie nogi w odpowiednim momencie? Tak boiskowa dojrzałość..
To znowu sarkazm?

Ja wierzę, że Brożek, nawet w takim stanie, może zdobyć gola. Ale to będzie czysty przypadek.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.03.2018, 19:02
Prosta sprawa, trener ich widzi na treningach i decyduje.

Szkoda, że Kolar i Bałaniuk się nie łapią, ale widocznie prezentują się gorzej niż Paweł. Wielkiej filozofii w tym nie ma.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 09.03.2018, 19:06
Jeśli nieobecność Lloncha w 11 nie jest spowodowana urazem to wygląda to na jakiś kabaret.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.03.2018, 19:09
Nie chce oceniać trenera po kilku meczach, ale zaczyna mnie delikatnie mówiąc wkur***ć ten Carillo. Tyle w temacie.
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 09.03.2018, 19:20
Nie chce sobie wyobrażać nawet jak bardzo straci Carillo na swojej opinii jeśli Llonch jest zdrowy i ląduje na ławce a Mitrović albo Cywka coś zepsują..
Dla mnie jest to tak niezrozumiała decyzja jak wstawianie Ze manuela kilka meczy z rzędu do pierwszej 11...

Abstrahując od dzisiejszego spotkania, jak tragiczni muszą być Kolar i Bałaniuk skoro nie mieszczą się w 18.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 09.03.2018, 19:26
Ja naprawde rozumiem ze Cywka jest wybiegany, silny, moze sie podobac jako zawodnik do walki etc ale jezeli Llonch jest zdrowy to jakim prawem Tomasz jest w skladzie
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 09.03.2018, 19:32
pomeran napisał(a):Wyświetl post
Nie chce sobie wyobrażać nawet jak bardzo straci Carillo na swojej opinii (...)
Już dawno stracił, bo nie spełnił w dwa miesiące oczekiwań, jakie z nim wiązała część kibiców. Nie okazał się być cudotwórcą i nie przemienił samą swoją obecnością Wisły w Real Madryt... eee, nie, oni za słabo grają w lidze... Barcelonę... eee, nie, oni ostatnio wygrywali tylko w lidze... Manchester City... eee, nie, oni nie potrafią przeskoczyć pewnego poziomu w LM... PSG też nie... hmmm... nie wiem czy jest jakiś klub, który byłby w stanie być dobrym przykładem na ukazanie oczekiwań tej części kibiców, ale ważne, że ich nie spełnił.

Ceterum censeo - wystawia Boguskiego!
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.03.2018, 19:42
Chyuj z tym.

Llonch na ławce ?
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 09.03.2018, 19:54
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Już dawno stracił, bo nie spełnił w dwa miesiące oczekiwań, jakie z nim wiązała część kibiców. Nie okazał się być cudotwórcą i nie przemienił samą swoją obecnością Wisły w Real Madryt... eee, nie, oni za słabo grają w lidze... Barcelonę... eee, nie, oni ostatnio wygrywali tylko w lidze... Manchester City... eee, nie, oni nie potrafią przeskoczyć pewnego poziomu w LM... PSG też nie... hmmm... nie wiem czy jest jakiś klub, który byłby w stanie być dobrym przykładem na ukazanie oczekiwań tej części kibiców, ale ważne, że ich nie spełnił.

Ceterum censeo - wystawia Boguskiego!

twój sarkazm byłby na miejscu , gdyby Carillo przyszedł tutaj w normalniejszych okolicznościach np zamiast Kiko rok temu

ponieważ jednak wypi..ono Kiko w trybie awaryjnym bo pojawił sie, co zgodnie wszyscy twierdzili, trener o kilka półek wyżej od Kiko , toteż i oczekiwania względem poprawy sa raczej naturalne
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 09.03.2018, 20:02
Dodajmy, że Kiko wywalono, bo rzekomo nie potrafił wykorzystać potencjału drużyny, grając zbyt zachowawczy futbol. Cóż, teraz widać jaki ten potencjał był i kto miał rację.
I żeby była jasność. Tak jak nie byłem zwolennikiem zwolnienia Ramireza tak obecnie głosy o zwolnieniu Carillo należy kierować w stronę szpitala na Babińskiego.
Chociaż skład łagodnie mówiąc zaskakuje.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 09.03.2018, 20:03
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
ponieważ jednak wypi..ono Kiko w trybie awaryjnym bo pojawił sie, co zgodnie wszyscy twierdzili, trener o kilka półek wyżej od Kiko , toteż i oczekiwania względem poprawy sa raczej naturalne
Oczewkiwania względem "poprawy" - jak najbardziej. Oczywiście pod warunkiem, że oczekiwania te mają jakieś zakotwiczenie w realiach, wiesz, takich drobnostkach typu potencjał sportowy, odpowiedni okres na zmianę systemu, to, że (o dziwo!) przeciwnicy też chcą wygrywać i takie tam...
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 09.03.2018, 20:04
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Chyuj z tym.

Llonch na ławce ?
Trener obserwuje zawodników na treningach i wyciąga wnioski
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 09.03.2018, 20:07
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Dodajmy, że Kiko wywalono, bo rzekomo nie potrafił wykorzystać potencjału drużyny, grając zbyt zachowawczy futbol. Cóż, teraz widać jaki ten potencjał był i kto miał rację.
I żeby była jasność. Tak jak nie byłem zwolennikiem zwolnienia Ramireza tak obecnie głosy o zwolnieniu Carillo należy kierować w stronę szpitala na Babińskiego.
Chociaż skład łagodnie mówiąc zaskakuje.
A to ciekawe. Oczywiście piszesz to na podstawie opinii z forum całkowicie ignorując argumentacje pani Marzeny? Bardzo, bardzo ciekawe
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 09.03.2018, 20:13
Carillo wyznaje kult pracy na treningach. Grają Ci co trenują najciężej, a że Cywka trenuje, haruje, siłownia dodatkowo, to ma miejsce w składzie. Tak to widzę
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 09.03.2018, 20:16
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
A to ciekawe. Oczywiście piszesz to na podstawie opinii z forum całkowicie ignorując argumentacje pani Marzeny? Bardzo, bardzo ciekawe
Wskaż sprzeczność między moją opinią a wypowiedziami Prezes.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 09.03.2018, 20:17
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Oczewkiwania względem "poprawy" - jak najbardziej. Oczywiście pod warunkiem, że oczekiwania te mają jakieś zakotwiczenie w realiach, wiesz, takich drobnostkach typu potencjał sportowy, odpowiedni okres na zmianę systemu, to, że (o dziwo!) przeciwnicy też chcą wygrywać i takie tam...
ogarniasz co napisałeś ?
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 09.03.2018, 20:27
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Wskaż sprzeczność między moją opinią a wypowiedziami Prezes.
Uwaga, wskazuje. Pani Prezes argumentowała decyzję zarządu zmianą osobowości i podejścia Kiko. Czuł się atakowany, uważał, że ludzie otaczający go, doradzający mu byli mu nieprzychylni. Krótko mówiąc, przestało iskrzyć.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 09.03.2018, 20:27
zreszta niewazne, to meczowy , nie spamujcie tutaj , jest temat o Carillo i tam można żale wylewać , oby po dzisiejszym meczu było ich jak najmniej

Cała Polska........!!!!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 09.03.2018, 20:30
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
ogarniasz co napisałeś ?
Nie, ja w ogóle coś napisałem? Naprawdę? Co ja bym zrobił bez Twoich głębokich analiz to nie wiem...
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.03.2018, 21:21
Patrząc na te 45 minut, to jak Śląsk będzie miał więcej chłodnej głowy to nas pojedzie w 2 połowie.

ZMIANY NA JUŻ.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.03.2018, 21:22
Nie wiem jak mozna wystawic Mitrovica i Cywke zamaist najlepszego przez cala runde Lloncha
w srodku pola mamy lej po bombie
gol sie zaczal od straty Carlitosa, jednej ze 124 w tym meczu
poki co bardzo slabo to wyglada
Boguski i Mitrovic do zdjecia w przerwie
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 09.03.2018, 21:23
Pomijając wszystkie aspekty ...ujowości naszej gry, to na boisku brakuje lidera. Kogoś kto poderwie ten zespół do walki. Wszystko w jednostajnym tempie i do tego te potknięcia o piłkę Boguskiego i kółeczka do tyłu Cywki.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 09.03.2018, 21:28
Ale syf. Środka nie ma ani w wyprowadzeniu piłki ani w obronie. Te straty w środku pola za każdym razem pachną bramką dla drużyny z Wrocławia. Jeśli ktoś tym w przerwie nie wstrząśnie, przegramy ten mecz. A łatwiejszego przeciwnika już w terminarzu nie będzie.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 09.03.2018, 21:30
póki co, najgorszy mecz w 2018
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.03.2018, 21:30
Centralna pomoc z Cywka i Mitrovicem to jakis zart. Mitrovic porusza sie w tempie Ze Manuela, psuje latwe podania i ogolnie wyglada na goscia, ktory nie ma zadnych atutow. Nawet o umiarkowana ambicje trudno go posadzac.
Z takimi pilkarzami nie da sie wygrac walki o srodek pola z jakimkolwiek przeciwnikiem w tej lidze, a niestety wyglada na to ze Hiszpan zaczyna od nich ustalanie skladu.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.03.2018, 21:52
może najzwyczajniej w świecie nie zasługujemy na pierwszą ósemkę?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.03.2018, 22:31
Mitrović zszedł i zrobiła się gra nie będę się pastwił nad stylem bo ten był tragiczny.Z Zorana będą ludzie tylko trzeba na siłownie pochodzić Czemu nie grał Llonch? Cywka jak mi zaimponował.Na Amikę i Legię Buchal do bramki bo mnie Cuesta nie przekonuje.Brawo ważne 3 pkt!!
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.03.2018, 22:31
Na chłodno obserwacje

1. Zszedl Mitrovic i zaczela sie jakakolwiek gra. Mitrović jest okropnie wolny.
2. Halilović >> Mitrović
3. Głowacki >> Velez. Nawet przy nieudanym naszym rożnym wybił na aut będąc 25 metrów od bramki Śląska. Dużo lepsze podania niż Velez. Klasa sama w sobie.
4. Pierwszy skład powinien być z Głowackim, a Mitrović na trybuny już na zawsze

Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Centralna pomoc z Cywka i Mitrovicem to jakis zart. Mitrovic porusza sie w tempie Ze Manuela, psuje latwe podania i ogolnie wyglada na goscia, ktory nie ma zadnych atutow. Nawet o umiarkowana ambicje trudno go posadzac.
Z takimi pilkarzami nie da sie wygrac walki o srodek pola z jakimkolwiek przeciwnikiem w tej lidze, a niestety wyglada na to ze Hiszpan zaczyna od nich ustalanie skladu.
raindog napisał(a):Wyświetl post
Cywka + Mitrović w środku to tragedia. Masa strat i w zasadzie pusty środek
Zgadzam się. I albo trener to zmieni od następnego meczu albo szybko wyleci
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 09.03.2018 o godz. 22:34.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 09.03.2018, 22:33
Wszedł Halilović i od razu gra ruszyła do przodu i zaczęła się układać, nie wiem co ten trener widzi w tym Mitroviću, że wystawia go w wyjściowej jedenastce.

Mitrović OUT na następny mecz!
Ostatnio edytowane przez heoij : 09.03.2018 o godz. 22:36.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 09.03.2018, 22:34
Ten mecz byl tragiczny, Mitrovic i Cywka w pierwszym skladzie to jest po prostu niesmaczny zart, dopiero zejscie tego pierwszego odmienilo gre zespolu, za duzo tych defensywnie nastawionych pilkarzy. Lepsza druzyna od Slaska na spokojnie by nas wypunktowala. Trzeba sie cieszy z tych jakze bardzo waznych 3 punktow bo gdyby nie zmiany w skladzie moglismy stracic 2
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów