The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2017, 17:02
Charlie napisał(a):Wyświetl post
Jakieś dane na pokrycie tych rewelacji? Bo nie sądze, by Brożek z Ondraskiem zarabiali łącznie połowę tego. Brożek zarabiał 180 tysięcy przed odejściem do Turcji, ale po powrocie na pewno dostał niższy kontrakt.
Też nie sądzę żeby tyle zarabiali. Jeśli tak jest, to nie przedłużymy bo nas na nich nie stać
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 13.05.2017, 17:03
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zdenek i Zachara są gorsi.
Pajacem jesteś Ty i Tobie podobni którym się wydaje, że ściągniemy dwóch napastników lepszych od Pawła bez pieniędzy. Potem takie bałwany są zwykle zdziwione.
Nie stać nas na wymianę trójki napastników, chyba że na gorszych. Taka jest rzeczywistość. Twoje mokre sny możesz sobie dzieciaku realizować w Futbol Menadżerze.

Za to Ondrasek i Zachara seryjnie dochodzą do sytuacji.
Na dobrego napastnika trzeba mieć pieniądze albo farta. Pieniędzy nie mamy...
Tak, według Ciebie mamy nic nie robić i zadowolić się Brożkiem, który gra tak, a jak każdy widzi?

Gdzie napisałem o tym, że Zachara i Ondrasek są lepsi?

A na koniec to się odwal śmieciu i zachowaj jakieś durne wycieczki dla siebie. Mokre sny, to Ty możesz mieć jak Cię koleżanka z ławki, gimbie, smyrnie kolankiem na wychowaniu do życia w rodzinie.
Tylko jeden klub !
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 13.05.2017, 17:07
johny96 napisał(a):Wyświetl post
Tak, według Ciebie mamy nic nie robić i zadowolić się Brożkiem, który gra tak, a jak każdy widzi?

Gdzie napisałem o tym, że Zachara i Ondrasek są lepsi?
Gimnazjum to mnie akurat ominęło dzieciaku, za stary jestem.
A teraz bystrzaku zastanów się, że skoro Ondrasek i Zachara są gorsi, to wymienianie akurat Brożka jest głupie. Ale w sumie to Ty na geniusza nie wyglądasz...

Gdyby Twoje szare komórki wyszły czasem razem na piwo, nie wiem, miały ogólnie jakiś kontakt ze sobą to byś skojarzył, że mamy marne szanse żeby wymienić trzech napastników na lepszych nie mając pieniędzy. Więc logicznie byłoby zacząć od najgorszych (czyli Ondraska). Ale pewnie Cię to przerasta, jesteś obrażonym gówniarzem który wywaliłby pół drużyny bo przegrała.

Pewnie ściągniemy napastnika, może nawet dwóch. To jest już "coś". Na bank nie będziesz ich kojarzył z nazwiska i jak któryś strzeli w pierwszym sezonie 5 bramek to będzie święto lasu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.05.2017 o godz. 17:14.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 13.05.2017, 17:18
Cytat:
Kolego zdejmij klapki z oczu.Brożek jest słaby i bez formy ostatnio strzelił w...lutym
I tylko dlatego ze Boguski postanowil sie nad nim zlitowac i nie dobil jego anemicznego strzalu choc sie o to prosilo. Dla przypomnienia drugi gol Pawla w tej rundzie, to razaco zepsuty karny, ktory na cale szczescie ulegl fuksiarskiemu zrykoszetowaniu i ostatecznie zdolal sie wturlac do bramki.

Mozliwe ze cos przegapilem, ale ciezko mi sobie przypomniec jakikolwiek grozny strzal Brozka w ostatnich...nie wiem...kilkunastu spotkaniach ? Zamiast tego mam przed oczami klopoty z przyjeciem pilki w polu karnym lub strzaly, ktore nalezy raczej okreslac mianem podania do bramkarza.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.05.2017, 17:20
Jaga Sheridana sciagnac mogła to my napastnika na tym poziomie nie mozemy?
Brozek w tym sezonie strzela gola co 400 minut, mamy go na siłe trzymac do 40 "bo lepszego nie znajdziemy" ?
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 13.05.2017, 17:26
Gimnazjum to mnie akurat ominęło dzieciaku, za stary jestem.
A teraz bystrzaku zastanów się, że skoro Ondrasek i Zachara są gorsi, to wymienianie akurat Brożka jest głupie. Ale w sumie to Ty na geniusza nie wyglądasz...
Skoro Brożek jest słaby i kończy mu się kontrakt, to chyba logicznym jest to, żeby nie przedłużać z nim kontraktu. Gdyby kończył się Ondraskowi, to by nie należało z nim wtedy przedłużać.

Aha, najlepiej nie robić transferów w ogóle, bo przecież nic mi, Tobie, czy komuś innemu nie będzie mówić nazwisko zawodnika. Sorry, ale ten argument kompletnie do mnie nie przemawia.

Na resztę Twojej wypowiedzi spuszczę kurtynę milczenia. Takimi tekstami tylko i wyłącznie Ty się ośmieszasz, udając wielkiego dorosłego samca alfę. Dobre, oceniać kogoś poprzez kabel internetowy.
Tylko jeden klub !
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.05.2017, 17:39
Czyli pozbywamy się najlepszego napastnika. Za darmo lub za małe pieniądze sprowadzimy oczywiście kogoś lepszego.
Jasne.
Idź się prześpij.

Pogadamy w Krakowie.
To, że może i jest obecnie najlepszym napastnikiem, pokazuje niestety tylko obraz nędzy i rozpaczy, jaki mamy w ataku. Nie wiem jaki Paweł dostanie teraz kontrakt, ale jeśli przyblokowałby nim pozyskanie jakiegoś wartościowego napastnika, to należałoby mu już niestety podziękować za grę i puścić wolno w czerwcu. Przykro się patrzy na jego kopanie się po czole i niestety, z całym dla niego szacunkiem, nie daje on w tym momencie Wiśle nic, a my nie możemy sobie pozwolić na życie sentymentami.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Stary 13.05.2017, 17:54
Ostatnie dwa tygodnie to chyba oni juz na wakacjach spedzili.... Co to ma byc ? Brozek sie meczy sam na szpicy, nie ma wsparcia. Nie mamy skrzydlowych, srodek z Petrarem i Semirem to jest nieporozumienie. Gralismy dzis bez skrzydel i ze slabym srodkiem. Jedno podanie Semira do Brozka to malo. Btw ja nie wiem co temu Pawlowi w glowie sie podzialo ... gdzie ten instynkt killera? Ktora to jest akcja, gdzie potyka sie o wlasne nogi. Tragedia.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 13.05.2017, 17:54
Oczywiście dzisiaj oceniamy Pawła Brożka za nieudany zwód po podaniu Stlicia. Jaki On slaby, cały zespół zajebisty tylko ten Broziu...
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Stary 13.05.2017, 17:57
Nie Broziu slaby, tylko dla mnie to jest dopelnienie obrazu tragicznej formy zespolu. Najbardziej mu kibicuje aby wrocil do dobrej dyspozycji.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.05.2017, 18:05
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście dzisiaj oceniamy Pawła Brożka za nieudany zwód po podaniu Stlicia. Jaki On slaby, cały zespół zajebisty tylko ten Broziu...
Następny qrwa! popatrz na poprzednie mecze
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 13.05.2017, 18:09
To chyba byla ironia.

Meczu nie oglądałem, co sie bede wkvrwiał w majowy dzien.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 13.05.2017 o godz. 18:33.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.05.2017, 18:09
Brożka b. lubię i b. mu kibicuję, ale bez wątpienia jest zawodnikiem słabszym niż kiedyś. Mam jednak wątpliwości, czy aby na pewno (aż tak) krytyczna ocena jego występów w tej rundzie jest uprawniona.

Myślę, że dużo łatwiej byłoby nam (kibicom - amatorom) ustalić wspólną opinię, gdyby drużyna kreowała jakieś sytuacje strzeleckie. Np. Brożek byłby pod formą/za stary/za słaby, bo nie wychodził do podań, bo nie odnajdywał się w polu karnym, bo nie doskakiwał do dośrodkowań, bo nie pressował etc. To, co gramy z przodu nie uprawnia jednak do takiej jednoznacznej oceny (chyba, że napastnik miałby w jakiś magiczny sposób wymusić na pomocnikach kreowanie sytuacji - ale poza tzw. ruchem do piłki, który u Pawła zresztą jest, chyba coś takiego nie istnieje).

Ja zauważyłem, że Brożek uczestniczył dziś w pressingu i wychwyciłem, jak instynktownie i poprawnie wychodził dwa razy do podań Stilicia (które nie przeszły). Na minus to, że nie uderzał z dystansu na początku pierwszej połowy. Widziałem też, że Brożek praktycznie nie miał podań i że drużyna w ogóle nie kreowała sytuacji.

Wydaje mi się, że w systemie 4-5-1 samotny napastnik nie może odpowiadać jednocześnie za kreowanie sytuacji strzeleckich i ich egzekwowanie (na logikę - musiałby sam do siebie podawać, albo sam kiwać wszystkich rywali), a wiele zależy od skrzydeł. U nas, odkąd Małecki znalazł się pod formą, one po prostu nie istnieją. W spotkaniach ze słabiej zorganizowanymi drużynami/wobec błędu rywala można też puścić podanie prostopadłe środkiem (tak, jak to zrobił Brlek z Legią - tam Paweł zachował się prawidłowo). Być może lepsi fachowcy od czytania gry powiedzą więcej/lepiej.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 13.05.2017, 18:44
Tylko, że my kreujemy sytuacje jak Zachara jest na szpicy.

Tylko, że on czasu nie dostaje za dużo. Ma najmniej minut z całego trio a stworzył sobie najwięcej okazji. Strzelił jedną bramkę mniej niż forowany Brożek.

Generalnie, fakt że nie wyszliśmy na Jagę z Bartoszem i Zakim w pierwszym składzie to moim zdaniem błąd trenera. Ale co ja się tam będę produkował. Mecz kałowy. Kolejny. Ta runda do złudzenia przypomina rundę finałową sprzed dwóch lat za Smudy.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 13.05.2017, 18:46
Ale w zasadzie Zachary nie było nawet w kadrze, wiadomo dlaczego? Chyba nie decyzją trenera?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.05.2017, 18:46
Miałem nadzieję na 10-12 punktów w grupie mistrzowskiej.
Teraz jak będzie 6-8 to będzie szczęście chyba.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.05.2017, 18:49
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że my kreujemy sytuacje jak Zachara jest na szpicy.
Korelacja =/= związek przyczynowo-skutkowy. Zachara dochodził do sytuacji, bo wchodził pod koniec na zmęczonego przeciwnika, albo razem z Bartoszem, który robił wiatr na skrzydle (btw. dziś to on wykreował jedyną akcję).
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 13.05.2017, 18:57
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Fakt, tyle sytuacji zmarnował. Te wszystkie centry Małeckiego, prostopadłe podania Stilicia...

s1mone - dziwnym trafem jak Zachara wyszedł w pierwszym składzie to był żenująco słaby i nie wiem nawet czy piłkę dotknął.
Najlepsi są zawsze Ci zawodnicy którzy w ogóle nie grają...
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Ale w zasadzie Zachary nie było nawet w kadrze, wiadomo dlaczego? Chyba nie decyzją trenera?
Nie wiem czy nie jest odstrzelony ze względów finansowych (za wysoki kontrakt). Słyszałem coś takiego, nie wiem czy to prawda.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.05.2017 o godz. 18:59.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
petro_64
Junior Member

Od: 04.2014

Stary 13.05.2017, 19:09
wakacje...i tyle w temacie gry.
„Nie znam tego człowieka, jakiś nowicjusz chyba. Co on pajacuje, dobry Boże. Jak grałem w Lidze Mistrzów, to on pod szafę z nocnikiem wjeżdżał” - odpowiedź Franciszka Smudy na słowa prezesa Legii Warszawa, Bogusława Leśnodorskiego, który w wywiadzie dla "Gazecie Wyborczej" skrytykował walory trenerskie Franza i fakt zatrudnienia go jako szkoleniowca w Wiśle
Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Stary 13.05.2017, 19:18
Boguski to ma szczęście, że nie grał, bo przynajmniej nie na niego się rzucili, tylko na Brożka.
Opowieści, że to Brożek jest problemem w grze Wisły, to skrajna głupota. Cała Wisła gra słabo. A taktyka ułożona była przez trenera w poprzednich meczach (teraz było tylko troche inaczej) jest dobra? Granie nisko i defensywnie nie pomaga takim napastnikom jak Brożek. W ogóle pomaga tylko zającom.

Opowiadanie, że Wisła nie ma napastnika, choć ma trzech, to niezłe dziwactwo.
Wg "znawców" napastnik to jest wtedy, gdy strzela bramki (nawet fuksem - brzuchem, barkiem, jakkolwiek). A ten, który rozgrywa, robi innym miejsce i okazje, to jest słaby.
W ogóle takie znawstwo polega na dziecinnym kryterium: "nie ma gola, to wujowo!".

Ciekawie jak to wygląda w Legii?
A taki Sheridan w Wiśle wypadłby gorzej od Ondraszka (dzisiaj trochę zmarnował, a strzelił fuksem nie kunsztem).

Valencia pokazał jedną akcja, że to może być duży talent. Powinien grać więcej.
Gdzie Videmont? Kiko najwyraźniej ma dziwne pomysły...
Nie sądzę, żeby Ramirez dotrwał do końca przyszłego sezonu. Gra wygląda żenująco i to jego wina.
Jeżeli Hiszpania, to Barcelona, Real, a nie Atletico, Espanyol czy jakieś Bilbao.
A Kiko i Lllonch są ze złej strony miedzy w Katalonii. To nie ten styl, który można z Hiszpanii przynosić.
Teraz Śląsk strzelił 6 goli, a Wisła do bramki nie dokopnie.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 13.05.2017, 19:22
petro_64 napisał(a):Wyświetl post
wakacje...i tyle w temacie gry.

Inni muszą,a Wisła to conajwyzej chce ...i dlatego tak to wyglada.

Zabawne,ale mozna sie pokusic o stwierdzenie ze sezon sie skonczyl wlasciwie golem Zachary w Niecieczy ,(bo mam wrazenie ze juz z Lubinem zagrali zbyt odpręzeni).A teraz to juz gra taka jak.....po wystaweniu ocen w liceum na 3 tyg przed wakacjami ....kazdy olewał juz to wszytsko.Glowny cel Wisły został osiagniety,Pucharów nikt w tym sezonie nie brał pod uwage ,tamta czwórka byla "lekko:" ponad zasiegiem od poczatku ,i taka jest prawda.

Teraz to by Kiko mogl sprawdzać ,kombinować ,testowac ,na luzie.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 13.05.2017 o godz. 19:26.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.05.2017, 19:24
Brawo Jaga. Ważne, że dalej są liderem, a legła musi gonić.
Do przerwy mogło być 3-0, przy chłodnej głowie.

Nasi już na wakacjach, także można było się tego spodziewać.
Powalczymy pewnie jeszcze z Pogonią u siebie i to by było na tyle.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 13.05.2017, 19:25
To co gramy ostatnio to antyreklama futbolu, z taką grą ktoś kto myślał o pucharach musiał być mocno najebany. W ogóle takie krakowskie gadanie bez pokrycia mnie wręcz irytuje do tego stopnia, że nie ma się ochoty na grę tej drużyny patrzeć. Jeszcze nie dawno były olbrzymie problemy organizacyjne i finansowe, w dalszym ciągu mamy problemy z płatnościami a tu ....a jeden z drugim .......i coś o walce puchary etc. Przeciętny kibic oglądający popisy tej drużyny na przestrzeni dwóch miesięcy musi się na prawdę nagłowić żeby wyszło mu, że zespół jest w gazie i ma realne szanse na coś więcej niż awans do pierwszej 8. Grając jak gramy trzeba docenić fakt, że ostatecznie wylądowaliśmy w grupie mistrzowskiej bo gdyby było inaczej nie wiem jakby to się dla nas skończyło na koniec sezonu.
Panie Ramirez jeżeli nie będziesz wyciągał wniosków co do taktyki, ustawienia zespołu i personaliów to Twoja przygoda z Wisłą szybko się zakończy pomimo podpisania nowej umowy. Nic żeś Pan tak na prawdę nie poprawił. Nie chodzi o to że mamy lepszych czy gorszych zawodników na ławce ale trzeba być ślepym żeby pewnych rzeczy nie zauważać.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 13.05.2017, 19:28
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Brawo Jaga. Ważne, że dalej są liderem, a legła musi gonić.
Do przerwy mogło być 3-0, przy chłodnej głowie.

Nasi już na wakacjach, także można było się tego spodziewać.
Powalczymy pewnie jeszcze z Pogonią u siebie i to by było na tyle.
Weź spier#alaj. Jak rugali Małego i Wisłę to też im biłeś brawa?

Nie wiem, czemu grają Brlekiem na skrzydle, zamiast wystawić tam Bartosza czy Valencie. Ehh. Mam nadzieje, że w Kielcach już trafią w stronę bramki bo to już robi się cholernie żenujące.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 13.05.2017, 19:34
abcabc napisał(a):
Teraz Śląsk strzelił 6 goli, a Wisła do bramki nie dokopnie.
Ja już nawet nie będę komentował tego brania stylu nie od Atletico, tylko Realu lub Barcelony, bo to się nawet do komentowania nie nadaje. Nie wiem kogo teraz trenuje Stawowy, ale powinieneś raczej im kibicować.

Więc tylko jedna uwaga: Śląsk strzelił szóstkę bankrutującemu Ruchowi bez trenera. My nie strzeliliśmy Lechii (gdzie Gil nas skręcił) i Jagiellonii grającym o mistrzostwo Polski. Jeżeli nie rozumiesz różnicy, to jesteś za głupi żeby tu pisać.
Ruch jest już padliną, my na starcie mieliśmy trzy topowe drużyny ekstraklasy. Serio - pomyśl.

To że mamy zniżkę formy to jedno, inna sprawa to o wiele wyżej zawieszona poprzeczka. Podejrzewam, że teraz też byśmy Ruch pojechali, bo ich stoperzy mają totalną wyjebkę i Stilić czarowałby prostopadłymi podaniami a Małecki krawaty wiązał. Zamiast tego graliśmy z drużynami uporządkowanymi taktycznie z bardzo klasowymi jak na nasze warunki piłkarzami. Nie jest przypadkiem że Jagiellonia znalazła się tak wysoko.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.05.2017, 19:34
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Weź spier#alaj. Jak rugali Małego i Wisłę to też im biłeś brawa?

Nie wiem, czemu grają Brlekiem na skrzydle, zamiast wystawić tam Bartosza czy Valencie. Ehh. Mam nadzieje, że w Kielcach już trafią w stronę bramki bo to już robi się cholernie żenujące.
Więcej dystansu, albo wieku.
Tak , biłem im cały mecz.

W Kielcach zrobią remis, żeby nie było szumu, a zepną się na Pogoń.
Żenujące? Nie mamy po 18 lat, żeby nie widzieć o co chodzi. Normalka jak co sezon - zrobili co trzeba, to i motywacji brak.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Stary 13.05.2017, 20:09
Jeżeli nie rozumiesz różnicy, to jesteś za głupi żeby tu pisać.
Ruch jest już padliną, my na starcie mieliśmy trzy topowe drużyny ekstraklasy. Serio - pomyśl.
.
Tak... w sumie 4 topowe drużyny. Razem z Górnikiem Łęczna (lider po odwróceniu tabeli). A z nim było 1:3.
Gościu, Ty już jesteś męczący.
Szkoda czasu na gościa, który już dwa razy totalnie się skompormitował. Totalnie. Wskazując, że nie ma pojęcia co to futbol krakowski ('Maaskant go miał' - ); albo wymyślając, że wypuszczenie skrzydłowego z boku to wymyślił w Wiśle Ramirez.

Następne mecze będą wyglądać podobnie. Nawet z Koroną. To jest ten styl gry, który pozwala to przewidzieć. Już po meczu z Legią wiedziałem, że z Lechią, Jagą, Lechem będą bęcki.
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 13.05.2017, 20:20
Ktoś pokusił się o analizę gry Spicicia:

http://transfery.info/100774,efekt-p...ia-matija-piic
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 13.05.2017, 20:31
Wolfy: ja się nie zgadzam. Wyszedł w pierwszym składzie raz i dostał wędkę w przerwie albo 60 minucie, nie pamiętam. Nie zagrał gorzej niż Brożek w ostatnich 10 meczach. Mimo wszystko pamiętam, że miał w tamtym meczu przynajmniej jedną dobrą okazję (albo nawet 2 - nawet nie pamiętam z kim wtedy graliśmy, musiałbym sprawdzić). Pamiętam, że w tamtym meczu zabrakło mu zimnej krwi do wykończenia. Dla mnie ważne, że napastnik dochodzi do sytuacji, bo jeśli nie jest aż takim partaczem przed bramką jak Jankowski, a kreuje sobie te sytuacje to tylko kwestia czasu aż zacznie regularnie strzelać.

Moim zdaniem Zachara jest lepszy od Brożka i Ondraska jak tylko gra.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 13.05.2017 o godz. 20:34.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 13.05.2017, 20:40
Widzę, że piłkarza zrobili sobie wcześniejsze wakacje. Szkoda
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów