|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ja wierzę, że Brożek, nawet w takim stanie, może zdobyć gola. Ale to będzie czysty przypadek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Online |
|
|
Prosta sprawa, trener ich widzi na treningach i decyduje.
Szkoda, że Kolar i Bałaniuk się nie łapią, ale widocznie prezentują się gorzej niż Paweł. Wielkiej filozofii w tym nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli nieobecność Lloncha w 11 nie jest spowodowana urazem to wygląda to na jakiś kabaret.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie chce oceniać trenera po kilku meczach, ale zaczyna mnie delikatnie mówiąc wkur***ć ten Carillo. Tyle w temacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Nie chce sobie wyobrażać nawet jak bardzo straci Carillo na swojej opinii jeśli Llonch jest zdrowy i ląduje na ławce a Mitrović albo Cywka coś zepsują..
Dla mnie jest to tak niezrozumiała decyzja jak wstawianie Ze manuela kilka meczy z rzędu do pierwszej 11... Abstrahując od dzisiejszego spotkania, jak tragiczni muszą być Kolar i Bałaniuk skoro nie mieszczą się w 18. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ja naprawde rozumiem ze Cywka jest wybiegany, silny, moze sie podobac jako zawodnik do walki etc ale jezeli Llonch jest zdrowy to jakim prawem Tomasz jest w skladzie
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Już dawno stracił, bo nie spełnił w dwa miesiące oczekiwań, jakie z nim wiązała część kibiców. Nie okazał się być cudotwórcą i nie przemienił samą swoją obecnością Wisły w Real Madryt... eee, nie, oni za słabo grają w lidze... Barcelonę... eee, nie, oni ostatnio wygrywali tylko w lidze... Manchester City... eee, nie, oni nie potrafią przeskoczyć pewnego poziomu w LM... PSG też nie... hmmm... nie wiem czy jest jakiś klub, który byłby w stanie być dobrym przykładem na ukazanie oczekiwań tej części kibiców, ale ważne, że ich nie spełnił.
Ceterum censeo - wystawia Boguskiego! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Chyuj z tym.
Llonch na ławce ? ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
twój sarkazm byłby na miejscu , gdyby Carillo przyszedł tutaj w normalniejszych okolicznościach np zamiast Kiko rok temu ponieważ jednak wypi..ono Kiko w trybie awaryjnym bo pojawił sie, co zgodnie wszyscy twierdzili, trener o kilka półek wyżej od Kiko , toteż i oczekiwania względem poprawy sa raczej naturalne ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dodajmy, że Kiko wywalono, bo rzekomo nie potrafił wykorzystać potencjału drużyny, grając zbyt zachowawczy futbol. Cóż, teraz widać jaki ten potencjał był i kto miał rację.
I żeby była jasność. Tak jak nie byłem zwolennikiem zwolnienia Ramireza tak obecnie głosy o zwolnieniu Carillo należy kierować w stronę szpitala na Babińskiego. Chociaż skład łagodnie mówiąc zaskakuje. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oczewkiwania względem "poprawy" - jak najbardziej. Oczywiście pod warunkiem, że oczekiwania te mają jakieś zakotwiczenie w realiach, wiesz, takich drobnostkach typu potencjał sportowy, odpowiedni okres na zmianę systemu, to, że (o dziwo!) przeciwnicy też chcą wygrywać i takie tam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Trener obserwuje zawodników na treningach i wyciąga wnioski
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Carillo wyznaje kult pracy na treningach. Grają Ci co trenują najciężej, a że Cywka trenuje, haruje, siłownia dodatkowo, to ma miejsce w składzie. Tak to widzę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wskaż sprzeczność między moją opinią a wypowiedziami Prezes.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uwaga, wskazuje. Pani Prezes argumentowała decyzję zarządu zmianą osobowości i podejścia Kiko. Czuł się atakowany, uważał, że ludzie otaczający go, doradzający mu byli mu nieprzychylni. Krótko mówiąc, przestało iskrzyć.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zreszta niewazne, to meczowy , nie spamujcie tutaj , jest temat o Carillo i tam można żale wylewać , oby po dzisiejszym meczu było ich jak najmniej
Cała Polska........!!!! ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Patrząc na te 45 minut, to jak Śląsk będzie miał więcej chłodnej głowy to nas pojedzie w 2 połowie.
ZMIANY NA JUŻ. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie wiem jak mozna wystawic Mitrovica i Cywke zamaist najlepszego przez cala runde Lloncha
w srodku pola mamy lej po bombie gol sie zaczal od straty Carlitosa, jednej ze 124 w tym meczu poki co bardzo slabo to wyglada Boguski i Mitrovic do zdjecia w przerwie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Pomijając wszystkie aspekty ...ujowości naszej gry, to na boisku brakuje lidera. Kogoś kto poderwie ten zespół do walki. Wszystko w jednostajnym tempie i do tego te potknięcia o piłkę Boguskiego i kółeczka do tyłu Cywki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ale syf. Środka nie ma ani w wyprowadzeniu piłki ani w obronie. Te straty w środku pola za każdym razem pachną bramką dla drużyny z Wrocławia. Jeśli ktoś tym w przerwie nie wstrząśnie, przegramy ten mecz. A łatwiejszego przeciwnika już w terminarzu nie będzie.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
póki co, najgorszy mecz w 2018
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Centralna pomoc z Cywka i Mitrovicem to jakis zart. Mitrovic porusza sie w tempie Ze Manuela, psuje latwe podania i ogolnie wyglada na goscia, ktory nie ma zadnych atutow. Nawet o umiarkowana ambicje trudno go posadzac.
Z takimi pilkarzami nie da sie wygrac walki o srodek pola z jakimkolwiek przeciwnikiem w tej lidze, a niestety wyglada na to ze Hiszpan zaczyna od nich ustalanie skladu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
może najzwyczajniej w świecie nie zasługujemy na pierwszą ósemkę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mitrović zszedł i zrobiła się gra
Czemu nie grał Llonch? Cywka jak mi zaimponował.Na Amikę i Legię Buchal do bramki bo mnie Cuesta nie przekonuje.Brawo ważne 3 pkt!!![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na chłodno obserwacje
1. Zszedl Mitrovic i zaczela sie jakakolwiek gra. Mitrović jest okropnie wolny. 2. Halilović >> Mitrović 3. Głowacki >> Velez. Nawet przy nieudanym naszym rożnym wybił na aut będąc 25 metrów od bramki Śląska. Dużo lepsze podania niż Velez. Klasa sama w sobie. 4. Pierwszy skład powinien być z Głowackim, a Mitrović na trybuny już na zawsze
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 09.03.2018 o godz. 22:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wszedł Halilović i od razu gra ruszyła do przodu i zaczęła się układać, nie wiem co ten trener widzi w tym Mitroviću, że wystawia go w wyjściowej jedenastce.
Mitrović OUT na następny mecz!
Ostatnio edytowane przez heoij : 09.03.2018 o godz. 22:36.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ten mecz byl tragiczny, Mitrovic i Cywka w pierwszym skladzie to jest po prostu niesmaczny zart, dopiero zejscie tego pierwszego odmienilo gre zespolu, za duzo tych defensywnie nastawionych pilkarzy. Lepsza druzyna od Slaska na spokojnie by nas wypunktowala. Trzeba sie cieszy z tych jakze bardzo waznych 3 punktow bo gdyby nie zmiany w skladzie moglismy stracic 2
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|