The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2017, 16:19
Markus napisał(a):Wyświetl post
O ile mi wiadomo, w kadrze Wisły są jeszcze inni piłkarze niż Cywka, czy Bartosz .

Pozdrawiam
Zatem który z nich skrywa talent wiślackiego Lahma?

Albo chociaż daje gwarancję lepszej gry od Cywki?

Też nikt? A to pech.
Zagrać tam mogą Bartosz, Cywka, Bartkowski i Llonch. Ostatni będzie grał w środku, a o Bartkowskim wiemy tyle, że w sparingu z Zagłębiem Sosnowiec powiedzieć, że nie zagrał dobrze to ukłon/eufemizm.

Nie sztuka narzekać jak baba czy krytykować, sztuka znaleźć lepsze, realne rozwiązanie.
Pozdrawiam również.
Ostatnio edytowane przez filemon : 20.02.2017 o godz. 16:33.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 20.02.2017, 16:22
O ile mi wiadomo, w kadrze Wisły są jeszcze inni piłkarze niż Cywka, czy Bartosz .

Pozdrawiam
w kolejnym meczu widziałbym na prawej stronie Bartkowskiego. Po coś go sprowadzaliśmy na prawą obronę.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.02.2017, 16:28
Cywka moim zdaniem w każdym meczu udowadnia, że jest właściwą osobą na właściwym miejscu... bardzo solidny w obronie, trochę mniej w ataku, ale na dzień dzisiejszy nie wiem czy obrona jest naszym największym problemem... Więcej potrzebujemy jakości w ataku... Ondrasek chyba już prochu nie wymyśli, Zachara biega, walczy, ale brakuje mu skuteczności i przede wszystkim sytuacji podbramkowych... a Brożek jak to ostatni mecz pokazał... ma problemy z przyjęciem piłki i pary starcza mu może na 1 połowę... ale to i tak paradoksalnie nasz najlepszy napastnik Szkoda, że zamiast sprowadzać tabun pomocników, nie pomyślano o sprowadzeniu skutecznego napastnika...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 20.02.2017, 16:46
filemon napisał(a):Wyświetl post

Też nikt? A to pech.
Zagrać tam mogą Bartosz, Cywka, Bartkowski i Llonch. Ostatni będzie grał w środku, a o Bartkowskim wiemy tyle, że w sparingu z Zagłębiem Sosnowiec powiedzieć, że nie zagrał dobrze to ukłon/eufemizm.

Nie sztuka narzekać jak baba czy krytykować, sztuka znaleźć lepsze, realne rozwiązanie.
Pozdrawiam również.
To, że Llonch może grać na PO to kompletna bzdura
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 20.02.2017, 17:06
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
To, że Llonch może grać na PO to kompletna bzdura
"- To środkowy pomocnik, który pracował w przeszłości z trenerem Kiko Ramirezem. To jedyny zawodnik, którego trener Ramirez bardzo chciał pozyskać do Wisły - zdradza wiceprezes klubu ds. sportowych, Manuel Junco i dodaje: - To zawodnik uniwersalny i może grać na kilku pozycjach. Pol może grać na trzech różnych pozycjach i tak występował już u Kiko Ramireza. To prawa obrona, środek pomocy i prawe skrzydło. Oczekujemy od niego ciężkiej pracy."
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.02.2017, 17:06

Też nikt? A to pech.

Pozdrawiam również.
Wisla nie musi celować w drugiego Lahma, by grać na prawej stronie kimś choć odrobinę lepszym od Cywki.

O Bartkowskim przynajmniej mówią, że potrafi grać na tej pozycji. Stawianie na niego nie musi być więc gorszym rozwiązaniem. Nawet i Boguski tam mógłby być lepszym wyjściem, bo potrafi choć myśleć na boisku.

O Cywce już od dawna wiadomo, że żadnym dobrym rozwiązaniem nie jest. Po prostu. Gorzej więc na prawej stronie być nie może.
Ostatnio edytowane przez Markus : 20.02.2017 o godz. 17:11.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 20.02.2017, 17:19
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Ty w ogóle czytasz ze zrozumieniem czy tylko bezmyślnie przetwarzasz to co ty myślisz, że ja napisałem, żeby odnieść się do mojej wyimaginowanej przez Twój mózg wypowiedzi?

Wróć sobie do mojej pierwszej wypowiedzi, przeczytaj, jebnij się w czoło z otwartej, przeczytaj jeszcze raz, przywal znowu.
Niech wsiąknie.
Wybacz, głupot nie czytam, masz racje.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 20.02.2017, 17:32
Wisla nie musi celować w drugiego Lahma, by grać na prawej stronie kimś choć odrobinę lepszym od Cywki.
Truizm.
O Bartkowskim przynajmniej mówią, że potrafi grać na tej pozycji.
Zajebisty argument.
Stawianie na niego nie musi być więc gorszym rozwiązaniem.
Truizm.
Nawet i Boguski tam mógłby być lepszym wyjściem, bo potrafi choć myśleć na boisku.
Ten sam Boguski jest nam obecnie raczej potrzebny z przodu. Przynajmniej do momentu aż ktoś inny nie pokaże czegokolwiek dobrego na jego szeroko pojętej pozycji.

Widzę, że jesteś do Cywki uprzedzony i nawet jego niezły mecz z Koroną i średni ze Śląskiem nie mają wpływu na zaszufladkowanie go jako najgorszego wszędzie i zawsze. Z tego względu dalsza dyskusja nie ma sensu, Ty zawsze będziesz widział tylko jego wady, a ja to, że niespecjalnie jest go kim dobrze zastąpić i wcale nie gra źle.
Ostatnio edytowane przez filemon : 20.02.2017 o godz. 17:35.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.02.2017, 19:05

O Bartkowskim przynajmniej mówią, że potrafi grać na tej pozycji. Stawianie na niego nie musi być więc gorszym rozwiązaniem. Nawet i Boguski tam mógłby być lepszym wyjściem, bo potrafi choć myśleć na boisku.

O Cywce już od dawna wiadomo, że żadnym dobrym rozwiązaniem nie jest. Po prostu. Gorzej więc na prawej stronie być nie może.
Przypomnę, że Boguski zagrał kiedyś, bodajże w meczu z Jagą na wyjeździe, w defensywie. Dopóki był na boisku, nie przegrywaliśmy.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 20.02.2017, 19:22
"- To środkowy pomocnik, który pracował w przeszłości z trenerem Kiko Ramirezem. To jedyny zawodnik, którego trener Ramirez bardzo chciał pozyskać do Wisły - zdradza wiceprezes klubu ds. sportowych, Manuel Junco i dodaje: - To zawodnik uniwersalny i może grać na kilku pozycjach. Pol może grać na trzech różnych pozycjach i tak występował już u Kiko Ramireza. To prawa obrona, środek pomocy i prawe skrzydło. Oczekujemy od niego ciężkiej pracy."
"Co ty. Zawsze grał na środku pomocy." Paweł Bochniewicz w odpowiedzi na pytanie, czy Pol może grać PO
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 20.02.2017, 19:39
"Co ty. Zawsze grał na środku pomocy." Paweł Bochniewicz w odpowiedzi na pytanie, czy Pol może grać PO
Coś mi google nie może znaleźć tych słów, mogę prosić o link do nich?
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 20.02.2017, 19:42
Coś mi google nie może znaleźć tych słów, mogę prosić o link do nich?
Nie udostępniam każdej prywatnej rozmowy w internecie... może być ciężko ;(
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 20.02.2017, 21:02
X-ray napisał(a):
Wybacz, głupot nie czytam, masz racje.
To skoro nie czytasz moich postów, to z nimi nie polemizuj, bo robisz z siebie idiotę.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 21.02.2017, 06:00
To skoro nie czytasz moich postów, to z nimi nie polemizuj, bo robisz z siebie idiotę.

Rozumiem, że o tej sytuacji gdzie traci piłkę w groźnym sektorze też zapomniałeś? I to też poza zawaloną bramką pokazuje jego solidny mecz?

Połączyć "solidny mecz z "poza tym, że zawalił bramkę" jest idiotyzmem. To tak jakbym powiedział: "Byłem dobrym mężem, poza jedną sytuacja gdy zdradziłem żonę".
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 21.02.2017 o godz. 06:04.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 21.02.2017, 11:48
Napisałem solidny w defensywie, strata piłki to chyba nie gra w defensywie?

SZCZERZE gościu musisz iść do kogoś kto Ci wyjaśni znaczenie czytanych przez siebie słów.

Sadlok W SWOIM STYLU czyli do przodu RAKIETA, z tyłu niby solidnie ale i tak ZJEBAŁ w 1 kluczowym momencie.

To, że nie napisałem NIBY, tylko zamiast tego użyłem słowa POZA JEDNĄ SYTUACJĄ, w której zajebał nam bramkę - OZNACZA to samo. To, że napisałem w SWOIM STYLU - oznacza ni mniej ni więcej niż to co Sadlok ma w zwyczaju, cały mecz grać równo i pewnie by w kluczowym momencie zjebać. Czego tu nie rozumiesz? Mam cię wysyłać do lingwisty czy lekarza?

Przewrotnie : powiem, że pewnie jest sporo dobrych mężów, którzy sprawiają, że życie swojej połówki jest piękne, łatwe i szczęśliwie, a zdarzyła im się przygoda ;> Na pewno nie nazwę wszystkich w takiej sytuacji złymi mężami
Lepszy taki, któremu się coś zdarzyło, niż np. taki który nie ma pracy, przez co wiernie siedzi na dupie i nic nie robi pozwalając kobiecie zapierdalać na siebie.

Gra w piłkę czy życie nie są zerojedynkowe.
I nie ma ludzi nieomylnych.
Sadlok miał pecha, że akurat po jego błędzie padł gol, a po błędach innych piłka leciała w trybuny.

Naprawdę chcesz w tą dyskusję brnąć? Napisałem moje odczucia po meczu, a ty nie dość, że się przylepiłeś jak gówno do buta, to nagle po tygodniu okazuje się, że nadal coś tam zostało i trzeba wymywać.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 21.02.2017 o godz. 12:26.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 21.02.2017, 12:40
Napisałem solidny w defensywie, strata piłki to chyba nie gra w defensywie?
<facepalm>
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 21.02.2017, 13:29
<facepalm>
No co, skoro już rozdrabniamy wypowiedzi na elementy pierwsze, to gra z piłką przy nodze i nieudane pojedynki / przyjęcia raczej podchodzi pod grę do przodu?
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 21.02.2017, 13:53
<facepalm>
I na tym pozostanę.

No co, skoro już rozdrabniamy wypowiedzi na elementy pierwsze, to gra z piłką przy nodze i nieudane pojedynki / przyjęcia raczej podchodzi pod grę do przodu?
Materiały ciętych akcji nie mam tuż po meczu, tylko 48h po. Zaprezentowałem Ci jedną akcje, innych mi się nie chce. Brnij w swoje dalej. Pozdrawiam.

Cytat:
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 21.02.2017, 14:26
Gra w piłkę jest grą błędów, na każdego piłkarza coś się znajdzie. Nasz blok defensywny zagrał na dobrym poziomie i w miarę równo - solidnie. Sadlok się z tego nie wyłamywał, Cywka też miał parę obcięć to samo nasi stoperzy (choćby przegrana główka przy bramce).

Generalnie twój argument pokazać wycinek jednej akcji i wyciągać dalekoidące wnioski jest po prostu słaby. Wrzuć wszystkie interwencje wszystkich naszych obrońców, pobawimy się w wyliczankę, zobaczymy ile razy się każdy z nich źle zachował. Pewnie każdy by miał conajmniej 5 błedów przy rozbieraniu na części pierwsze. Poza tym ktoś Ci musi wyjaśnić różnicę pomiędzy słowami solidny, a bezbłędny, bo masz ewidentne braki w podstawowym wykształceniu. Solidny to tak gdzieś pomiędzy przeciętnym a dobrym.

Ogólnie Sadlok w obronie z reguły gra dość pewnie i odważnie do przodu, ma dużo bardzo udanych wejść, w których bierze odpowiedzialność za akcję zamiast się biernie przyglądać. Często odważnych. Niestety czasem zdarzy mu się babol/obcinka i to jest jak najbardziej w jego stylu. Jakby nie robił takich akcji już dawno grałby w dużo lepszym klubie. Nie jestem pewien czemu nie rozumiesz mowy pisanej i nie potrafisz się przyznać do błędu. Nazwałeś moją jakby nie było wyważoną wypowiedź bzdurą, stwierdziłeś, że inny mecz oglądałem, a potem brniesz w zaparte, bo wypada. Daruj sobie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 21.02.2017 o godz. 14:36.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.02.2017, 15:42
Widzę,że rozpętała się burza, a zobaczcie sobie co robi Cywka przy dośrodkowaniu mógł spokojnie "odciąć" Madeja od dośrodkowania a on co robi? stoi sobie i patrzy
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 21.02.2017, 17:25
asekuruje swojego , a do wrzutki dopuścił bodajże mąka
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.02.2017, 02:14
Skończmy może ten temat, bo błąd w obronie może się zdarzyć zawsze i o niczym to nie świadczy. Nie przegraliśmy dlatego, że Sadlok popełnił błąd, tylko z powodu żenującej skuteczności. Nie zawsze da się zagrać na zero z tyłu.

Śląsk nie stworzył sobie wielu sytuacji. My tak, ale wszystkie zmarnowaliśmy. Błąd Sadloka (chociaż on zawinił najbardziej, ale kilka osób dołożyło swoją cegiełkę) kosztował nas jeden punkt, błędy Brleka, Brożka, Małeckiego i Videmonta - trzy. Ale to też nie do końca tak, bo co powiedzieć o Ondraszku czy Stiliciu którzy nic nie pokazali?

Defensywa zagrała dobrze, naprawdę Śląsk niewiele mógł. Brak jakości w ofensywie to coś z czym mamy problemy od wielu lat i obawiam się że szybko się nie skończą. Co może jakikolwiek trener w sytuacji gdy Brożek jest słaby, a ew. zastępcy tragiczni? On marnuje sytuacje, reszta nawet do nich nie dochodzi.

Wydaje mi się że przebudowa drużyny potrwa jeszcze trochę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 22.02.2017, 09:58
Cytat:
Widzę, że jesteś do Cywki uprzedzony i nawet jego niezły mecz z Koroną i średni ze Śląskiem nie mają wpływu na zaszufladkowanie go jako najgorszego wszędzie i zawsze. Z tego względu dalsza dyskusja nie ma sensu, Ty zawsze będziesz widział tylko jego wady, a ja to, że niespecjalnie jest go kim dobrze zastąpić i wcale nie gra źle.
Skoro jestem do Cywki uprzedzony, wymień choć jeden element jego gry, który realizował na dobrym poziomie. Bardzo proszę.

Czyżbym przeoczył te centry, które jak rozumiem Twoim zdaniem ładnie blokował, skutecznie odbiory, inteligentne i celne podania, skuteczną asekurację, wygrane pojedynki 1 na 1, etc.?

Na szczęście Wisła ma zawodników, którzy mogą tam grać zamiast niego i jestem przekonany, że Ramirez szybko po nich sięgnie, bo mniej jakości niż daje Cywka, dawać już nie można.
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 22.02.2017, 10:11
Mi już chce się z tego śmiać, kolejny trener przychodzi a problem wiecznie ten sam, drużyna potrafi ładnie grać, stwarzać sytuacje ale goli zero. Więc winny jest trener? czy jednak to, że od kilku sezonów nie mamy naprawdę bramkostrzelnego napastnika?
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 22.02.2017, 10:18
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Skończmy może ten temat, bo błąd w obronie może się zdarzyć zawsze i o niczym to nie świadczy. Nie przegraliśmy dlatego, że Sadlok popełnił błąd, tylko z powodu żenującej skuteczności. Nie zawsze da się zagrać na zero z tyłu.

Śląsk nie stworzył sobie wielu sytuacji. My tak, ale wszystkie zmarnowaliśmy. Błąd Sadloka (chociaż on zawinił najbardziej, ale kilka osób dołożyło swoją cegiełkę) kosztował nas jeden punkt, błędy Brleka, Brożka, Małeckiego i Videmonta - trzy. Ale to też nie do końca tak, bo co powiedzieć o Ondraszku czy Stiliciu którzy nic nie pokazali?

Defensywa zagrała dobrze, naprawdę Śląsk niewiele mógł. Brak jakości w ofensywie to coś z czym mamy problemy od wielu lat i obawiam się że szybko się nie skończą. Co może jakikolwiek trener w sytuacji gdy Brożek jest słaby, a ew. zastępcy tragiczni? On marnuje sytuacje, reszta nawet do nich nie dochodzi.

świetny post, nic dodać nic ująć
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 22.02.2017, 10:50
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Nawet Junco mówił że plan jest na 3-5 lat na dołączenie do czołówki w Ekstraklapie
Inna sprawa że dużo ludzi złapało (ja też- przyznaje) zbyt duży optymizm w stosunku do ostatniego okienka i oczekiwało że już teraz zaczniemu grać zdecydowanie lepiej (byli i tacy co mówili o pucharach w tym sezonie )

Także wiadro zimnej wody na głowe i marsz po bilety na Jage
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.02.2017, 11:18
Skoro jestem do Cywki uprzedzony, wymień choć jeden element jego gry, który realizował na dobrym poziomie. Bardzo proszę.

Czyżbym przeoczył te centry, które jak rozumiem Twoim zdaniem ładnie blokował, skutecznie odbiory, inteligentne i celne podania, skuteczną asekurację, wygrane pojedynki 1 na 1, etc.?
.
Panie kolego, ale Pan wie, że Jović w tych elementach defensywnych wymienionych przez Ciebie był najgorszy w lidze wg statystyk InStat ? Ale Jovicia to się lubiło za inne walory, więc do Cywki to się ładnie przypierdzielać co chwila?

Cywka do przodu też ładnie chodzi, nie tak często jak się wymaga od bocznego, ale lepiej nich nie idzie do przodu niż jakby miał zawalić parę sytuacji vide Mójta.

Dajcie czas zarówno Cywce na PO jak i innym zawodnikom ,a przede wszystkim trenerowi i dyr. sport. - kupienie klocków to jedno, ale zbudowanie z nich zamku to rzecz trudniejsza i bardziej czasochłonna. Ale trwalsza.
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 22.02.2017, 11:55
jonaf napisał(a):Wyświetl post
Panie kolego, ale Pan wie, że Jović w tych elementach defensywnych wymienionych przez Ciebie był najgorszy w lidze wg statystyk InStat ? Ale Jovicia to się lubiło za inne walory, więc do Cywki to się ładnie przypierdzielać co chwila?

Cywka do przodu też ładnie chodzi, nie tak często jak się wymaga od bocznego, ale lepiej nich nie idzie do przodu niż jakby miał zawalić parę sytuacji vide Mójta.

Dajcie czas zarówno Cywce na PO jak i innym zawodnikom ,a przede wszystkim trenerowi i dyr. sport. - kupienie klocków to jedno, ale zbudowanie z nich zamku to rzecz trudniejsza i bardziej czasochłonna. Ale trwalsza.
Różnica polega na tym, że Jović jakieś pozytywne walory i przydatność miał, a Cywka nie ma żadnych.

Już nie pamiętamy jak "błyskotliwie" zagrał np. parę miesięcy temu w PP z Zagłębiem Sosnowiec? Taki po prostu z niego jest zawodnik.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 22.02.2017, 12:33
Markus.

W porównaniu do Bartosza w tyle Cywka wypadł przyzwoicie, bardzo poprawny występ z Koroną, ze Śląskiem nie wiem bo byłem na bani,ale nie dostrzegłem większych błędów niż Sadloka, który w dwóch meczach zrobił jedną bramkę i kilka bardzo niebezpiecznych kontr po stratach... Z PP każdy pamięta jak był kręcony, chłopak póki co w dwóch meczach nie zwalił zbytnio więc weź się odp.. póki co, zrobi babole wtedy można nadawać. Masz lepszą kandydaturę a nie chcesz napisać, bo gdyby nie wypaliła to byłbyś wyśmiany - typowe zagranie od lat wciąż te same.

Co do Sadloka i wklejonego screena to zgadzam się, że jest najsłabszym zawodnikiem tych dwóch spotkać i wiele groźnych sytuacji mieliśmy dzięki niemu.

Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 22.02.2017, 12:46
Jeszcz sprowadzenie na ziemię kolejnego wieszcza wolfiego...

Wolfy
"Defensywa zagrała dobrze, naprawdę Śląsk niewiele mógł. Brak jakości w ofensywie to coś z czym mamy problemy od wielu lat i obawiam się że szybko się nie skończą"

Tak się składa mądralo, że większe problemy i mniej jakości mamy w tyle o czym dobitnie mówią statystyki, masz pare lat:

sezon-- liczba strzelonych (miejsce)-- Liczba straconych(miejsce)

13/14--51 (5) -- 46(6)
14/15--56 (4)-- 48 (9)
15/16-- 61(3)--45(5)
16/17--32(6)--36(12)

Jak widać większy problem mamy w defensywie o czym dobitnie świadczą statystyki i nawet potykanie się Brożka o własne nogi w sytuacji sam na sam (3 razy w tym sezonie) tego nie zmieni...

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów