|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
![]() Co słychać u naszych rywali?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dzisiaj ze Slaska pogonili jeszcze Mervo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ten mecz, odpowie nam na znaczną część pytań...ja czekam na niego z niecierpliwością...zresztą, jak na każdy Wisły...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Bardzo jestem ciekawy składu wyjściowego, mam nadzieję, że lepiej zagramy w środku, zarówno w odbiorze jak i rozegraniu.
2-3 Ondrasek, Głowacki, Małecki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
jechać z nimi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Trzeba zmazać plamę za ostatnią porażkę przed własną publicznością 1:5, chociaż nie będzie to łatwe zadanie. Tym razem dużo bramek pewnie nie padnie, a wynik zakręci się w okolicy remisu, chociaż chciałbym naszej wygranej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mnie się wydaje właśnie, że po cennym zwycięstwie na otwarcie po przerwie, które na pewno musiało dodać nam wiatru w żagle, powieziemy Śląska trójką z przodu. Choć bez czystego konta.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
Jesli chodzi o determinacje i zaangazowanie to korona jest poziom wyzej niz ta zbieranna ze slaska. Jesli ktos moze zawalic to przede wszystkim boczni obroncy Wisly. Oczekuje szybkiego reagowania trenera jesli po przerwie Wisla nie bedzie prowadzila ze Slaskiem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja licze na znaczna poprawe gry w srodku pola z mniejsza iloscia strat. Za porazke z Korona odpowiedzielismy dobrze, na blamaz ze Slaskiem powinnismy odpowiedziec jeszcze lepiej. Ciekawe czy Kiko zmieni troche ustawienie czy jednak to z poprzedniego meczu spisało sie tak dobrze, ze do zadnych zmian nie dojdzie. Mecz, ktory da nam odpowiedz na wiele pytan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Chcemy grać w 1 ósemce, więc taki mecz po prostu trzeba wygrać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W przypadku zwycięstwa pozostaje nam jakieś 9 punktów w 8 meczach do mistrzowskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Liczę na dobry mecz z naszej strony, jeśli wygramy rywalizację w środku, to o boki jestem spokojny.
Wierzę, że gra będzie wyglądać lepiej, niż w ubiegłym tygodniu, drużyna zgrywa się, poznaje, więc powinniśmy obserwować progres. Stawiam na nasze zwycięstwo, 2:0 EDIT: Wiecie, czy wraca Petar?
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 16.02.2017 o godz. 09:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Oglądałem WKS-Płock mecz bardzo,ale to bardzo przeciętny trzeba wyłączyć z gry Moriokę i będzie dobrze miał kilka przebłysków w pierwszym meczu.Chciałbym takie pewne 0-3 ale nie wiem....zobaczymy jak to będzie na wyjazdach
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tez ogladałem Śląsk w Płocku tzn próbowałem bo ogladać tego się nie dało . Morioka wyłączy się sam . Gdzieś czytałem że nie dostał zgody na transfer i gra tylko dlatego że musi . Po przyjściu do Śląska grał naprawdę dobrze ale od jakiegoś czasu strasznie siadł . Jedyne co robi dobrze to marnuje setki .
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Under 2.5, mam nadzieję na 2 lub 1-0 dla Wisły.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Trzeba się "odwdzięczyć" za ostatnie 1-5. Zdecydowanie najgroźniejszy w Śląsku jest Morioka, jeśli nasi pomocnicy wygrają środek to powinno być dobrze.
Wygrana pozwoliłaby nam się rozgościć na dobre w górnej ósemce i dałaby dużo pewności siebie nie tylko piłkarzom ale i Ramirezowi. Jazdaa po 3 pkt ![]()
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 16.02.2017 o godz. 18:44.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
to Śląsk bez formy od roku. Ich najlepszy obronca nie gra, bo raczej odejdzie a Mariolce juz sie nie chce grać. Slask jednak potrzebuje punktow jak tlenu, wiec powinni zagrac na 110% tyle ze oni nawet napastnika nie mają. Przyjechać, 1 do przerwy, 2 na koniec i miłej soboty.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 16.02.2017 o godz. 18:41.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nie da się zagrać na 110%, bo to 1.1 całości...
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 16.02.2017 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ale 110% jest tu użyte nie w sensie matematyczno-logicznym a jako metafora
![]() A co do meczu z Malinowymi - wcale łatwo nie będzie. Bo niby dlaczego miałoby być łatwo. Śląsk nie jest słabszy od Korony i gra u siebie. Widzę walkę. Oby zwycięską. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Załuska
Cywka-Głowacki-Gonzales-Sadlok Boguski-Mączyński-Popovic-Małecki Zachara-Ondrasek Nie ma co się spodziewać wielkich zmian w składzie, Stilic, Videmont, Llonch to bardziej wybór na przyszłość, Spicic i Bartkowski typowe zapchajdziury... Brożek pewnie wejdzie na podmęczonego rywala, a Brlek? no właśnie Chorwat wygląda na to, że zacznie na ławce ze względu na przebytą kontuzję... poza tym ciężko powiedzieć czy trener widzi go w składzie... ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
..................
Powód: brak postu do którego odnosiła się odpowiedź
Ostatnio edytowane przez Arkadiusz.Czerepach : 17.02.2017 o godz. 09:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Jestem spokojny o 3 punkty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja piździu, tak przeglądnąłem terminarz i prawie wszystkie mecze w sobotę -.-.-.-.-.-
No nic, znowu jestem skazany na powtórkowo po 20. Pewnie się urwę na 2 mecze u siebie, ale generalnie najgorszy terminarz od dawien dawna Co do meczu, to jedziemy z nimi! Obstawiam : Załuska - Cywka, Gonzalez, Głowa, Sadlok - Boguski, Brlek, Mączyński, Popo/Lonch, Małecki - Brożek |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak widzicie podczyściłem trochę temat i tak zostanie. Kto chce zapraszam do tematu Nasze zgody
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Gdzie jest temat Nasze zgody?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Historia spotkań obejmuje jaki okres
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja nie, zwłaszcza, że w tym sezonie na wyjeździe na 10 meczów wygraliśmy raz w Płocku i zremisowaliśmy w Poznaniu i Lubinie, w każdym z tych meczów po ciężkiej walce wyjazdowo jesteśmy najsłabsi w lidze!!!!
Spokojny o wygraną nie jestem, ale szanse są spore biorąc pod uwagę, że z kolei Śląsk w 11 meczach u siebie wygrał tylko raz!!! a zdobył tylko 8 punktów i jest najsłabszy w całej lidze.... Wg mnie powinniśmy zagęścić środek pola - Popović, Maczynski i LLonch, na skrzydłach bez zmian Małecki Zachara oraz Ondraszek z przodu. Na zmiany Brożek, Videmont i albo Stilić albo Boguski..... jeżeli nie będzie konieczne dokonywanie zmian wymuszonych...... Powód: edit: uwagaod Framata
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 16.02.2017 o godz. 22:51.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|