The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2017, 13:42
Pomijając powyższą dyskusję - jak tak dalej pójdzie, to k...a zniosę jajko w oczekiwaniu na informacje, czy ktoś nas jeszcze wzmocni/uzupełni przed meczem z Koroną, czy nie...
Potem pomaluję i będę miał Wiślacką Pisankę
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 31.01.2017, 13:58
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Obym się mylił ale już nie tak dawno przerabialiśmy Wisłę po holendersku teraz czas na Wisłę hiszpańską - nie jestem nostradamusem ale wiem jak to się skończy.
To się mylisz...tak samo jak z naszym zakładem o 2tys zł że Wisła będzie istnieć po 2017...Ty twierdziłeś że nie.

Ja nie chcę, wieć czekam na wpłąte na Akademie Wisły.

Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.01.2017, 14:12
Mnie się bardzo podoba nasza aktualna polityka transferowa. Interesujemy się i próbujemy ściągnąć piłkarzy którzy coś sobą reprezentują. Większość z nich ma potencjał żeby grać jeszcze lata, jeżeli wypalą będzie można na nich zarobić.

Przetestowaliśmy kilku ogórów i wszyscy zostali odstrzeleni. Bałem się że tylko takie transfery będziemy robić.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.01.2017, 14:15
nie wszyscy zostali odstrzeleni bo został jeszcze Spicic
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 31.01.2017, 14:30
Ja tam uważam, że ze Spicicia byłby pożytek jeszcze
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 31.01.2017, 14:33
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
nie wszyscy zostali odstrzeleni bo został jeszcze Spicic
Widziałem go tylko w jednym meczu (nie oglądałem ostatniego z Żiliną) więc trudno mi powiedzieć czy to taki ogór, czy po prostu przerwa w grze źle na niego wpłynęła.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 31.01.2017, 14:40
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Yhy.... Jasne
Uwierz, wiem co mówię, nie mam tej informacji z Twittera, czy od byle kogo.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Widziałem go tylko w jednym meczu (nie oglądałem ostatniego z Żiliną) więc trudno mi powiedzieć czy to taki ogór, czy po prostu przerwa w grze źle na niego wpłynęła.
W pierwszym spotkaniu był tragiczny, miał udział przy dwóch straconych bramkach. W drugim spotkaniu słabo wszedł w mecz, ale potem z minuty na minute było już lepiej. Zagrał poprawnie. Co nie zmienia faktu, że jest to gracz mocno przeciętny i jeśli nie będzie możliwości wzięcia nikogo innego, to lepszy on niż nic. Uzupełnienie, na pewno niewzmocnienie.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 31.01.2017, 15:03
Nie uwierze ci i tak. Dopiero co pozbylismy sie darmozjada, ktory w pikke grac nie umie i iest po powaznej kontuzji. Dotego alkoholik ktory wiecej przyklada sie do wyrywania dup wr franticku niz do treningu.Od rku zagral 20 minut i nie wiem czy by sie w 1 lidze ktoa na niego polasil. Soryy za Cupiala czy meresia moze by to przeszlo ale teraz nie ma szans. Moze jego menadzer probowal go tutaj wcisnac ale na pewno Wisla nie rozwazala go.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 31.01.2017, 15:15
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Nie uwierze ci i tak. Dopiero co pozbylismy sie darmozjada, ktory w pikke grac nie umie i iest po powaznej kontuzji. Dotego alkoholik ktory wiecej przyklada sie do wyrywania dup wr franticku niz do treningu.Od rku zagral 20 minut i nie wiem czy by sie w 1 lidze ktoa na niego polasil. Soryy za Cupiala czy meresia moze by to przeszlo ale teraz nie ma szans. Moze jego menadzer probowal go tutaj wcisnac ale na pewno Wisla nie rozwazala go.
I na tym pozostańmy. Prywatnie, mnie również cieszy że Sarki tutaj nie wrócił.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 31.01.2017, 15:21
Gdyby nie był typowym Mokebe, któremu odpierdala jeśli ma coś więcej niż świeżą wodę i banana na śniadanie to byłby z niego niezły grajek. Tylko, że wtedy by się w Wiśle nie pojawił
Odpowiedz cytując
kubad99
Member

Od: 05.2008

Stary 31.01.2017, 18:34
Tak sobie czytałem różne tweety o E. Valencii, że ponoć był dogadany z tym kolumbijskim klubem, ale jednak stwierdził, że nie zostaje w kraju. To w sumie Wisła może być jedną z niewielu opcji, żeby odejść do Europy. W większości poważnych lig okienko się zamyka dzisiaj. A według tamtejszych dziennikarzy, piłkarze mają zakaz prowadzenia rozmów transferowych w czasie turnieju. Z ciekawości obejrzałem ostatni mecz Kolumbii U20 i widać za ma duży potencjał, trochę braki w defensywie, ale był jednym z lepszych na boisku.
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 31.01.2017, 18:44
kubad99 napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie czytałem różne tweety o E. Valencii, że ponoć był dogadany z tym kolumbijskim klubem, ale jednak stwierdził, że nie zostaje w kraju. To w sumie Wisła może być jedną z niewielu opcji, żeby odejść do Europy. W większości poważnych lig okienko się zamyka dzisiaj. A według tamtejszych dziennikarzy, piłkarze mają zakaz prowadzenia rozmów transferowych w czasie turnieju. Z ciekawości obejrzałem ostatni mecz Kolumbii U20 i widać za ma duży potencjał, trochę braki w defensywie, ale był jednym z lepszych na boisku.
To prawda, jest coś w tym. Tutaj rozpiska: http://www.transfermarkt.pl/statistik/transferfenster

Ale na przykład taka Rosja wciąż będzie otwarta, a tam duża kasa.

Cytat:
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 31.01.2017, 18:48
otwierać szampany, Mójta chce rozwiazac kontrakt
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 31.01.2017, 18:48
Czy komuś się obiło ,ze Mójta negocjuje rozwiązanie kontraktu?Zainteresowany jest Nim min.Ruch.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 31.01.2017, 19:05
Skąd takie informacje macie mobilki?
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 31.01.2017, 19:09
Chętnie kupię mu sanki, niech zjeżdża Wiem, że mamy braki w defensywie, ale moim zdaniem ten gość nie był żadną sensowną alternatywą i nie dawał zabezpieczenia nawet ławki rezerwowych. Każde jego wejście przyprawiało mnie o stan przedzawałowy.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 31.01.2017, 19:14
Gdyby rozwiązał to trza brać Spicicia. Uniwersalny, od Mójty lepszy na pewno, a wg. mnie to i od Sadloka
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.01.2017, 19:15
Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
Chętnie kupię mu sanki, niech zjeżdża Wiem, że mamy braki w defensywie, ale moim zdaniem ten gość nie był żadną sensowną alternatywą i nie dawał zabezpieczenia nawet ławki rezerwowych. Każde jego wejście przyprawiało mnie o stan przedzawałowy.
z Mójtą czy bez braki są identyczne...
jesli faktycznie idzie do Chorzowa to znaczy,ze Ruch zgodnie z "fatum Mójty" żegnamy z ekstraklasy
Ostatnio edytowane przez picasso : 31.01.2017 o godz. 19:20.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 31.01.2017, 19:18
picasso
A będziesz po nich płakał?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 31.01.2017, 19:18
szprotson napisał(a):Wyświetl post
otwierać szampany, Mójta chce rozwiazac kontrakt
Uwierzę jak zobaczę. Za dużo dobrego by było
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kubad99
Member

Od: 05.2008

Stary 31.01.2017, 19:20
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Skąd takie informacje macie mobilki?
Na twitterze od dluższego czasu się pisało, że Kiko go nie widzi. Dzisiaj temat wrócił, że negocjują rozwiązanie kontraktu(może być ciężko, bo ponoć nieźle zarabia). Ponoć kilka klubów go widzi u siebie, najbliżej mu do Śląska.
Myślę, że mógłby sprawdzić się w Piaście gdzie graja na wahadłowych, na obrone ani na pomoc gość się nie nadaje.
Ostatnio edytowane przez kubad99 : 31.01.2017 o godz. 19:47.
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 31.01.2017, 19:24
A ja mu współczuję, tak po ludzku, bo wszyscy go jadą jak burą sukę. Trochę wyluzujcie. Jest Wiślakiem i to wam powinno wystarczyć by go szanować, nawet jeśli umiejętności brak.

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.01.2017, 19:27
Głowy też patrząc na to jak bezmyślnie wchodzi w golenie rywala.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.01.2017, 19:30
Niech na 12bohater wrzuca kolejny próg- rozwiazanie kontraktu z A.Mójta, to sie od razu uzbiera
Ja sie w kazdym badz razie dorzucam chetnie, czy to do tych wyzej zaproponowanych sanek czy tez do biletu kolejowego/samolotowego
Byle to był bilet w jedną stronę
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 31.01.2017, 19:58
Panie spraw by w sprawie Mojty janekx sie nie mylil
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 31.01.2017, 20:20
Cytat:
Adam Mójta negocjuje rozwiązanie kontraktu z Wisłą Kraków. Wstępne zainteresowanie wykazują Piast G., Ruch Ch., Śląsk W. i Zagłębie Lubin.
Jajeczko podrzucić go do parchów i będzie spadek
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 31.01.2017, 20:38
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Nie pamiętam jaki to był mecz, ale Brożek się o piłke prawie zabił wychodząc sam na sam, więc nie mów mi, ze to Zdenek jest drewniany. Brożek sobie sytuacje wypracowuje? Litości... Ma instynkt strzelca, ale nie przypominam sobie sytuacji, żeby 2 przeciwników zwiódł i bramkę zapakował...
HAHA ja też to pamiętam, w tej rundzie były chyba 2 takie mecze z Pogonią i z LEchią, ale nie jestem pewien...

Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 31.01.2017, 21:08
Z Lechią (przy 1:1) i z Śląskiem (0:0). Oba podania od Boguskiego.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.01.2017, 21:09
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Uwierzę jak zobaczę. Za dużo dobrego by było
Za darmo nie rozwiąże ; ))
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 31.01.2017, 22:06
Widać Kiko woli Cywkę od Mójty

A na poważnie - kiedy Mójta do nas przychodził byłem zadowolony z tego. Jednak rzeczywistość okazała się koszmarna i bardzo się pomyliłem. Nie życzę Adamowi źle - ale jednak lepiej będzie jak nas opuści.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów