|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mnie się bardzo podoba nasza aktualna polityka transferowa. Interesujemy się i próbujemy ściągnąć piłkarzy którzy coś sobą reprezentują. Większość z nich ma potencjał żeby grać jeszcze lata, jeżeli wypalą będzie można na nich zarobić.
Przetestowaliśmy kilku ogórów i wszyscy zostali odstrzeleni. Bałem się że tylko takie transfery będziemy robić. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie wszyscy zostali odstrzeleni bo został jeszcze Spicic
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ja tam uważam, że ze Spicicia byłby pożytek jeszcze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widziałem go tylko w jednym meczu (nie oglądałem ostatniego z Żiliną) więc trudno mi powiedzieć czy to taki ogór, czy po prostu przerwa w grze źle na niego wpłynęła.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Uwierz, wiem co mówię, nie mam tej informacji z Twittera, czy od byle kogo.
W pierwszym spotkaniu był tragiczny, miał udział przy dwóch straconych bramkach. W drugim spotkaniu słabo wszedł w mecz, ale potem z minuty na minute było już lepiej. Zagrał poprawnie. Co nie zmienia faktu, że jest to gracz mocno przeciętny i jeśli nie będzie możliwości wzięcia nikogo innego, to lepszy on niż nic. Uzupełnienie, na pewno niewzmocnienie. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie uwierze ci i tak. Dopiero co pozbylismy sie darmozjada, ktory w pikke grac nie umie i iest po powaznej kontuzji. Dotego alkoholik ktory wiecej przyklada sie do wyrywania dup wr franticku niz do treningu.Od rku zagral 20 minut i nie wiem czy by sie w 1 lidze ktoa na niego polasil. Soryy za Cupiala czy meresia moze by to przeszlo ale teraz nie ma szans. Moze jego menadzer probowal go tutaj wcisnac ale na pewno Wisla nie rozwazala go.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]() ![]()
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby nie był typowym Mokebe, któremu odpierdala jeśli ma coś więcej niż świeżą wodę i banana na śniadanie to byłby z niego niezły grajek. Tylko, że wtedy by się w Wiśle nie pojawił
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tak sobie czytałem różne tweety o E. Valencii, że ponoć był dogadany z tym kolumbijskim klubem, ale jednak stwierdził, że nie zostaje w kraju. To w sumie Wisła może być jedną z niewielu opcji, żeby odejść do Europy. W większości poważnych lig okienko się zamyka dzisiaj. A według tamtejszych dziennikarzy, piłkarze mają zakaz prowadzenia rozmów transferowych w czasie turnieju. Z ciekawości obejrzałem ostatni mecz Kolumbii U20 i widać za ma duży potencjał, trochę braki w defensywie, ale był jednym z lepszych na boisku.
![]()
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Ale na przykład taka Rosja wciąż będzie otwarta, a tam duża kasa. ![]()
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
otwierać szampany, Mójta chce rozwiazac kontrakt
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy komuś się obiło ,ze Mójta negocjuje rozwiązanie kontraktu?Zainteresowany jest Nim min.Ruch.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skąd takie informacje macie mobilki?
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Chętnie kupię mu sanki, niech zjeżdża
Wiem, że mamy braki w defensywie, ale moim zdaniem ten gość nie był żadną sensowną alternatywą i nie dawał zabezpieczenia nawet ławki rezerwowych. Każde jego wejście przyprawiało mnie o stan przedzawałowy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby rozwiązał to trza brać Spicicia. Uniwersalny, od Mójty lepszy na pewno, a wg. mnie to i od Sadloka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
jesli faktycznie idzie do Chorzowa to znaczy,ze Ruch zgodnie z "fatum Mójty" żegnamy z ekstraklasy
Ostatnio edytowane przez picasso : 31.01.2017 o godz. 19:20.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
picasso
A będziesz po nich płakał? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uwierzę jak zobaczę. Za dużo dobrego by było
![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Na twitterze od dluższego czasu się pisało, że Kiko go nie widzi. Dzisiaj temat wrócił, że negocjują rozwiązanie kontraktu(może być ciężko, bo ponoć nieźle zarabia). Ponoć kilka klubów go widzi u siebie, najbliżej mu do Śląska.
Myślę, że mógłby sprawdzić się w Piaście gdzie graja na wahadłowych, na obrone ani na pomoc gość się nie nadaje.
Ostatnio edytowane przez kubad99 : 31.01.2017 o godz. 19:47.
![]()
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
A ja mu współczuję, tak po ludzku, bo wszyscy go jadą jak burą sukę. Trochę wyluzujcie. Jest Wiślakiem i to wam powinno wystarczyć by go szanować, nawet jeśli umiejętności brak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Głowy też patrząc na to jak bezmyślnie wchodzi w golenie rywala.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Niech na 12bohater wrzuca kolejny próg- rozwiazanie kontraktu z A.Mójta, to sie od razu uzbiera
Ja sie w kazdym badz razie dorzucam chetnie, czy to do tych wyzej zaproponowanych sanek czy tez do biletu kolejowego/samolotowego Byle to był bilet w jedną stronę ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Panie spraw by w sprawie Mojty janekx sie nie mylil
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Z Lechią (przy 1:1) i z Śląskiem (0:0). Oba podania od Boguskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Widać Kiko woli Cywkę od Mójty
![]() A na poważnie - kiedy Mójta do nas przychodził byłem zadowolony z tego. Jednak rzeczywistość okazała się koszmarna i bardzo się pomyliłem. Nie życzę Adamowi źle - ale jednak lepiej będzie jak nas opuści. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|