|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
Jeżeli tego nie wiesz, to idź sobie pograć w skakanie w gumę z siostrą. Jeżeli jesteś tak wielkim dyletantem, to przestań się na te tematy wypowiadać. A co jeszcze bardziej zabawne. To ty zacząłeś od argumentacji o jego układzie ciała i wręcz gdzie miał wzrok (źle bo patrzył na piłkę ):"Gosć był tyłem do bramki, oczy skierowane w doł na piłke, obrót i wywalenie piły". Tyle że na opak. Dla ciebie to było złe. ![]() Najpierw się patrzy, co jest wokół ciebie, ale w momencie uderzenia patrzy się dokładnie w piłkę, żeby dobrze uderzyć. A ty roztropku nawet tego nie wiesz, a wręcz odwracasz sprawę do góry nogami. Jak widzisz linię pola karnego, to wiesz intuicyjnie gdzie zagrać wrzutkę. Pozostaje wtedy tylko precyzyjne uderzenie. Ja w ogóle nie wiem jak można byc takim dyletantem i jeszcze próbowac pyskować. ● Strzał Małeckiego wyszedł perfekcyjnie, ale Małecki miał sporo szczęścia, że wpadło w okienko. Tego wymierzyć się nie da. Czym mocniejszy i dalszy strzał, tym mniejsza precyzja. Jednak porównywanie tego strzału do mierzonej miękkiej wrzutki w pole karne (nie ważne czy do konkretnej osoby, czy po prostu w miejsce, gdzie ktoś ma być), to kolejny dowód na twój totalny dyletantyzm. Poważnie. Idź ty lepiej poskakać w gumę.
Ostatnio edytowane przez abcabc : 06.03.2017 o godz. 00:15.
|
|
|

|
||||||
|
|