The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2017, 14:10
Jak grajka sprzedają to też jego kontrakt się kończy))
A tak na poważnie...
Po co mu był ten wywiad. Nie mógł na to pytanie odpowiedzieć po prostu: "następne pytanie" ?
Odpowiedz cytując
Kristoferson
Member

Od: 06.2015

Stary 09.06.2017, 14:12
Cos tu nie gra i ktos po prostu kogoś pod c..j ładuje.
Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.06.2017, 14:15
Prawie się wzruszyłem tym tekstem Mąki. Jeśli będzie konkretna oferta- sprzedać. To nie jest Szymkowiak, żeby za nim płakać.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 09.06.2017, 14:15
najlepiej mimo wszystko jakby został , mózg i serce drużyny to jest nie do zastąpienia , w przeciwieństwie do np utalentowanego ale chimerycznego Brleka za którego można jednak kasy wyciągnąć więcej
Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Stary 09.06.2017, 14:24
Za rok i tak będziemy musieli go zastąpić, tylko że wtedy nie dostaniemy ani złotówki.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.06.2017, 14:40
Ja pierdziele. Ludzie, po co nakręcacie się tym Pawełkiem? Dukat, to zdementował ! Załuska był ok. Niestety tylko ok. Nie może nam gość 34, czy 35 letni stawiać warunków. Priorytet to sprowadzić bramkarza i napastnika. Tak jak ktoś tu napisał. Problemem może być zastąpienie Mączyńskiego, albo Brleka, a nie Załuski.

P.S: Jedna rzecz. Mączyński mnie zawiódł. Rozumiem, że są w....ieni odnośnie pieniędzy. Wybrał sobie zajebisty moment. Wisła stara się zapewne zakontraktować jakiś piłkarzy, a ten polazł do mediów z tym że nie płacą... Przepraszam nie polazł, a został jedynie zapytany i powiedział prawdę..
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 09.06.2017, 14:41
No nie wiecie dlaczego Krzysiu tak zrobił? Chce nie dać klubowi wyboru, gdy przyjdzie jakakolwiek oferta. Puszczą go za granicę żeby tylko znowu nie .......ił w mediach. Lepiej się pozbyć krzykacza i coś niecoś zarobić.

On zaś chwyta się ostatniej deski ratunku po niepowodzeniach przy transferach do Chievo czy Slavii (jeśli takowa oferta była). Chce stąd spierdalać szybko, ale przecież tego nie powie. Wyobrażacie sobie jakby dostał po dupie od środowiska wiślackiego za takie gadanie?

I żeby nie było - jestem przeciwny opóźnieniom w wypłatach w każdej postaci, u każdego pracodawcy. Moim jednak zdaniem Mąka gra tutaj pod siebie, a nie pod kolegów z drużyny, którzy również nie otrzymali zaległości. Po prostu ma fokus na zmianę klubu.
Ostatnio edytowane przez Siemion : 09.06.2017 o godz. 14:51.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 09.06.2017, 15:19
Sprzedać go, płakał nie będę. Byle nie do Elki.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 09.06.2017, 15:21
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Dużo tego, jak na taką ilość meczy, nie sądzisz? Statystyki też nie powalają.
Warto aby pokazać te momenty w których ratował zespół. Błędy natomiast popełnia każdy bramkarz, Putnocky został wybrany najlepszym bramkarzem ligi, natomiast przypominam co zrobił w meczu z nami. Według Weszło, Załuska był w TOP6 najlepszych bramkarzy ligi, to nie jest przypadek. I tego będę się trzymał, do momentu kiedy nie zobaczę, że przyszedł ktoś, kto prezentuje ten sam poziom lub lepszy. A tym, którzy piszą, że Pawełek to ten sam poziom co Załuska, to radzę oglądać ligę, a nie tylko skróty. Bo takie gadanie, świadczy o zerowej wiedzy.

Z Mączyńskim widzę ta sama sytuacja co pół roku temu, wszyscy eksperci go doceniają na czele z Nawałką, tylko na forum Wisły brak docenienia.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 09.06.2017, 15:31
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
Ze wszystkim tym się zgadzam, ale na dzień dzisiejszy odejście Załuski, to jest osłabienie, bo nie ma nikogo na jego miejsce.
Nie no, oczywiście - ja pisałem to z założeniem, że na 100% zakontraktujemy kogoś nowego do gry od razu

Rozumiem założenie roszad bramkarskich na zasadzie, że nie inwestujemy w Załuskę + leci dwóch rezerwowych z kontraktami z czasów T-F, bo rzeczywiście za dużo kasy tu się marnowało, a w przyszłym sezonie broni nowy bramkarz i ewentualnie wpuszczamy powoli któregoś z młodych. Jest to rozwiązanie mimo wszystko dość ryzykowne, bo - odpukać! - poważna kontuzja po zamknięciu okienka i może być problem. Z tego względu albo zatrzymałbym Miśkiewicza (jeśli nie miał jakichś wygórowanych wymagań) lub zakontraktował za skromne pieniądze jakiegoś rezerwowego z doświadczeniem.

Co do Mączyńskiego, niestety realia mamy takie, jakie mamy i powinniśmy go sprzedać niezależnie od tego wywiadu bo za rok w ogóle nic na tym nie zarobimy. Kwestia kwoty - z jednej strony 30 lat, ale z drugiej to podstawowy skład reprezentacji, bańka ojro nie brzmi jak kwota z sufitu.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 09.06.2017, 16:02
W kwestii transferów z wywiadu z Junco można wyciągnąć następujące wnioski:

- Przyjdzie bramkarz z zagranicy (2?)
- Przyjdzie skrzydłowy (2?)
- Przyjdzie napastnik (2?)
- wzmocnienia będą zagraniczne, ale o młodych zawodników,
- możemy iść nawet tropem Jagiellonii która miała 9 obcokrajowców w 1 składzie

Czy będzie mnoga liczba to zależy kogo odpalimy(Zachara, Ondrasek, Buchalik, Miśkiewicz, Valencia, Videmont, Echavarria), ale że to zrobimy jestem niemal przekonany. Za dużo mamy w kadrze przeciętnych zawodników.

W dodatku D.Dukat się wygadał, że za Mąkę oczekują 550 tys euro i jest wolny.

Pamiętam jak dziś sytuację, gdy powrót Mąki do Wisły to były tylko marzenia ściętej głowy. Jak dobrze wiemy, urodziło mu się wtedy dziecko i bardzo chciał wrócić do Polski. Wyciągnął (wtedy) do bardzo zadłużonej Wisły pomocną dłoń. Myślę, że choćby za to należy mu się transfer do dobrego klubu, jeśli tylko będzie taka oferta.

Niemniej jednak byłoby bardzo trudno go wtedy zastąpić. Szkoda, że Chrapek podpisuje kontrakt ze Śląskiem, bo byłby idealnym kandydatem.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.06.2017, 16:16
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że Chrapek podpisuje kontrakt ze Śląskiem, bo byłby idealnym kandydatem.
Nie wiem, ile sobie śpiewa Lechia za Chrapka, ale nawet danie 300K €, gdyby udało się Mączyńskiego sprzedać za 500K, to byłby dobry deal. Pewnie jednak Junco nastawiony jest, by próbować kolejnego Hiszpana za "grosze" ściągnąć. Może trafi na lepszego jak Chrapek?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 09.06.2017, 16:20
@rozarian

Nie sądzę, że Śląsk, który jest obecnie licytowany stać by było na wydatek 300 tys euro, prędzej uwierzę w tę kwotę w zł. Lechia ma swoje problemy finansowe, a kadrę ma aż nadto szeroką.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 09.06.2017, 16:28
swiety37 napisał(a):Wyświetl post
Po co mu był ten wywiad. Nie mógł na to pytanie odpowiedzieć po prostu: "następne pytanie" ?
A przeczytales teskt wrzucony przez Make? Przeciez napisal dlaczego odpowiedzial na to pytanie.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 09.06.2017, 18:15
Wydaje mi się, że sprowadzenie Chrapka byłoby dobrym pomysłem w przypadku odejścia Mąki i Brleka, co wydaje się stosunkowo prawdopodobne. Sam zawodnik na pewno ma sentyment do Wisły i chętnie by tu wrócił, a my mielibyśmy pomocnik na całkiem dobrym poziomie. Dlatego szkoda, oby Junco faktycznie miał jakiś plan.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.06.2017, 18:21
Przechwytywanie.PNG

Strasznie szkoda ze odpuszczamy Chrapka, idealny nastepca Brleka albo Maki
a jakby mial 2 podobne oferty to na pewno by woal wrocic do Krakowa niz isc do Slaska
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 09.06.2017, 18:23
d napisał(a):Wyświetl post
Co do Mączyńskiego, niestety realia mamy takie, jakie mamy i powinniśmy go sprzedać niezależnie od tego wywiadu bo za rok w ogóle nic na tym nie zarobimy. Kwestia kwoty - z jednej strony 30 lat, ale z drugiej to podstawowy skład reprezentacji, bańka ojro nie brzmi jak kwota z sufitu.
- Dojrzały wiek, 30 lat to już nie jest młodzieniaszek.
- Nie grał w żadnym poważnym klubie w swojej karierze.
- Kontrakt kończy się za rok, za pół roku podpiszą za darmo.
- Dukat napisał na Twitterze, że 550 tysięcy euro, tyle chcieli.

Milion euro to kwota niemożliwa do zyskania dzisiaj [chyba, że znajdzie się wariat]. Po Euro2016 była taka możliwość.

Transfer Chrapka byłyby idealny, chłopak potrafi zagrać piłkę, ma to coś w sobie. Gdyby mu zaufać, byliby z niego ludzi. No ale nas nie stać widocznie...
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 09.06.2017 o godz. 18:28.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 09.06.2017, 18:24
Chrapka bardzo lubię i doceniam, ale uważam, że jest dość przereklamowany. Przyzwoity / solidny środkowy pomocnik nic więcej. Do Krzyśka czy chociażby Brleka to mu jednak sporo brakuje moim zdaniem. Wolałbym takiej zamiany nie przeprowadzać mimo wszystko.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.06.2017, 18:51
Dokładnie. Nie ma o sobie oczu wypłakiwać za Chrapkiem. W Lechii pokazał niewiele. A wierzę, że Junco, jeśli tylko zarząd da mu minimum niezbędnych środków, ściągnie na każdą pozycję gracza, który w naszej buraczanej lidze będzie się wyróżniał. I za dużo mniejsze pieniądze niż "gwiazdeczki" naszej ligi.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Stary 09.06.2017, 19:32
szprotson napisał(a):Wyświetl post
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...go,nId,2403980
wywiad z junco caly
imho, rozmawianie z pilkarzem za pomoca prasy jest słabe w .... i nie podoba mi się takie zachowanie
.
Jeżeli już, to jest to odpowiedzenie pikarzowi, który zaczął publicznie atakować Wisłę.
Ale to nie jest rozmawianie z piłkarzem za pomocą prasy. To informacja dla publiki i kibiców, że Mączyński kłamał.
Osobna prywatna rozmowa na pewno była.
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Stary 09.06.2017, 19:42
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
- Dojrzały wiek, 30 lat to już nie jest młodzieniaszek.
- Nie grał w żadnym poważnym klubie w swojej karierze.
- Kontrakt kończy się za rok, za pół roku podpiszą za darmo.
- Dukat napisał na Twitterze, że 550 tysięcy euro, tyle chcieli.

Milion euro to kwota niemożliwa do zyskania dzisiaj [chyba, że znajdzie się wariat]. Po Euro2016 była taka możliwość
Myślę, że w pewnym sensie miarodajne będzie to, za ile pójdzie Pazdan - bardzo wiele punktów wspólnych, oczywiście z różnicą taką, że 1. grał w LM i to przyzwoicie 2. ma kontakt rok dłuższy - powiedzmy, że kosztowałby 2 razy więcej od Krzyśka z tego tytułu. Pismaki piszą, że Legiunia chce za niego 4 bańki, zobaczymy czy to mocne s-f.

W przypadku dojrzałych zawodników z buraczanych lig takich jak nasza mam wrażenie, że jedyne czynniki podbijające cenę to 1. puchary 2. turnieje reprezentacyjne - i z tego względu szkoda, że nie udało się rzeczywiście sprzedać Krzyśka zaraz po Euro.
Ostatnio edytowane przez d : 09.06.2017 o godz. 19:53.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 09.06.2017, 20:32
As napisał(a):Wyświetl post
A przeczytales teskt wrzucony przez Make? Przeciez napisal dlaczego odpowiedzial na to pytanie.
Bo nie będzie nikogo okłamywał? Dobre

Mógł się zachować profesjonalnie...i powiedzieć że dżentelmeni o kasie nie rozmawiają. Tyle w temacie.

Ps.

Następnym razem proponuję zapytac Mączyńskiego :
1. Jaka kasę inkasujesz od Wisły?
2. Dlaczego Nawałka Cie powołuje?
3. Ile zarobiłeś w Chinach?
4. Z żoną się gimnastykujesz, czy raczej preferujecie po bożemu?

Liczę na równie szczere odpowiedzi.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.06.2017 o godz. 20:55.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.06.2017, 20:56
Niewiem czy wam przykład Lloncha dalej nie uświadomił ze transfery to przewaznie robi sie na chybił trafił,mozna gościa za czapkę gruszek znaleśc,i ten gośc w 2 miesiace robi sie naszym kluczowym pilkarzem i jednym z lepszych w lidze....

litości......ufam Junco i wiem ze tu nie o nazwiska chodzi,tylko o materiał ludzki.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 09.06.2017, 20:57
d napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że w pewnym sensie miarodajne będzie to, za ile pójdzie Pazdan - bardzo wiele punktów wspólnych, oczywiście z różnicą taką, że 1. grał w LM i to przyzwoicie 2. ma kontakt rok dłuższy - powiedzmy, że kosztowałby 2 razy więcej od Krzyśka z tego tytułu. Pismaki piszą, że Legiunia chce za niego 4 bańki, zobaczymy czy to mocne s-f.

W przypadku dojrzałych zawodników z buraczanych lig takich jak nasza mam wrażenie, że jedyne czynniki podbijające cenę to 1. puchary 2. turnieje reprezentacyjne - i z tego względu szkoda, że nie udało się rzeczywiście sprzedać Krzyśka zaraz po Euro.
Długość kontraktu, bardzo dobry występ na Mistrzostwach Europy, gdzie został doceniony przez zagranicznych obserwatorów (Mączyńskiego nawet nie doceniają kibice klubu w którym gra) oraz występy w europejskich pucharach, czego Mączyński nie ma. No i dodatkowo wiek w przypadku obrońcy a pomocnika to też nie jest to samo. Nie wiem gdzie wyczytałeś to o 4M ale to bujda na resorach, Pazdan ma w klauzuli 2.5M natomiast klub prawdopodobnie puści go nawet za mniej. Ponieważ obiecali transfer Michałowi w tym okienku.

Cytat:
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Stary 09.06.2017, 21:59
bardzo dobry występ na Mistrzostwach Europy, gdzie został doceniony przez zagranicznych obserwatorów (Mączyńskiego nawet nie doceniają kibice klubu w którym gra)
A co ma piernik do wiatraka? Jacy obserwatorzy, kto, skąd? Kogo obchodzi ocena kibiców? Mączyński nie zaliczył bardzo dobrego występu na Euro?

Cytat:
No i dodatkowo wiek w przypadku obrońcy a pomocnika to też nie jest to samo.
Pomocnika kreatywnego/skrzydłowego tak, Mączyński takim nie jest. A prawda jest taka, że w kontekście gry w reprezentacji pozycję ma praktycznie taką samą jak Pazdan.

Generalnie możemy człowieka puścić i za 200 koła euro, tylko żeby potem nie było, że sami sobie robimy kuku.
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 09.06.2017, 22:24
Junco na plus ma póki co tylko Gonzaleza. Arsenic jeszcze ne wiemy co potrafi. Bo Llonch to autorski pomysł Ramireza. Do tego Np. Ściągnięcia takiego Videmonta to delikatnie mówiąc porażka. Valencia nie wiadomo ale mozna usłyszeć na Krakowie, ze gość woli inne rozrywki od gry w pilke i z takim podejściem kariery moze nie zrobić.

Natomiast bardzo nie podoba mi sie pomysł, że Wisła może grać nawet 9 obcokrajowcami. Liczę, ze w tym okienku wzmocni nas jednak jakis Polak.

Co do Mączynskiego.. Polecial czy tez 'tylko odpowiadał prawde' do gryzipiórka, ktory ma ewidentna satysfakcje z tego ze w Wiśle złe sie dzieje. Dał mu tylko pożywkę czego robic jako Wiślak (za ktorego sie ma) nie powinien. Nie wiem jakie są relacje miedzy szatnia a zarządem ale jak sam dziennikarzyna na Twitterze napisał ze piłkarze sami sie śmieją ze kibice wierzą zarządowi. Moze kłamie, moze nie. Ale mąka dał asumpt do tych wszystkich kwasów. I nie wydaje mi sie zeby teraz były dobre kontakty na na linii zarząd-mąka o czym świadczy dzisiejszy wywiad junco. Najlepsze wyjście to sprzedaż w tym okienku o ile znajdzie sie chetny.
Ostatnio edytowane przez pomeran : 09.06.2017 o godz. 22:27.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.06.2017, 22:32
Warto aby pokazać te momenty w których ratował zespół. Błędy natomiast popełnia każdy bramkarz, Putnocky został wybrany najlepszym bramkarzem ligi, natomiast przypominam co zrobił w meczu z nami. Według Weszło, Załuska był w TOP6 najlepszych bramkarzy ligi, to nie jest przypadek. I tego będę się trzymał, do momentu kiedy nie zobaczę, że przyszedł ktoś, kto prezentuje ten sam poziom lub lepszy. A tym, którzy piszą, że Pawełek to ten sam poziom co Załuska, to radzę oglądać ligę, a nie tylko skróty. Bo takie gadanie, świadczy o zerowej wiedzy.

Z Mączyńskim widzę ta sama sytuacja co pół roku temu, wszyscy eksperci go doceniają na czele z Nawałką, tylko na forum Wisły brak docenienia.
Jeżeli do mnie pijesz, to oglądam ligę regularnie. "Weszło" to portal dla czereśniaków, ich rankingami można by się najwyżej podetrzeć ale żal papieru na drukowanie. Ich noty są z dupy wzięte, podobnie zresztą jak opisy meczy. Liczy się głównie nazwisko - Llonch dostawał na początku gówniane noty nawet jak był najlepszy na boisku, jak zrobił się znany sytuacja się odwróciła. Chcesz się trzymać ich ocen to się trzymaj, ale nie zgrywaj przy okazji eksperta.

A z Mączyńskim sytuacja jest prosta - wszyscy go raczej doceniają, ale kończy mu się kontrakt, chce odejść a klub nie ma pieniędzy. Rozumiem że na "Weszło" o tym nie pisali, a skoro tak poważny portal branżowy o tym nie wspomniał...
Po Mączyńskim nie będzie płaczu nie dlatego, bo jest słaby tylko takie jest życie i trzeba się z tym pogodzić. Tak więc twoje złote myśli na temat jego wartości na nikim raczej nie zrobią wrażenia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.06.2017 o godz. 22:39.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 09.06.2017, 22:34
Nie wiem, czemu piszecie, że Valencia to niewiadoma, a Videmont to niewypał-przysięgam, nie wiem. Videmont dał 3 asysty, a Valencia oprócz paru zgubionych piłek nic. Dejta se spokój janusze.
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 09.06.2017, 22:47
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, czemu piszecie, że Valencia to niewiadoma, a Videmont to niewypał-przysięgam, nie wiem. Videmont dał 3 asysty, a Valencia oprócz paru zgubionych piłek nic. Dejta se spokój janusze.
Pewnie dlatego, że Valencia jest młodszy i grał do tej pory w pilke w lidze, której taktyki jest tylko co w polskiej 3. Nie wiem czy oglądałeś chociaz jeden mecz mistrzostwa u20 Ameryki Poludniowej ale mecze wyglądały jak w pucharze Afryki. Jak w niego wierzą- mozna dać mu jeszcze czas. A ten uwielbiany przez ciebie Videmonta przychodzi po kilku latach rozegranych w 'powaznej' lidze i prezentuje sie jak gabovs z korony albo jak pianista z warszawy. Chociaz tamten miał chociaz szybkość. Gość grał tragicznie, co najlepiej podsumował Ramirez regularnie pomijając go w 18 meczowych.
Odpowiedz cytując
rokfor
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2004

Stary 09.06.2017, 23:04
pomeran napisał(a):Wyświetl post
Junco na plus ma póki co tylko Gonzaleza. Arsenic jeszcze ne wiemy co potrafi. Bo Llonch to autorski pomysł Ramireza. Do tego Np. Ściągnięcia takiego Videmonta to delikatnie mówiąc porażka. Valencia nie wiadomo ale mozna usłyszeć na Krakowie, ze gość woli inne rozrywki od gry w pilke i z takim podejściem kariery moze nie zrobić.
Zdajesz sobie sprawę, że Ramirez to autorski pomysł Junko ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów