Cytat:
|
Poza tym Boguś zdobył wczoraj bramkę więc nie wiem skąd twierdzenie, że "jest bez formy".
|
Ponieważ jest bez formy i gol od czasu do czasu tego nie zmieni. Byłem niemal pewny, że zeszłoroczne przebłyski Bogusia to jego ostatnie dobre występy w Wiśle i niestety miałem rację. Ktoś kiedyś przytaczał statystyki, że Boguski najlepsze występy notuje wtedy kiedy kończy mu się kontrakt i chyba coś w tym jest.
Cytat:
|
W moim odczuciu większe pretensje można mieć do.. Junco niż do Kiko.
|
Możnaby mieć pretensje, gdyby miał jakiś budżet transferowy. Jak na to, że nie miał, to i tak transfery nie wyglądają źle. Przynajmniej jeśli porównać je z Bałaszowami, Crivellarami, Mójtami, Drzazgami, czy Videmontami, którzy jeszcze niedawno byli ściągani (tak wiem, ostatni to też wynalazek Junco). Generalnie spodziewano się chyba, ze na dyszce będzie grał Carlitos, a przed nim Ondrasek, lub któryś z nowych. Jak wyszło to wiadomo - Kobra wiecznie połamany, nowi też mają problem z kontuzjami i nie ma za bardzo ich jak wprowadzać do drużyny. Jest też Wojtkowski, który na pewno ma potencjał, ale musi nadrobić sporo braków fizycznych i mentalnych.