|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Zresztą, nie ważne ile ma na koncie, ale ważne jak potrafi zagospodarować każda złotówkę. Śląsk mial Solorza a nie chcial im dac zlamanego grosza (bezinteresownie). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Glazik napisał(a):
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
@yarow nie myl pojęć pojedynek a konflikt. po prostu poziom GK i DP to dno a oni walczą o to kto zejdzie poniżej tego dna
zrozumiałeś o co mi chodzi? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak Wam się podobają wyniki dziennikarskiego śledztwa, które dowiodło, jakie jest nazwisko potencjalnego inwestora?
Wywiad naszych dziennikarzy równie skuteczny, jak za czasów afery Stecherta...![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Tak, umowa z UFA Sports została rozwiązana jakieś dwa lata temu.
Ja jestem względnym optymistą odnośnie nowego współwłaściciela, nie jest to miliarder, owszem ma dużo pieniędzy i jest zamożny ale co najważniejsze wygląda na to że potrafi świetnie zarządzać zasobami, zarówno finansowymi jak i ludzkimi. Jeśli chodzi o wyniki śledztwa to wyrazy uznania.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 02.02.2018 o godz. 07:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
rozumiem o co Ci chodzi, ale mam nadzieję , że rozumiesz, iż grubość dna w obydwu tytułach reguluje bezkonfliktowo i w pojedynkę według swojego upodobania jeden pan i władca. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nowy wspolwlasciciel ? A to nie bedzie po prostu udzialowiec ?
Ja tam patrze umiarkowanie na takich typow, o ile ten typ jest dobrym tropem Klub to nie jest korporacja, szzegolnie w PL, i na zasadach korpo to moze funkcjonowac z miesiac dwa i jebnie z hukiem. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Liczę, że akceptacja zarządu wobec tej osoby oznacza iż ma on pomysł na rozwój klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
teraz to jeden debil karcz pisze jeden i ten sam tekst ktory sie ukazuje w obu tytulach , bo z badan im wyszlo ze malo ludzi kupuje oba wydania ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dla mnie jest wszystko jedno jak chlopa sie bedzie tytulowac - jesli to faktycznie on.
Wazne jest jaki ten czlowiek ma plan na swoja inwestycje, napewno gosc ktory przeprowadzil w zyciu tyle inwestycji i jest pozytywnie ".......niety" na punkcie sportu ma jakas wizje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...krakow/qjqzd64
Bragiel dementuje, ale wyglada to jak zasłona dymna |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będzie beka jak to inny "detektywi"
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Fakycznie .., stachanowiec |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tylko krakowskie? Cały ten zawód poleciał na pysk... ostały się wyjątki, w konkretnych dziedzinach tematycznych. Głównie pasjonaci sportu, jak Tuzimek itp. Reszta krwiopijców, w ogóle nie bierze odpowiedzialności za to co pisze i wygaduje. mieszając ludziom w głowach. Efekty później widać nawet i u nas na forum, co przeszłość pokazała bardzo wyraźnie.
Ostatnio edytowane przez Vinci : 02.02.2018 o godz. 20:33.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jeszcze wracajac do Pana Bragiel'a to nie wiedzialem ze byl na ostatnich derbach przy R22
https://www.youtube.com/watch?v=Eo9FhC8vk7E Przechadzal sie wokol boiska z Pania Prezes... (minuta 8:45) Jesli to juz bylo to sorry... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba nie było. Dzięki. Ja też próbowałem go dostrzec na zdjęciach z meczu derbowego, wszelakich zdjęciach, z oficjalnej, skwk itd.
Bez skutku, aż do dziś ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Dobre oko ^
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
To on i do tego z całą świtą. Teraz cieżko bedzie zaprzeczyc, ze to nie on ma byc tym inwestorem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Rutkowski może buty czyścić naszym forumowym detektywom
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Szach mat.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeszcze tylko potwierdzic na 100% badaniami biometrycznymi i mozna oglaszac bombe
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Patti, wyrazy szacunku! A jutro-pojutrze się dowiesz, że "jak ustaliła Gazeta Krakowska, Paul Bragiel był na derbach Krakowa". Tu ciepłe pozdrowienia dla "dziennikarzy", dla których to forum jest głównym źródłem wiedzy o Wiśle. Wiem, że to czytacie
![]() Bragiel wygląda tam, jakby właśnie wrócił z jakiegoś indyjskiego aśramu. Regan, dla mnie bomba! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
crux.a
G. Krakowska już pisała, w ubiegłym tygodniu, że Paul Bragiel był na derbach, na forum ekonomicznym pojawił się w klubowym szaliku, a cała transakcja powinna zostać dopięta znacznie wcześniej, niż w dwa miesiące |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pod siebie podłóż może w końcu zmądrzejesz
![]()
Piggy oddaj hajs
|