The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2018, 22:35
zmienil Tibor parodyste i od razu gramy
wystarczy za podsumowanie meczu
brawo Carlitos, zwracam honor, kiwaj sie ile chcesz i trac pilek ile chcesz jak to sie ma tak konczyc
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.03.2018, 22:36
Najwazniejsze 3 pkt, ale.... Brlek FATALNY. Gość kompletnie nie przejawiał ochoty do jakiejkolwiek gry. Przy nim Halilovic to Bóg środka pola. Boguski dla mnie człowiek fenomen. Obserwowałem go bardzo dokładnie. Nie mial ANI JEDNEGO dobrego, kontrolowanego przyjęcia piłki. Cywka to nie wiem jakim prawem grał w ogóle zamiast Lyoncha. Mitrovic człowiek widmo. Na szczęście uratował nam d... Carlitos, bo mecz chyba najgorszy pod wodzą Carillo.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Zdecydowanie nasz najgorszy mecz w 2018 roku. Cywka w ogóle nie nawiązał do swoich lepszych poprzednich meczów. Brlek jest niesamowicie silny na nogach, szkoda tylko, że ustawiony był tak głęboko. Halilović wszedł i praktycznie nie tracił piłek, a to dla naszej linii pomocy było bardzo ważne. Carlitosowi włączył się luz i zabawa, oby już tylko na takim poziomie grał.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Halilović rozuszał grę. Mówiłem, żeby dać mu szansę. Nic to zmieni, bo od pierwszej minuty i tak zagra Mitrović.
Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.03.2018, 22:38
Mitrovic nie był gorszy od Cywki. Miał straty, które wynikały w dużej mierze z prób prostopadłych zagrań. Za to Cywka miał wiele strat zwyczajnie głupich, niecelne podania do boku, piłka plątała mu się między nogami.
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.03.2018, 22:39
Plus meczu to już 19 goli Carlitosa i oby zrobił tego króla strzelców, a sprzedamy go za gruby hajs.

Reszta do zapomnienia.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 09.03.2018, 22:40
Bardzo dobre przebudzenie. Widać duży postęp w kulturze gry w porównaniu do poprzedniego, ekhm, trenera. Jest potencjał, trzeba cierpliwości.

Szalenie ważne zwycięstwo w perspektywie dwóch najbliższych bardzo ciężkich meczów. Ugrać remis z Poznaniem, klepnac Nowy Sącz i mamy to!
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 09.03.2018, 22:42
Nie można za wiele wymagać od pomocników, skoro najbardziej kreatywny z nich to Arsenić, jak się zapędzi do drugiej ligi. Carlitos odpalił, Imaz niestety przygasł. Mam nadzieje, że w końcu Sadlok wróci do formy z jesieni, bo nawet jego decyzje to przecież żart. Pierwsza połowa meczu ciężka do opisania, w drugiej kopaliśmy Śląsk z każdej strony.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 09.03.2018, 22:45
Mnie Halilović jakoś nie olśnił w tym meczu, zagrał poprawnie i tyle. Mitrović gra bardziej z tyłu i więcej w defensywie niż Halilović, fakt jest wolny, ale kilka piłek do Carlitosa znowu posłał ciekawych.

Halilović przejmuje pałeczke pupilka kibiców po Kostalu
Mitrović przejmuje hejt po Cywce

Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.03.2018, 22:48
raindog napisał(a):Wyświetl post
Do tego Mitrovic fajnie się ustawiał. Było wiele sytuacji, gdzie nikt nie wychodził do piłki, tylko Mitrovic i tylko do niego można było zagrać. Fakt - jest wolny.
On nie jest wolny. On jest dramatycznie wolny i choćby nie wiadomo jakie miał umiejętności to gdy reszta jest 1/3 szybsza od niego, to w zasadzie tak jakby nie było piłkarza na boisku. Gość ma szybkość z B-klasy
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.03.2018, 23:04
Jest wolny i statyczny. Wszedł Tibor i gra wyglądał o niebo lepiej
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 09.03.2018, 23:10
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Jest wolny i statyczny. Wszedł Tibor i gra wyglądał o niebo lepiej
Wyglądała lepiej bo grę pociągnął Carlitos. Tuż po wejściu Halilovicia poszła nasza akcja (bez udziału Halilo) i mieliśmy 2:1. Śląsk musiał zaryzykować i się otworzyć.

Przeceniacie rolę Tibora w odmienieniu naszej gry.
Odpowiedz cytując
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 09.03.2018, 23:11
Statsy Mitrovica:

https://twitter.com/jaceksta/status/...208583686?s=19

żal.pl
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.03.2018, 23:18
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Przeceniacie rolę Tibora w odmienieniu naszej gry.
Nie przeceniamy. Widzieliśmy to na własne oczy. Zamiast objeżdżania Mitrovicia jak tylko Śląsk chciał, pojawił się gracz dobrze trzymający się przy piłce, szybki, z kiwką, dobrze podający, robiący przewagę w środku boiska.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 09.03.2018, 23:22
Nie przeceniamy. Widzieliśmy to na własne oczy. Zamiast objeżdżania Mitrovicia jak tylko Śląsk chciał, pojawił się Carlitos dobrze trzymający się przy piłce, szybki, z kiwką, dobrze podający, robiący przewagę w środku boiska.

I wszystko się zgadza
Odpowiedz cytując
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Stary 09.03.2018, 23:30
Każdy kto broni Mitrovicia jest albo głupi albo niewidomy, gra zaczęła się jak ten parodysta szedł z boiska, pewnie dlatego, że wreszcie zrobiło się 11 na 11, Tibor w 10 minut zrobił więcej niż ten kopacz przez cały mecz
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 09.03.2018, 23:30
Mecz do momentu strzelenia drugiej bramki przez Carlitosa (który po raz kolejny praktycznie w pojedynkę wygrywa mecz) TRAGICZNY w naszym wykonaniu. Nie wiem jakim cudem na placu gry znajdowali się Mitrović i Cywka a na ławce Llonch.

Mitrović, Cywka i Boguski po raz kolejny statystują, mam nadzieję, że w końcu Carillo przejrzy na oczy i postawi na kogokolwiek innego. Brlek póki co widać, że brak mu rytmu meczowego, aczkolwiek zastawiać piłkę potrafi jak mało kto w lidze.

Ciekawe wejście Halilovicia, ładnie operował piłką w środkowej części boiska.

Carlitos - promuj się tak dalej, żeby można było na tobie ładnie zarobić w lecie
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.03.2018, 23:31
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Nie przeceniamy. Widzieliśmy to na własne oczy. Zamiast objeżdżania Mitrovicia jak tylko Śląsk chciał, pojawił się gracz dobrze trzymający się przy piłce, szybki, z kiwką, dobrze podający, robiący przewagę w środku boiska.
To już obłęd, nie tylko fascynacja. Halilović podawał głównie do tyłu i zaliczył w końcu jakieś żółtko do statystyk. Poza tym słaby jak zawsze.
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 09.03.2018, 23:32
Nie bez powodu Mitrovicia zegnely gwizdy jak schodził. Nie pamiętam kiedy gwizdano u nas na naszego zawodnika jak schodzi. Nie dziwię się, że ludziom puściły w koncu nerwy. Gość grał mega słabo. Może myśli na boisku, może dostrzega możliwości podania, ale jest tak statyczny, że szkoda słów. Obserwowałem go dokladnie i jedna rzecz mi się rzuciła w oczy - strata Sadloka pod polem karnym Śląska, Sadlok zadupcza by odbudować pozycje, Cywka i Brlek wracają a Mitrovic czlapie sobie powolutku.... Perezowi to może buty czyścić....
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 09.03.2018, 23:36
maciekkk napisał(a):Wyświetl post
Sadlok zadupcza by odbudować pozycje, Cywka i Brlek wracają a Mitrovic czlapie sobie powolutku.... Perezowi to może buty czyścić....
już
To nawet nie wygląda na kwestie wolicjonalne, w poprzednim meczu widać było, że jak chciał się z kimś pościgać, to i tak na 5 metrach został ze 2 metry z tyłu. Gość nie ma ani grama szybkości i zwrotności, taki typ...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 09.03.2018, 23:43
"Decyzja o pozostawieniu Pola Lloncha na ławce, to było zagranie taktyczne. Pol prezentuje się od początku roku bardzo dobrze, ma za sobą serię bardzo dobrych meczów i to wiąże się z włożonym przez niego dużym wysiłkiem. Chciałem uniknąć takiej sytuacji, żeby moi najlepsi piłkarze mieli przez swoją intensywną grę problemy. Pol Llonch wszedł w drugiej połowie i bardzo wiele nam pomógł - przyznał Hiszpan."

Mam nadzieję, że faktycznie to była taktyka.
Teraz pora aby tak zrobić z Mitroviciem. Tylko z innych aspektów.

Dobrze, że kontrakt ma tylko na pół roku. Jeszcze trochę takich gwizdów to i sam się szybko spakuje i stąd wyjedzie. Parodysta nie piłkarz.

W pierwszej połowie cały nasz środek grał dramatycznie. Co to w ogóle było? Atak? Nie istnieliśmy.

Dobrze, że Carlitos się obudził . Llonch z Haliloviciem w końcówce mocno pociągnęli naszą grę.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 09.03.2018, 23:46
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Boguski dla mnie człowiek fenomen. Obserwowałem go bardzo dokładnie. Nie mial ANI JEDNEGO dobrego, kontrolowanego przyjęcia piłki.
To wygląda na to, że nie masz bladego pojęcia co to znaczy przyjęcie piłki. Boguś dzisiaj był jedynym gościem w przodzie który próbował szarpać. Imaz dno, Carlitos dno Brlek dno. Oczarowanym grą Carlitosa przypomnę że zapieprzył bramkę kretyńskim kiwaniem się w środku gdy miał kilku gości do podania. Jedyne co dobrze zrobił to druga bramka bo karny strzelony w środek to też dość ryzykowne posunięcie. Dobrze że Cywka się odważył bo twierdzę ze 2:1 byśmy nie wygrali.

Brlek się nie nadaje na razie ma minę jakby biegał w pełnym pampersie. Imaz ława zero szybkości zero walki zachowanie pod bramką jak na treningowej gierce.

Może na Legię się zmobilizują i zagrają na większym luzie bo dzisiaj widać było, że są napięci jak baranie jaja.

A tym którzy czepiają się trenera radzę rozpędzić się na ścianę. On próbuje uczyć naszych grać w piłkę, a nie kopać na aferę to wymaga brania na siebie odpowiedzialności, myślenia, współpracy, ale jak się gra w piłkę to można powalczyć z każdym, a jak się kopie to można tylko każdemu przeszkadzać. Subtelna i nie przez każdego dostrzegalna różnica...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 09.03.2018, 23:47
Może po tym meczu trener wreszcie przejrzy na oczy, że główny hamulcowy Mitrović powinien zaczynać mecz na ławce rezerwowych, a nie w wyjściowym składzie. Nie potrzebujemy kolejnego statysty na boisku.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 09.03.2018, 23:47
MB1906 napisał(a):Wyświetl post
Statsy Mitrovica:

https://twitter.com/jaceksta/status/...208583686?s=19

żal.pl
Gorzej niz zle
Odpowiedz cytując
wester
Senior Member

Stary 09.03.2018, 23:54
Halilovic musi grać. To jest przyszłość Wisly Kraków. Widać w nim chęć do gry, nie boi się trudnych decyzji jest szybki z piłą. Fakt że zdarzały mu się groźne starty ale widać w nim to że się nigdy nie bał grać w piłkę. Bo to co niektórzy prezentują na boisku określę mianem tchórzostwa. Zbierając minuty Tibor zacznie łapać większy luz w grze oraz z doświadczeniem tych strat będzie mniej. Wisła musi obrać pewien kierunek rozwoju, myślę że Mitrović nie powinnien byc elementem tego planu. Ale jak już go tu ściągnięto nie wolno go skreślać ani niszczyć tylko dlatego że ma średni starty. Miejmy nadzieje że chłop się podciągnie i będzie jeszcze przydatny.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 09.03.2018, 23:58
Mitrović w 6 spotkaniach na wiosnę zaliczył więcej strat niż Halilovic we wszystkich spotkaniach jakie u nas zagrał. O ile nawet nie przebił ich dwukrotnie...
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 10.03.2018, 00:17
Ja od poprzedniej rundy, gdy większość krytykowała Halilovicia byłem jego zwolennikiem. To bardzo kreatywny zawodnik i ciągle pod grą. Jedyne czego mu brakuje to ogrania. Dziś wszedł i od razu rozruszał naszą grę - niekoniecznie w jakichś akcjach bramkowych (chociaż jedno podanie miał świetne), po prostu potrafi zrobić przewagę, przyjmuje piłkę od razu z odejściem kierunkowym, przyśpiesza naszą grę. Nadal zdarzają mu się straty, ale jak okrzepnie to jest to gość, który może w przyszłości pójść za duże pieniądze. Wystarczy na niego zdecydowanie postawić.

Jeśli chodzi o mecz to tylko wynik mi się podobał i bramki. Stworzyliśmy sobie sporo sytuacji - z przodu były fajne momenty. Niestety tak często głupio traciliśmy piłkę w środku nadziewając się na kontry, że to zakrawało na kryminał. Inny zespół by nam wpakował 2-3 bramki i tyle by było z tego meczu.

Generalnie uważam, że Brlek nie jest w formie, Cywka jest średni, a Mitrović za wolny. Do tego to są piłkarze, którzy sobie często wzajemnie przeszkadzają i rzadko się podłączają z przodu. Brlek jak dojdzie do odpowiedniej dyspozycji może to poprawić. Cywka w niektórych meczach gra nieźle, ale to nie jest piłkarz ofensywny, mimo bardzo efektownej asysty w tym meczu. Z resztą podobnie jest z Llonchem, chociaż on przynajmniej potrafi czasem przyśpieszyć grę odbiorem i szybkim odegraniem.

Ja bym stawiał na Brleka (jeśli jest szansa utrzymania go w zespole), Halilovicia i właśnie Lloncha. Ewentualnie Cywkę. Mitrović przypomina mi Pereza, jest po prostu za wolny. Chociaż widać u niego dryg do gry kombinacyjnej - ale to wszystko za mało. Cieszy mnie, że Carillo w końcu go zmienił, zamiast trzymać go na boisku do końca. Może wreszcie przejrzał na oczy?

Mamy też problem z obstawieniem prawej obrony, od czasów Bobana nie mamy ofensywnie grającego prawego obrońcy, a przy tym ustawieniu jest to kluczowe. Generalnie prawa strona momentami przypomina lej po bombie. Nie przekonywał Bartkowski, który potrafił dobrze się ustawić i był chętny do gry, ale brakowało mu umiejętności albo pewności siebie. W niektórych meczach świetnie się ustawiał i już wydawało się, że się ładnie podłączy a ten cofał piłkę nie wiedząc co robić dalej.

Z kolei Palcic podłącza się za rzadko i nie widać u niego większych chęci na grę ofensywną. Może to kwestia czasu i potrzebuje więcej minut? Mnie na tą chwilę nie przekonuje.

Generalnie bardzo ważne 3 punkty, które myślę, że zapewniły nam udział w grupie mistrzowskiej i skróciły dystans do czołówki (dwa punkty do tak chwalonego Górnika na tą chwilę). Gra najgorsza w tym roku. Jedyny pozytyw z tego meczu to odblokowanie się Carlitosa. No i moim zdaniem kolejna bardzo dobra zmiana Halilovicia. Tyle.

Za jedną rzecz, mimo wszystko pochwalę Carillo. Miał nosa. Jak wpuszczał Lloncha byłem pewien, że zmieni Cywkę. Ja bym tak postąpił i sądzę, że 90% forumowiczów i kibiców również. A właśnie Cywka chwilę później prawie sam (do spółki z obrońcą Śląska) zrobił nam 3 bramkę. Szacuken za intuicję.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 10.03.2018 o godz. 00:24.
Odpowiedz cytując
Rock'n'Roll Star
Member

Od: 02.2018

Stary 10.03.2018, 01:06
Mówienie, że to najgorszy mecz za Carrillo jest dość ciekawe, bo jak dla mnie tego, co zobaczyliśmy w Gliwicach, długo nic nie przebije.
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.03.2018, 01:26
Gdyby mi ktoś powiedział w 55 minucie, że my ten mecz wygramy 3:1 i w sumie będziemy mieli mieć szansę na czwartego gola, to bym go wysłał do psychiatryka.

Do jakieś 60 minuty graliśmy totalny paździerz, a to z racji pomocy, która kompletnie nie funkcjonowała i nie dawała zupełnie nic w grze defensywnej i ofensywnej zespołu, ba, przez ciągłe straty Cywki i Mitrovicia stwarzała ona raz za razem sytuacje, ale dla Śląska. Fatalnie to wyglądało, te ciągłe problemy z przyjęciem, podawanie wprost pod nogi przeciwnika, odgrywanie a to za lekko, a to za mocno, a to za krzywo.

Przyznam się szczerze, że kompletnie nie rozumiem tego ciągłego wystawiania Cywki przez naszego trenera. Szanuję Tomka za jego waleczność, zaangażowanie i dawanie z siebie całego serducha, ale w tym systemie ja go kompletnie na środku pomocy nie widzę. Nie widzę u niego atutów, które sprawiałyby, że dawałby on drużynie na tej pozycji jakieś pozytywy. Tak, wiem, zaliczył dzisiaj asystę - nie zmienia to mojej oceny. Brak podania, brak szybkości, brak strzału... No niby biega dużo, ale nie wiem, może bardziej by się sprawdził z powrotem na prawej obronie? Z drugiej strony ja tylko laik jestem, więc może nie dostrzegam czegoś, co widzi trener. Pewnie tak jest. Oby.

Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucia, ale jakoś pewniej się czuję, gdy Cuesta jest w bramce zamiast Buchalika. Hiszpan ma jakieś dziwne głupie klopsy, a to nie złapie prostego strzału, a to pobiegnie gdzieś w maliny tak jak dzisiaj, ale wychodzi do dośrodkowań. Nie mam już sraki przy każdym rzucie rożnym, wolnym, przy byle wrzutce, że padnie gol, bo Buchal znowu przyspawany do linii. Co prawda jestem w 99% pewien, że Julian w takiej sytuacji w końcu wypuści piłkę z rąk i stracimy przez to gola, ale i tak jakoś go wolę.

Co martwi? Brlek z formą jest w lesie, Sadlok też gorzej niż na jesień, Veleza wolę pamiętać jak grał na defensywnym pomocniku na początku sezonu, bo na stoperze jest na razie, ekhm, średnio (dyplomatycznie mówiąc) - choć oczywiście zdaję sobie sprawę z jego długiej przerwy. No i gra całego zespołu do 60 minuty to był jednak kryminał...

Co cieszy? Oczywiście wynik, odblokowanie się Carlitosa, zmiany trenera, niezła gra Bogusia, dobry Arsenić, solidne wejście Halilovicia, gra po strzeleniu bramki na 2:1, w sumie od tego momentu Śląsk niewiele pokazał.

Jeszcze słówko na temat Mitrovicia... Dużo osób po nim jedzie i w sumie się nie dziwię, ale strasznie dziwny to zawodnik. Widać, że jakieś umiejętności niby ma, ale w sumie to nie wiadomo, bo tego nie pokazuje. Fizycznie straszliwie odstaje i w naszej lidze z takim bieganiem to sobie nie pogra. W Ekstraklasaie harpaganów trza, nie miętkich.

Ok, koniec końców najważniejsze trzy punkty i coraz bliższa ósemka.
Ostatnio edytowane przez Garret : 10.03.2018 o godz. 02:01.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 10.03.2018, 01:58
duzy krok w kierunku gornej 8 - jeszcze 2 x w....... z legia i amiką i boj w Niecieczy o przypieczetowanie awansu ....a potem juz autostrada do pucharow europejskich a fantasci forumowi juz maja orgazmy i planuja lato pucharowe .......a tak powaznie to kolejny slabiutki mecz pod wodza nowego Kiko , dobrze ze slask jest na tyle slaby zeby dac zlac sie tak slabej Wisle ......jako ze ta liga jest przekorna i dramatycznie slaba to moze to zwiastun ze jednak w warszawie nie bedzie nokautu ( choc i tak wiadomo ze L musi to wygrac) i z Amika ....czasem jest tak ze slabbym druzynom lepiej sie gra z druzynami "lepszymi" i "wielkimi" niz z druzynami na swoim niskim poziomie ....brawo za wynik , sama gra to jednak jak kazdy mecz naszego nowego hiszpanskiego zbawiciela , tylko przeblyski Carlitosa powoduja ze utrzymujemy sie jeszcze nad powierzchnia wody i nie toniemy ...wynik wspanialy - 3 pkt bezcenne - ale perspektyw brak niestety
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów