The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2017, 23:18
abcabc napisał(a):Wyświetl post
Tak... w sumie 4 topowe drużyny. Razem z Górnikiem Łęczna (lider po odwróceniu tabeli). A z nim było 1:3.
Gościu, Ty już jesteś męczący.
Szkoda czasu na gościa, który już dwa razy totalnie się skompormitował. Totalnie. Wskazując, że nie ma pojęcia co to futbol krakowski ('Maaskant go miał' - ); albo wymyślając, że wypuszczenie skrzydłowego z boku to wymyślił w Wiśle Ramirez.

Następne mecze będą wyglądać podobnie. Nawet z Koroną. To jest ten styl gry, który pozwala to przewidzieć. Już po meczu z Legią wiedziałem, że z Lechią, Jagą, Lechem będą bęcki.
Próba wmawiania mi rzeczy których nie napisałem wskazuje że już brak Ci argumentów. Gdybyś zadał sobie trud sprawdzenia tematu mwczowego wiedziałbyś że jako jeden z nielicznych przed meczem z walczącą o życie i dobrze punktującą Łęczną pisałem że będzie trudno. Ale nie. Za dużo roboty. Jesteś jedną z .... które przewidują dominację i zwycięstwo w każdym meczu a potem obrażają się na zawodników i trenera kiedy jej nie ma. OK, porozmawiamy o kompromitacji, ale prawdziwej, nie zakłamanej figurze stylistycznej. Chcesz ofensywnej gry i dominacji w klubie którego najwartościowsi i najbardziej techniczni zawodnicy zawodnicy powoli zbietają się na emeryturę? Jesteś pieprzonym mitomanem. Wymagasz .... wie czego od klubu który dopiero wychodzi na prostą. Przez takich pajaców jak Ty tematy meczowe to ściek po każdym przegranym meczu.
Rzygam już tym hejtem, internetowymi trenerami od siedmiu boleści którzy są za głupi żeby przyswoić jakiemu klubowi i w jakiej lidze rzekomo kibicują. Trzeba być skończonym debilem żeby w ogóle przywoływać Real czy Barcelonę nie tylko w kontekście Wisły, ale w ogóle ekstraklasy.

Nie wiem nawet po .... to piszę, ale bardziej niż przegrany mecz w....ia mnie obrażanie piłkarzy którzy po prostu byli w tym meczu słabsi. Nie odpuścili, nie sprzedali meczu, po prostu grają jak umieją. Ale najlepsze jest to, że marne szanse zastąpić Sadloka czy Małeckiego kimś choćby porównywalnym gdy odejdą.

Chcecie Barcelony? Wykupcie Canal+. Tam grają. Tylko nie przenoście później swojej wiedzy na Wisłę, bo żeby ekstrapolować to trzeba mieć IQ powyżej 70-ciu, więc daremny trud.

Kole w oczka defensywna gra? Bolą przegrane? I ..... Nie jesteśmy w takim miejscu żeby oczekiwać nie wiadomo czego. Gdybyście jeden z drugim jełopy zużyli kilka minut czasu poświęcanego na swoje gówniane posty i zajrzeli na 90 minut żeby sprawdzić ile wpadek zaliczyła Legia, Lechia i Jagiellonia to może dwie szare komóreczki by zabanglały do trzeciej i móżdżek coś załapał o naszej lidze.

Odmeldowuje się stąd mając przyjemną świadomość że takiemu Boguskiemu, Brożkowi czy nawet Urydze możecie skoczyć na pędzel. Może w waszym smutnym życiu barwne (na miarę skromniutkich możliwości intelektualnych, rzecz jasna) dowalenie losowym piłkarzom po przegranych meczach podchodzi pod kibicowanie. Nie wiem. Ale jak serek napisał jednemu z takich geniuszy na shoutboxie żeby pojawił się na meczu to mu przyjebie, to ja go doskonale rozumiałem. Zamiast się cieszyć że nie skończyliśmy jak Ruch Chorzów (albo gorzej, bo bez kroplówki od miasta) to jeden z drugim .......ą jakieś kosmiczne bzdury jakby to było wczoraj i wujek Cupiał pompował tony kasy w klub. Ja naprawdę tego nie rozumiem. Jak można być takim debilem i nie sięgać pamięcią pół roku wstecz?! Czy teraz coś do oranżady dodają, czy to system szkolnictwa, a może to facebook tak zwoje mózgowe przeprasował?

Serio, nie rozumiem. Ja wszystko pamiętam. Meresińskiego, 7 w.......ów pod rząd, ostatnie miejsce, problemy z licencją... To ten sam sezon. A tu hrabiostwo nieusatysfakcjonowane poziomem wizualnym widowiska. To ja jestem taki genialny, czy wy - niedojebani? W sumie bystry jestem, ale bez przesady...

Ogarnijcie się.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.05.2017 o godz. 23:34.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów